Λογικά η Μπιανκα... είναι μεν μελαχρινή είναι λεπτή φοράει γυαλάκια αλλά 2αρι βυζι
Λογικά η Μπιανκα... είναι μεν μελαχρινή είναι λεπτή φοράει γυαλάκια αλλά 2αρι βυζι μεγάλο γι αυτήν
Σημερα κατεβηκα στο Μετάξι για τσαρκα , ήταν πολλα σπιτακια ανοιχτα σημερα ,πρωτη επισκεψη μου μετα το επισημο ανοιγμα (8 Ιουνιου).. Μπηκα σε καμια 15 αρια σπιτακια, η πρωτη που πηρα ηταν μια Μαρια μάλλον στο Ιασ 31 Ρουμανα μαλλον τσιγγανα ηταν με καλη συμμετοχη, βυζι πεσμενο, απαλη επιδερμιδα με πιασιματα, μελαχρινη και δεν βιαζοταν . Πιπα με καποτα τιποτα το ιδιαιτερο, μια σταση ιεραποστολικό και καταθεση στην μουνα της.. Εν τω μεταξυ το ειχε πηγαδι και δεν καταλαβαινα τίποτα.. Ετσι για το παλμαρε, τίποτα το ιδιαιτερο . Χαιρέτισε η κοπελα και σκεφτομουν ηδη κατι πιο νεο και φρεσκο κορμακι..
Περπατώντας στην οδο της ηδονης, μπαινοντας σε διαφορα σπιτακια εντόπισα στο Ιασ 32 την Μπιανκα.. Ενα κοριτσι που μου εκανε γρηγορα κλικ, μελαχρινι με ωραι προσωπο, αδυνατη με ταττου, δινω το 10αρικο και μπαινω στο δωματιο να ετοιμαστω. Ερχεται η κοπελα κατι λιγο σοσιαλ δεν εκανε προκαταρκτικά μου εβαλε την κοποτα σε πεσμενο πουλι και άρχισε μια αρκετα καλη πιπα για 3-4 λεπτα, της λεω να κατσει απο κατω να γαμηθουμε.. Συμμετοχη δεν ειχε καθολου το κοριτσι , μονο κατι κραυγουλες εβγαζε βλεποντας την .. Τελειωσα μεσα στο μουνακι της, Συνολικα 9 με 10 λεπτα στο δωματιο.. Μαλλον θα ξαναπροτιμηθει η κοπέλα..
Σμυρνη σε ευχαριστω πολυ για αλλη φορα εγκαιρος και έγκυρος !!? Καλο ΣΚ συναγωνιστες