Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
821
Πόντοι
96
Ρε μάγκες ποια ειναι μια ψηλή με κοντό μαλλί ( όχι κοντό αγορέ) . Ηλικία μεγαλούτσικη 35+ σίγουρα μπορει και 40. Μάτι ανοιχτό χρώμα μπλε ή πράσινο. Νταρντανογυναικα. Την ειδα στο σπιτάκια του βενους στο σχόλασμα λογικά βράδυ. Με καβλωσε και λεω να το τιμήσω
Την Εμμανουέλα θα λες ξανθιά ήταν;

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Όχι την ξερω την Εμμανουέλα. Αυτη ηταν μελαχρινή καστανή σκούρο μαλλί. Κοντό αλλα πιασμενο κότσος πανω στο κεφαλι.
Την Σουζάνα που πήρα λες μάλλον. Μιλφ κατάσταση. Καλό βυζι φυσικό δυάρι. 1.76 ύψος και καλό πάτο.Μακρια πόδια.. Πρόσωπο βόρειας προέλευσης και μιλάει καλούτσικα ελληνικά. Αξίζει να περάσεις το τσιμπουκι της εκπληκτικο και αντέχει deep fucking mouth.Δηλώνει Τσεχα.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Οφείλω να γράψω και για το Venus ότι είναι από τα πιο αξιόλογα μαγαζιά πλέον στην χαβουζα μας. Έχει δυνατές παρουσίες με καλές τιμές σε προγράμματα. Από υπηρεσίες οι περισσότερες κοπέλες είναι αρκετά καλές...κανενα παράπονο ως τώρα.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
396
Πόντοι
316
Τελικά η Μαρία η Τσέχα δουλεύει τελευταία?

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311
Την Σουζάνα που πήρα λες μάλλον. Μιλφ κατάσταση. Καλό βυζι φυσικό δυάρι. 1.76 ύψος και καλό πάτο.Μακρια πόδια.. Πρόσωπο βόρειας προέλευσης και μιλάει καλούτσικα ελληνικά. Αξίζει να περάσεις το τσιμπουκι της εκπληκτικο και αντέχει deep fucking mouth.Δηλώνει Τσεχα.
Τι βάρδια την πήρες; Στο σαιτ λεει μέχρι μεσημερι αλλα την ειδα βράδυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικά η Μαρία η Τσέχα δουλεύει τελευταία?
Και εγω την ψάχνω τελευταία φορά την είχα πάρει στο σεξ εντ σιτι

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Τι βάρδια την πήρες; Στο σαιτ λεει μέχρι μεσημερι αλλα την ειδα βράδυ

Και εγω την ψάχνω τελευταία φορά την είχα πάρει στο σεξ εντ σιτι
Απόγευμα.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Το Νικηφόρου ουρανου 24 κ μινωταυρου, εχει ανοιξει;
Για την Σαντρα ενδιαφέρομαι, μην κανω τσάμπα 2 ωρες δρόμο, γνωρίζει κανείς;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
Περασμα σημερα με Λαρα. ανεβασα και κριτικη. Ολα μια χαρα με το μωρο. και κωλοφαρδος που πηγα και περιμενα μονο 1 πριν απο εμενα.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
Περασε κάποιος σήμερα από free house ; πια δουλεύει στο δεξί σπιτάκι και ποια στο αριστερό. ήταν η Λίλιαν.α αν θέλει κάποιος ας ενημερώσει.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Πήγα σήμερα με Έλενα στο Venus, full πρόγραμμα 70€, όλα καλά για ακόμα μια φορά, σταθερή αξία πια στην πόλη μας.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
η Εβελινα ειναι η βασικη μου στο ροστερ ,την πηρα 2 φορες σημερα στα 30 ευρω.Καμμια συγκριση φιλε μου .Αν δουλευε την προηγουμενη εβδομαδα σε αυτη θα πηγαινα ,δεν τη χορταινω.
Αδελφε ξες αν έχει πρόγραμμα για μασάζ προστάτη κτλ?

Papadem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Κριτικές
7
Like
215
Πόντοι
280
Η Καρινα Νικηφορου Ουρανου δουλεύει ρε μαγκες η ουκρανιδα με την τρελη πιπα και το mouth fuck
Μπα φιλε... Περαρα τη Δευτέρα κ μιλησα με την τσατσα που με θυμόταν γιατι ημουν τακτικός της καρίνας. Δυστυχώς εφυγε κ δεν θα επιστρέψει απο οτι μου ειπε. Περιμενει μια καινούργια με ειπε κ ειχε μια ειρήνη μεγαλη σε ηλικια. Μου είπε οτι ηταν γνωστή στα σπιτακια αλλα δεν την ηξερα προσωπικά. Το χασαμε το τσιμπούκι πατριώτη ?

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Το Νικηφόρου ουρανου 24 κ μινωταυρου, εχει ανοιξει;
Για την Σαντρα ενδιαφέρομαι, μην κανω τσάμπα 2 ωρες δρόμο, γνωρίζει κανείς;
Οχι. Εκει δουλευει πλεον η Καρινα η ρουμανα

Περασε κάποιος σήμερα από free house ; πια δουλεύει στο δεξί σπιτάκι και ποια στο αριστερό. ήταν η Λίλιαν.α αν θέλει κάποιος ας ενημερώσει.
Λιλιανα απο τι ειπε καποιος πιο πανω κ Αννια

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Η Μαρία η Τσέχα του Paradise, αν δείτε στο σαιτ τους δεν εχεις καμία σχέση με τη Μαρία την Αλβανίδα στις πιάτσες. Η οποία btw είχε αναφερθεί παλιότερα ότι είχε κάνει ένα πέρασμα λίγων ημερών από την ερημίτη (δεν την είχα δει εγώ, δεν παίρνω όρκο)
Αυτη που ανέφερα αρχικά σε ποστ δεν ειναι η Μαρια η αλβανιδα αλλα μια πολυ ψηλη βουλγαρα που εβγαινε πολυ σπάνια γιαννιτσων. Την εχω παρει μεσα στην καραντινα στο 2ο κλεισιμο μεσα στον Νοέμβρη

Mastarovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2021
Like
45
Πόντοι
0
Παίζει καμία βυζαρου?εάν ναι ας με μετατοπίσει κανένας συνάδελφος, Μήπως εθεάθη η γαλήνη?ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom