Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846
Αυτοί που βγάζουν προς τα έξω για δήθεν σεξ στης Βάνας, είτε είναι από την ίδια για να μπει και πάλι σε συζήτηση το μαγαζί ή κάποιοι ανταγωνιστές που θέλουν απλά να κάνουν μπουρδέλο το μαγαζί. Πάντως οι υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει, μιας και παίζει απλός φραπές με 30+20 ευρώ. Σχεδόν όλες βγάζουν ρούχα και αφήνουν το μπαλαμούτι.

Έχω να ακούσω καιρό κάτι για το ρόστερ της χοντρής στην Όλγας. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιατί την τελευταία φορά, ήμουν έτοιμος να προτιμήσω την ίδια την Εβίτα...

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη
Αυτοί που βγάζουν προς τα έξω για δήθεν σεξ στης Βάνας, είτε είναι από την ίδια για να μπει και πάλι σε συζήτηση το μαγαζί ή κάποιοι ανταγωνιστές που θέλουν απλά να κάνουν μπουρδέλο το μαγαζί. Πάντως οι υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει, μιας και παίζει απλός φραπές με 30+20 ευρώ. Σχεδόν όλες βγάζουν ρούχα και αφήνουν το μπαλαμούτι.

Έχω να ακούσω καιρό κάτι για το ρόστερ της χοντρής στην Όλγας. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιατί την τελευταία φορά, ήμουν έτοιμος να προτιμήσω την ίδια την Εβίτα...

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη...
φιλαρακι εχει σισυ νινα κ φωτεινη,η πρωτη μιλφαρα κοντα 45φευγα.η 2 κοντα στα 35.με καλο προγγραματακι.κ 3 ελεφαντας τζαμπο.αυτα για χοντρη που στο τηλ.εχω μικρουλες.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη...
Στον Στελιο ειπε καποιος πριν λιγες μερες, οτι ειχε κανα δυο αξιοπροσεχτα εξ Αθηνων.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
κάποιος είχε αναφέρει ότι είναι και η Σάσα εκεί....ισχύει?

alexisgkountos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Βρήκα το forum με αναζήτηση στην google και διάβασα για τους χώρους που γράφετε οπότε είπα να επισκεφτώ κάποια μασάζ.

Βλέποντας τα site τους, μόνο το studio body free είχε φώτο με τις κοπέλες, οπότε λέω πάω εκεί. Βέβαια δεν ήταν όλες οι κοπέλες παρούσες.

Πήγα με σκοπό για αυτή:
20180728_150351-768x1024.jpg

αλλά δεν ήταν εκεί. Δεν ξέρω αν έλειπε ή αν έχει φύγει οριστικά.

Τελικά από τα 4 κορίτσια που ήταν στον χώρο, επέλεξα αυτήν στα αριστερά (Sorry μάγκες αλλά δεν συγκράτησα ονόματα):

μασαζ-θεσσαλονικη.jpg

Μου δείχνει το δωμάτιο και μπαίνω να κάνω ένα μπανάκι για να είμαι φρέσκος. Ενημερώνω πως είμαι έτοιμος και έρχεται μέσα.
Να τονίσω πως έδωσα 80άρι.
Η κοπέλα ήρθε με εσώρουχα και ξεκίνησε κανονικά να μου κάνει μασάζ.
Γενικά έβαζα χέρι άνετα χωρίς πολλά "μη" και "δεν θέλω".
Πάνω στο 10λεπτό αρχίζει το Φραπέ. (Αν δεν κάνω λάθος έτσι το διάβασα και από κάποιον άλλον).
Μαζί με το φραπέ και ρούφηγμα για κανα 5λεπτο.
Τα πετάει όλα έξω (Ωραίο στήθος, χωρίς να κρέμεται) και ανεβαίνει πάνω μου.
Στο τέλος συνέχισε το μασάζ χαμηλά για κανα 2λεπτό.

Γενικά πέρασα πολύ καλά με το κορίτσι. Το πρόβλημα όπως και σε κάθε χώρο είναι ότι τηλεφωνικά κανένας δεν δίνει πληροφορίες. Πράγμα που σε κάνει να φοβάσαι να πας για να μην σου συμβεί σαν του φίλου παραπάνω που τον είπε πως στα 50 κάνει απλό μασάζ.

Τεσπα, αν ξέρετε τα ονόματα από τα κορίτσια που δουλεύουν στο studio body free ας τα γράψει κάποιος.
Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα και θα ξαναγράψω.
Έτσι πρέπει να είναι οι περιγραφές ! μπράβο φιλε ... περιέγραψες αντικειμενικά την εμπειρία σου !

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από καιρο στο ελίτ.
Παρούσες τρεις κοπέλες.οι δυο αδιάφορες!
Περασα με Μαρία.
Κοντουλα,μικρό βυζακι,ωραίο σώμα κ ωραία μουτρακια.
Μασαζ χαλαρό.όχι κάτι ιδιαίτερο.
Στο δεύτερο μέρος πολύ δυνατή!
Εμεινε με στρινγκ,χωρίς σουτιέν.
Ωραίο τελείωμα κ έδειχνε ότι το γουστάρει!
Αυτά!

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Κανένα νέο από Ροζίτα έχουμε η τα έχει παρατήσει

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Επίσκεψη μετά από καιρο στο ελίτ.
Παρούσες τρεις κοπέλες.οι δυο αδιάφορες!
Περασα με Μαρία.
Κοντουλα,μικρό βυζακι,ωραίο σώμα κ ωραία μουτρακια.
Μασαζ χαλαρό.όχι κάτι ιδιαίτερο.
Στο δεύτερο μέρος πολύ δυνατή!
Εμεινε με στρινγκ,χωρίς σουτιέν.
Ωραίο τελείωμα κ έδειχνε ότι το γουστάρει!
Αυτά!
Με μεγάλο τατού μπροστά στο μπούτι; Αν είναι αυτή, όμορφη, ναι. Και με υπομονή. Άφησε τίποτε παραπάνω;

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Με μεγάλο τατού μπροστά στο μπούτι; Αν είναι αυτή, όμορφη, ναι. Και με υπομονή. Άφησε τίποτε παραπάνω;
Ναι αυτή είναι!
Να σου πω την αλήθεια δεν προσπαθησα για κάτι παραπάνω.
Ξερεις αν παίζει τίποτα;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
176
Πόντοι
0
Ούτε εγώ είχα δοκιμάσει κάτι. 30+20 πλήρωσες; Είχε άλλες κοπέλες ;
Ναι αυτα πλήρωσα.
Είχε άλλες δυο αλλά ψιλοαδιαφορες για τα γούστα μου.
Σήμερα που πηρα να ξαναπάω η Μαρία έχει ρεπό.αυριο δουλευει πάλι.

fotis129

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν μετά από τη πρώτη φορά στο Vana Spa με την Αναστασία και πρώτη φορά σε τέτοιου είδους μασάτζιδικο μπορώ να πω ότι δεν αξίζει να ξανά πας δεύτερη φορά για 50 ευρώ με φραπέ όπως το λέτε...Ο χώρος και η εξυπηρέτηση είναι άψογος δεν έχω να πω κάτι αλλά μασάζ δεν κάνεις διότι πολύ απλά δεν είναι επαγγελματίες τα κορίτσια..50 ευρώ για μια φράπα και λίγο χαμουρεμα αυτο είναι ολο το παιχνίδι

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Λοιπόν μετά από τη πρώτη φορά στο Vana Spa με την Αναστασία και πρώτη φορά σε τέτοιου είδους μασάτζιδικο μπορώ να πω ότι δεν αξίζει να ξανά πας δεύτερη φορά για 50 ευρώ με φραπέ όπως το λέτε...Ο χώρος και η εξυπηρέτηση είναι άψογος δεν έχω να πω κάτι αλλά μασάζ δεν κάνεις διότι πολύ απλά δεν είναι επαγγελματίες τα κορίτσια..50 ευρώ για μια φράπα και λίγο χαμουρεμα αυτο είναι ολο το παιχνίδι
Και σκέψου πως η Αναστασία είναι από αυτές που κάνουν μασάζ… πού να δεις οι άλλες

giorgoslefas

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην πάρεα. Έχω καιρό να επισκεφτώ κάποιο μασαζομάγαζο, λόγω κορονοιου ήμουν διστακτικός. Τώρα όμως που έκανα το εμβόλιο είμαι πιο χαλαρός και θέλω να πάω.
τι έχετε να προτείνετε για μασαζ με εξτρα; Όχι απαραίτητα και στοματικό. Κατά προτίμηση κέντρο
Ευχαριστώ

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια! θα ηθελα να μου πειτε ποια κοριτσια υπαρχουν αυτο το διαστημα στο Vana spa στη σταυρουπολη και μια μικρη περιγραφη της καθεμιας απο εμφανιση(χρωμα και μηκος μαλλιων...βυζια μεγαλα μικρα... υψος...κιλα)

ευχαριστω εκ των προτερων

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.290
Πόντοι
3.556
καλησπερα παιδια! θα ηθελα να μου πειτε ποια κοριτσια υπαρχουν αυτο το διαστημα στο Vana spa στη σταυρουπολη και μια μικρη περιγραφη της καθεμιας απο εμφανιση(χρωμα και μηκος μαλλιων...βυζια μεγαλα μικρα... υψος...κιλα)

ευχαριστω εκ των προτερων
Εχεις πάει ποτέ?
Αν σου πούμε ονόματά θα καταλάβεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom