Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
17
Like
5.173
Πόντοι
1.436
Η Στέλλα είναι η κλασική γυναίκα με μέτριο προς άσχημο σώμα, που το διαφημίζει ως γαμάτο (βλέπε τουρλωμένο κωλο στις καταχωρίσεις και στα stories στα κοινωνικά δίκτυα). Και με άσχημη προς ειρωνική συμπεριφορά, ζητώντας έξτρα λεφτά για μηδενικές υπηρεσίες . Και νομίζω πως χαλάει την όλη πιο ειλικρινή και σταθερή συμπεριφορά των υπολοίπων κοριτσιών του Crystal, τα οποία τουλάχιστον προσπαθούν.
Φίλε νομίζω είναι όλα θέμα συμπεριφοράς και χημείας.
Εγώ δύο φορές έχω κάνει με τη συγκεκριμένη Πέρασα πάρα πολύ ωραία Γιατί η κοπέλα το ζει.
Θα μπορούσε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα και να πηδιέται.
Στο μασάζ δεν λέει πολύ αλλά στα υπόλοιπα είναι δυνατή.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
17
Like
5.173
Πόντοι
1.436
Κάαλησπερα σε ολους.εχω καιρο να γραψω λογω απουσιας μου στο εξωτερικο.θα σαςβγυρισω χρονια πισω το ξερω.σε εποχες μαγκυς βασιλη ενος μαγαζιου κασσανδρου κλπ κλπ.μου εχουν μεινει στο μυαλο ΜΑΓΚΥ Κ ΑΘΗΝΑ απο μαγκυ μια Ελενη ψηλη μελαχροινη απο αλβανια στο μαγαζι που ηταν κασσανδρου με φοβερη πιπα κ μια μαρια απονβασιλη με σγουρο μαλλι κ φοβερη πιπανεπισης.θυμαμαι ηθελα φουλ αλλα δεν εκανε.Γνωριζει κανεις αν δουλευουν καπου ακομα?αν ναι ακομα κ σε πριβε μαγαζια αν βρισκονται ας μουβστειλει σε προσωπικο μηνυμα μηπως εχω κρατησει καποιες διασυνδεσεις.ετχομαι να ειστε ολοι καλα!!!ειδικα αν καποιος εχει πληροφοριες για την Αθηνα απο μαγκυ ηταν η μεγαλη μου αδυναμια!Σας ευχαριστω κ να περνατε ολοι ομορφα!!!!
Η Μαρία για μένα ηταν απο τις κορυφαιες παρουσίες στο χώρο.
Βυζαρες χειλαρες και τέλειο μασάζ.
Μια φορά όταν ο Βασίλης ήτανε πάνω από τη Μοναστηριού έκανα διπλό μαζί της με έναν φίλο μου στις κρεβατοκάμαρες που είχε τότε το μαγαζί τότε το μαγαζί
Όντως δεν επειδή όταν αλλά έβγαζε απίστευτη κάβλα

alexisgkountos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2020
Like
10
Πόντοι
0

Καλημέρα στα μέλη του bou από Θεσσαλονίκη. Επίσκεψη στη συγκεκριμένη κυρία χθες. Φώτο αληθινές. Ηλικία 40 αναφέρει, αλλά κλασσικά είναι παραπάνω. Εθνικότητα ουδέν σχόλιο καλύτερα. Διακριτικό διαμέρισμα στην Κασσάνδρου. Εύκολη συνεννόηση μέσω τηλεφώνου, την άκουσα ευδιάθετη, οπότε λέω ας πάω. Γιατί κανά 2 που πήρα προηγουμένως ήτανε βαριεστημένες. Προγράμματα 60 σεξ με καπότα, 80 χωρίς και 100 οι 2 φορές. Σε καμιά περίπτωση δεν τα αξίζει. Κατά τ άλλα είχε συμμετοχή, η πίπα της πάρα πολύ καλή. Στα υπόλοιπα λίγα πράγματα. Μετά την έπαιρνε ένας τύπος κανά 2-3 φορές τηλ και την ρωτούσε για προγράμματα κλπ και στράβωσε. Λογικό είναι ρε κοπέλα μου, όταν βάζεις 15 αγγελίες με 15 διαφορετικά ονόματα, να σε παίρνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα :2funny::2funny:. Έβαζε και ανοιχτή ακρόαση κιόλας μπροστά μου. Σε ένα τηλεφώνημα άκουσα να την λέει Πάολα. Οπότε να το έχετε κατά νου σας, άμα βρείτε αγγελία με το όνομα αυτό. Ελπίζω να βοήθησα
μπραβο ρε φιλε εισαι ηρωας ...

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
994
Πόντοι
86
Αδερφέ troublemaker, με τα ελληνικά σου, you made troubles.
Θες να δοκιμάσεις ξανά;

• Like
Αντιδράσεις: P1

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.355
Πόντοι
1.056
Εγώ δύο φορές έχω κάνει με τη συγκεκριμένη Πέρασα πάρα πολύ ωραία Γιατί η κοπέλα το ζει.

Έχω κάνει μια φορά μαζί της και θα συμφωνήσω

Εγγρ.
28 Ιαν 2018
Like
48
Πόντοι
1
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΡΕ ΛΑΛΑΚΕΣ.... ΕΛΕΙΠΑ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ... ΑΥΤΟ ΤΟ CRYSTAL ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,,ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Άρα δεν έκατσες. Προφανώς και σε κανένα από τα σπίτια που οι κύριες είναι ιδιώτες δεν σου λένε αμέσως τι κάνουν. Εμένα πάντως που έκατσα πρώτη φορά μου έκανε κανονικά εκτόνωση με χέρι και άφησε υποσχέσεις για παραπάνω τη δεύτερη φορά που όμως δεν υπήρξε από μεριάς μου. Πως την είδες ντυμένη; Νοσοκόμα ή με κανένα νυχτικάκι;
Όχι δεν έκατσα , ξεκίνησα για το μπάνιο και μόλις ρώτησα μου το ξεκαθάρισε . Δεν είχα και διάθεση να ασχοληθώ περισσότερο οπότε έφυγα , ήταν με νυχτικακι αλλά εντάξει δεν ξετρελάθηκα μετην εμφάνιση της .

guide

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Άρα δεν έκατσες. Προφανώς και σε κανένα από τα σπίτια που οι κύριες είναι ιδιώτες δεν σου λένε αμέσως τι κάνουν. Εμένα πάντως που έκατσα πρώτη φορά μου έκανε κανονικά εκτόνωση με χέρι και άφησε υποσχέσεις για παραπάνω τη δεύτερη φορά που όμως δεν υπήρξε από μεριάς μου. Πως την είδες ντυμένη; Νοσοκόμα ή με κανένα νυχτικάκι;
Μολισ εφυγα εγω απο την κοπελα αυτη... ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κανει τπτ παραπανω απο μασας και ζηταει 50 ευρω για 30 λεπτα!

guide

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0

Ή

Καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας αν γνωρίζετε;
Απο την πρωτη μεινε σιγουρα μακρυα εκτως αν θες να πληρωσεις 50 ευρω για μασαζ της πλακας απο στρουμπουλη γρια για 30 λεπτα χωρις κανενα μα κανενα εξτρα προγραμμα!!!

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Έδωσες παραπάνω χρήματα; Εγώ ναι. Και τότε πέρασα καλά. Αν το εννοείς έτσι, μαζί σου

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.290
Πόντοι
3.556
Απο την πρωτη μεινε σιγουρα μακρυα εκτως αν θες να πληρωσεις 50 ευρω για μασαζ της πλακας απο στρουμπουλη γρια για 30 λεπτα χωρις κανενα μα κανενα εξτρα προγραμμα!!!
Δηλαδή στην συμφωνία ήταν σκέτο μασάζ με 50 κ εσύ δέχτηκες
Δε το καταλαβαίνω αυτό εξήγησε το μας πως έγινε

fotis129

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Γνώμη για Βανά Σπα θέλω όντως πεζει κ σεξ με το αισθησιακό μασάζ 30 ευρώ που λέει?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Προς ενημέρωση του κοινού: Αυτές που χρεώνουν 50 ευρώ μόνο για μασάζ κατά 99% προσφέρουν και φραπέ. Ο λόγος που το ορίζουν έτσι είναι η νομική τους κατοχύρωση σε περίπτωση πεσίματος ή πελάτη ασφαλίτη. Έτσι λοιπόν, ο φραπές υποτίθεται πως έρχεται ως συνεναιτική ερωτική συνεύρεση, και όχι ως προϊόν οικονομικής συναλλαγής (δηλαδή να χρέωναν 30 και να ζητούσαν άλλα 20 ενώ είσαι ξάπλα). Εννοείται βέβαια πως αν ρωτήσετε οτιδήποτε από πριν το άκυρο που θα φάτε είναι σίγουρο. Γι αυτό το λόγο, όταν πηγαίνετε σε τέτοιου είδος μασάζ να είστε χαλαροί, να μη ρωτάτε πολλά, να την αφήνετε να κάνει το πρόγραμμά της και θα αποζημειωθείτε.

Τελευταία τροποποίηση:

fotis129

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον κάποιος που πήγε το είπε σε έναν κοινό φίλο χωρίς όμως να πει ονόματα
Χαλαρωτικό αισθησιακό μασάζ γράφει το site με 30 ευρώ την ώρα.. Εγώ ρώτησα αν πεζει και σεξ στη τιμή αυτή γιατι δεν γνωρίζω γιαυτό ρωταω..Το μόνο που μου είπαν είναι ότι πεζει και μια εκτόνωση τώρα μλκια ,πιπα ,σεξ δεν υπήρχε διευκρίνηση..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.290
Πόντοι
3.556
Χαλαρωτικό αισθησιακό μασάζ γράφει το site με 30 ευρώ την ώρα.. Εγώ ρώτησα αν πεζει και σεξ στη τιμή αυτή γιατι δεν γνωρίζω γιαυτό ρωταω..Το μόνο που μου είπαν είναι ότι πεζει και μια εκτόνωση τώρα μλκια ,πιπα ,σεξ δεν υπήρχε διευκρίνηση..
Αφού δε ξέρεις να σου πω ότι παίζει φραπές με +20

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Καλησπέρα . Η Μια από masaggio αξίζει , βγάζει ρούχα ; ευχαριστώ

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Αυτοί που βγάζουν προς τα έξω για δήθεν σεξ στης Βάνας, είτε είναι από την ίδια για να μπει και πάλι σε συζήτηση το μαγαζί ή κάποιοι ανταγωνιστές που θέλουν απλά να κάνουν μπουρδέλο το μαγαζί. Πάντως οι υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει, μιας και παίζει απλός φραπές με 30+20 ευρώ. Σχεδόν όλες βγάζουν ρούχα και αφήνουν το μπαλαμούτι.

Έχω να ακούσω καιρό κάτι για το ρόστερ της χοντρής στην Όλγας. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιατί την τελευταία φορά, ήμουν έτοιμος να προτιμήσω την ίδια την Εβίτα...

Τέλος, την περασμένη εβδομάδα θέλησα να πάω από το Ντάμες. Μίλησα και πήγα να δω τις κοπέλες. Για δεύτερη φορά παρατήρησα ότι η μία κοπέλα μου φάνηκε σαν μαστουρωμένη. Έφυγα, αλλά πραγματικά εάν είναι να ζητάει η Άννα 80 ευρώ για ένα τζάνκι, καλύτερα στην Βάνα ή στου Μιχάλη...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.355
Πόντοι
24.346
Έχω να ακούσω καιρό κάτι για το ρόστερ της χοντρής στην Όλγας. Ελπίζω να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιατί την τελευταία φορά, ήμουν έτοιμος να προτιμήσω την ίδια την Εβίτα...
Αυτό αγγίζει τα όρια της κτηνοβασίας !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom