Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 143 άτομα (20 μέλη και 123 επισκέπτες)

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
2.346
Πόντοι
446
Παίδες η Σονια του κυρ Βασίλη απο φυλής 65-84 ξέρουμε αν γύρισε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά κανα νέο από φωτεινή Ιάσωνος 44 στον όροφο που δούλευε κωλονου 27β έχουμε ;;;
Στο 44 θα την βρεις δεύτερη βαρδια

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.759
Πόντοι
1.436

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ είναι αδύνατη με μακριά καστανοξανθα μαλλιά ωραίο κωλαράκι και βυζακι λίγο μικρό προς μέτριο σε μέγεθος και είναι μικρή γύρω στα 25 με 26 την κανω μπορεί και πιο μικρή να είναι.Την έχω σταμπάρει για να την πάρω τις επόμενες μέρες διότι αξίζει μια δοκιμή μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης.
Παντως προχθές βράδυ που πέρασα από εκει, καμία 15αρα πακιστανια περιμένανε για να το γαμησουν το μικρό. Την έκανα κατευθείαν . Σε κάθε περίπτωση ειναι καλό για Μεταξουργείο αλλά για 10 ευρώ ούτε ένα παραπάνω

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.388
Πόντοι
456
Οι περισσότερες πουτάνες όταν θέλουν κάποιος πελάτης να μην τις βλέπει σαν πουτάνες αλλά σαν γυναίκες-γκόμενες τότε του ζητούν να τους κάνει κάποιο δωράκι για να αισθάνονται κι αυτές καλύτερα μαζί του, δηλαδή ότι υπάρχει κάποιο αίσθημα αμοιβαίο!

Προσωπικά, στο παρελθόν 2 πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου μου ζήτησαν και τους έκανα δώρο κάποιο καλό ακριβό άρωμα ενώ η 3η (πασίγνωστη με πέρασμα από όλους τους χώρους) ένα βραχιόλι (το κάθε δωράκι αξίας 20 ευρώ περίπου καθόσον και η τσέπη μου δεν επέτρεπε κάτι ακριβότερο).

Και οι πουτάνες έχουν ψυχή!

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.294
Πόντοι
441
Στο Ιασ 32 ισόγειο στο 1ο δεξια σημερα ηταν καποια μελαχρινη , αδυνατη με 2αρι βυζι και φορουσε γυαλια.. Μηπως ξερετε συναγωνιστές ποια ειναι ,το ονομα που δηλωνει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.345
Πόντοι
47.170
Βαριά λέξη το "οριστικά"!
Το ξέρεις ή το υποθέτεις;
ο κυρ Βασίλης πάντως μου είπε ότι δύσκολα θα ξαναγυρίσει... είχε φύγει για Ρουμανία, κάτι φίλες της πήγαν Γερμανία και μάλλον θα πήγαινε και αυτή, μιλούσαν με τον κυρ Βασίλη κάθε 3-4μερες μέχρι που μια μέρα το κινητό ήταν"νεκρο"

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.345
Πόντοι
47.170
Στο Ιασ 32 ισόγειο στο 1ο δεξια σημερα ηταν καποια μελαχρινη , αδυνατη με 2αρι βυζι και φορουσε γυαλια.. Μηπως ξερετε συναγωνιστές ποια ειναι ,το ονομα που δηλωνει?
Λογικά η Μπιανκα... είναι μεν μελαχρινή είναι λεπτή φοράει γυαλάκια αλλά 2αρι βυζι μεγάλο γι αυτήν

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.436
Πόντοι
1.326
Τελικά κανα νέο από φωτεινή Ιάσωνος 44 στον όροφο που δούλευε κωλονου 27β έχουμε ;;;
Στη θέση της συναγωνιστή..Ι44 όροφος..Απογευματινή...
Κι η ξανθιά Σοφία επίσης -λίγο πιο νωρίς αυτή..

Dirty40

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Like
42
Πόντοι
0
ρενατα δουλευει??ξερει κανεις σε ποιο ειναι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.345
Πόντοι
47.170

alex2468

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Like
219
Πόντοι
20
Αδέρφια πέρασε κανένας από Κολωνου να μας πει τι παίζει;;

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.901
Πόντοι
206
Οι περισσότερες πουτάνες όταν θέλουν κάποιος πελάτης να μην τις βλέπει σαν πουτάνες αλλά σαν γυναίκες-γκόμενες τότε του ζητούν να τους κάνει κάποιο δωράκι για να αισθάνονται κι αυτές καλύτερα μαζί του, δηλαδή ότι υπάρχει κάποιο αίσθημα αμοιβαίο!

Προσωπικά, στο παρελθόν 2 πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου μου ζήτησαν και τους έκανα δώρο κάποιο καλό ακριβό άρωμα ενώ η 3η (πασίγνωστη με πέρασμα από όλους τους χώρους) ένα βραχιόλι (το κάθε δωράκι αξίας 20 ευρώ περίπου καθόσον και η τσέπη μου δεν επέτρεπε κάτι ακριβότερο).

Και οι πουτάνες έχουν ψυχή!

Αυτο ειναι η λογικη του αγαπουλη και συμβαινει μονο στον εγκεφαλο του και πουθενα αλλου, αλλα να μην πουμε περισσοτερα διοτι αυτο ειναι βαρελι χωρις πατο.

Να σε γλενταει η πουτανα με τις αγαπουλινιες δεν το σχολιαζω (διοτι στο μυαλο του αγαπουλη ειναι δουναι και λαβειν αλλα στη πραγματικοτητα σε γλενταει), αλλα να σε γλενταει και η τσατσα ομως ειναι εντελως ξεπεσμος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.345
Πόντοι
47.170

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.294
Πόντοι
441
Λογικά η Μπιανκα... είναι μεν μελαχρινή είναι λεπτή φοράει γυαλάκια αλλά 2αρι βυζι

Λογικά η Μπιανκα... είναι μεν μελαχρινή είναι λεπτή φοράει γυαλάκια αλλά 2αρι βυζι μεγάλο γι αυτήν
Σημερα κατεβηκα στο Μετάξι για τσαρκα , ήταν πολλα σπιτακια ανοιχτα σημερα ,πρωτη επισκεψη μου μετα το επισημο ανοιγμα (8 Ιουνιου).. Μπηκα σε καμια 15 αρια σπιτακια, η πρωτη που πηρα ηταν μια Μαρια μάλλον στο Ιασ 31 Ρουμανα μαλλον τσιγγανα ηταν με καλη συμμετοχη, βυζι πεσμενο, απαλη επιδερμιδα με πιασιματα, μελαχρινη και δεν βιαζοταν . Πιπα με καποτα τιποτα το ιδιαιτερο, μια σταση ιεραποστολικό και καταθεση στην μουνα της.. Εν τω μεταξυ το ειχε πηγαδι και δεν καταλαβαινα τίποτα.. Ετσι για το παλμαρε, τίποτα το ιδιαιτερο . Χαιρέτισε η κοπελα και σκεφτομουν ηδη κατι πιο νεο και φρεσκο κορμακι..
Περπατώντας στην οδο της ηδονης, μπαινοντας σε διαφορα σπιτακια εντόπισα στο Ιασ 32 την Μπιανκα.. Ενα κοριτσι που μου εκανε γρηγορα κλικ, μελαχρινι με ωραι προσωπο, αδυνατη με ταττου, δινω το 10αρικο και μπαινω στο δωματιο να ετοιμαστω. Ερχεται η κοπελα κατι λιγο σοσιαλ δεν εκανε προκαταρκτικά μου εβαλε την κοποτα σε πεσμενο πουλι και άρχισε μια αρκετα καλη πιπα για 3-4 λεπτα, της λεω να κατσει απο κατω να γαμηθουμε.. Συμμετοχη δεν ειχε καθολου το κοριτσι , μονο κατι κραυγουλες εβγαζε βλεποντας την .. Τελειωσα μεσα στο μουνακι της, Συνολικα 9 με 10 λεπτα στο δωματιο.. Μαλλον θα ξαναπροτιμηθει η κοπέλα..
Σμυρνη σε ευχαριστω πολυ για αλλη φορα εγκαιρος και έγκυρος !!? Καλο ΣΚ συναγωνιστες

Τζονι Μπι

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες, φυλης 2η βάρδια παίζει τίποτα καλό σε αδύνατο μοντελε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom