Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Σήμερα έρχεται και η γκαυλιαρα η Λίζα η πατρινια

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.452
Πόντοι
4.766
Δυο φορές πέρασα μόνο σαλόνι να την δω. Μου φάνηκε ξινη. Τη δεύτερη φορα ειδικά δεν σηκώθηκε απο την καρέκλα να σαλοναριστει. Ηταν φορτωμένη. Έλεγε η τσατσα τα προγράμματα και την ρωτάω τα κανει ολα; Λεει τι ψάχνεις.. και φωνάζει η Εβελίνα απο μεσα όχι πρωκτικό όχι πρωκτικό. Είπα οκ και έφυγα. Όχι επειδή δεν έκανε πρωκτικό αλλα γιατι δεν μ αρεσε η διάθεση.
Αν είχες δει τα βυζιά της θα έμενες σίγουρα :smiling-face-with-heart-eyes:

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
--Free House ΛΙΛΙΑΝΑ-- εχουμε επιστροφή γνωριζει καποιο τσακάλι απο δω μεσα???

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Αν είχες δει τα βυζιά της θα έμενες σίγουρα :smiling-face-with-heart-eyes:
Τα ειδα την πρωτη φορα. Οκ μια ψηλή γκομενα. Ως βυζολατρης πάντως δεν με τρέλαναν. Προτιμω γαλήνης για να καταλάβεις ή της θείας Νικολ αν και πλαστικό

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.452
Πόντοι
4.766
Τα ειδα την πρωτη φορα. Οκ μια ψηλή γκομενα. Ως βυζολατρης πάντως δεν με τρέλαναν. Προτιμω γαλήνης για να καταλάβεις ή της θείας Νικολ αν και πλαστικό
Τα αγαπημένα μου βυζία της Εβελίνας και της Χριστίνας Ρουμάνας στο Inside

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Τα αγαπημένα μου βυζία της Εβελίνας και της Χριστίνας Ρουμάνας στο Inside
Ω ναι Χριστιναρα πως την ξέχασα. Παρεπιπτόντως η Αθηνά που λες που επίσης εχει Βυζαρες σταμάτησε να δουλεύει ;;

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Σε ποιο ειναι η Μανταλένα;

las Vegas ποιο εννοείτε ; Ερημίτη; Και τι βάρδιες είναι;

Σήμερα έρχεται και η γκαυλιαρα η Λίζα η πατρινια
Ποια λες ρε? Εκείνη που δούλευε Βαρδαρη κάποτε και ακουγε Τρανς και την έπινε? Με ραστα μαλλί Ελληνίδα?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.452
Πόντοι
4.766
Ω ναι Χριστιναρα πως την ξέχασα. Παρεπιπτόντως η Αθηνά που λες που επίσης εχει Βυζαρες σταμάτησε να δουλεύει ;;
Πρέπει να κάνει μόνο την τσατσά πλέον αλλά δεν είμαι σίγουρος

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Ποια λες ρε? Εκείνη που δούλευε Βαρδαρη κάποτε και ακουγε Τρανς και την έπινε? Με ραστα μαλλί Ελληνίδα?
Όχι καμία σχέση μια που ήρθε περσυ το καλοκαιρι και για να μπεις σε έδινε η τσα2 κυριολεκτικά χαρτακι

• Like
Αντιδράσεις: tonika
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Όχι καμία σχέση μια που ήρθε περσυ το καλοκαιρι και για να μπεις σε έδινε η τσα2 κυριολεκτικά χαρτακι
και ξεκινουσε με 50 ευρω γιατι ηταν ομορφη και η πλακα ειναι και τωρα τοσα θα ζηταει.Αιντε να δουμε ουρα και χαρτακι απο την τσατσα.Ας παει τουλαχιστον σε μαγαζι της προκοπης και οχι στο συγκεκριμενο.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
και ξεκινουσε με 50 ευρω γιατι ηταν ομορφη και η πλακα ειναι και τωρα τοσα θα ζηταει.Αιντε να δουμε ουρα και χαρτακι απο την τσατσα.Ας παει τουλαχιστον σε μαγαζι της προκοπης και οχι στο συγκεκριμενο.
Σιγά ρε ποια έφεραν? την Μόνικα? :jerking:

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Για τους ενδιαφερόμενους της Ρουμάνας Ντενίς έχω γράψει κριτική, είναι δίπλα από την άλλη Ρουμάνα Αντελινα που το παίζει Ιταλίδα (ουστ βρώμα)
Συμφωνω απολυτως με την κριτικη σου Azazel ,αλλα να προσεξεις και ενα δοντι σαπιο με ξεπερναει .Οι οδονταγιατροι συνηθως βλεπουν ευθεια την οδοντοστιχια.

• Like
Αντιδράσεις: tonika

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777
Συμφωνω απολυτως με την κριτικη σου Azazel ,αλλα να προσεξεις και ενα δοντι σαπιο με ξεπερναει .Οι οδονταγιατροι συνηθως βλεπουν ευθεια την οδοντοστιχια.
Οι λεπτομέρειες φίλε,κάνουν τη διαφορά ???

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
τα δυο φρεεχουζ ηταν κομπλε το μεσημερι στις 3. Περασα απο εκει διαβαζοντας οτι γινονταν εργα κτλ κτλ, το δεξια φρεεχαουζ λειτουργουσε με το φωτακι του κανονικα.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Καλο αξίζει δύο φορές που την πήρα καλά ήταν τα βογγητα της ακούγονται μέχρι εξω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα δυο φρεεχουζ ηταν κομπλε το μεσημερι στις 3. Περασα απο εκει διαβαζοντας οτι γινονταν εργα κτλ κτλ, το δεξια φρεεχαουζ λειτουργουσε με το φωτακι του κανονικα.
Το βράδυ ήταν η αννια στο άλλο δεν μπήκα να υποθέσω θα ήταν η λίλιανα κανονικά

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
τι να σε πω, εγω εκανα μια σταση στο black angels να δω την αναυς, μετα περασα απο το medusa δεν τρελαθηκα (ιζαμπελ νομιζω το ονομα) , και εφυγα για τριδυμα στο πρωτο δεξια ηταν ενα αξιολογο μωρακι που δεν δοκιμασα, περασα με εβελινα

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
276
Πόντοι
1
Κατα τις 11μ.μ που μπορω να βρω καμια καλη με βυζαρες , αν παιζει και σιλικονη ακομη καλυτερα (ναι ειμαι απο αυτους τι να κανουμε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom