Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 201
Εννοώ αξίζει κάθε ? ??? Φιλότιμη ;;Έχει αγγελία ως ανεξάρτητη στο *****.com
Εννοώ αξίζει κάθε ? ??? Φιλότιμη ;;Έχει αγγελία ως ανεξάρτητη στο *****.com
τύπε θα βγω off topic και θα ρωτήσω γιατί με το που μπήκες πάτησες να ακολουθήσεις την adrianna και εμένα?Καλησπέρα !! Για Μαρίνα Σερβα ξέρει κανείς τπτ τι παίζει ;
Μηπως το πηρε αλφαβητικα;τύπε θα βγω off topic και θα ρωτήσω γιατί με το που μπήκες πάτησες να ακολουθήσεις την adrianna και εμένα?![]()
κλωνάρι απο αυτά που έφυγαν χθες και προχθές!Μηπως το πηρε αλφαβητικα;![]()
Tυπε επειδη εισαι μαλλον απο αυτουs που εχουν το τηλεφωνο τηs και εκανεs το κονε .....οι αλλοι που δεν το εχουν τι κανουν? ....γιατι μονο η μπεμπα το δινει και σε οποιουs θελει ....και μια και την ανεφερεs και εχω καιρο να την δω "εκτοs" απο υπηρεσιεs τι γινεται ? αποστειρωμενεs ή κανονικεs οπωs παλια ?Μαγική μιάμιση ώρα στο μπιλ με Άννα από Ιωαννίνων 5.. αχαλίνωτο σεξακι!
τον ψινακη καλοκαιριΞέρουμε καμία μαύρη ανεξάρτητη νέα
Εχω την εντυπωση οτι εχει και χωρο δικο της. αλλα οι φωτογραφιες δεν πρεπει ναναι αληθινες ή αλλαξε τηλεφωνο100 η ώρα + 20 ταξι + 20 τελείωμα στόμα ή πρόσωπο , άμα γουστάρεις και στα δύο αλλα 20 + 20 άμα σου ξεφύγει καμία σφαλιάρα στο κωλαράκι... στο τέλος θα βάλει και τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες...
Έχει και χώρο αλλά εγώ γενικά τα αποφεύγω εδώ και χρόνια εκτός αν είναι το φοβερή περίπτωση... όσο για της φώτο ουδείς γνωρίζειΕχω την εντυπωση οτι εχει και χωρο δικο της. αλλα οι φωτογραφιες δεν πρεπει ναναι αληθινες ή αλλαξε τηλεφωνο
Οππιος το θέλει πολύ απλά το ζητάει στο σπιτάκι που δουλεύει..κ 2ον για τις υπηρεσίες που λες είναι κ θέμα χημείας κ όπου θέλει η κρίνει αυτή θα προσφέρει παραπάνω.. αποστείρωμενες με την Άννα δε τις λες ποτε φιλότιμη γενικά κ πυρκαυλοςTυπε επειδη εισαι μαλλον απο αυτουs που εχουν το τηλεφωνο τηs και εκανεs το κονε .....οι αλλοι που δεν το εχουν τι κανουν? ....γιατι μονο η μπεμπα το δινει και σε οποιουs θελει ....και μια και την ανεφερεs και εχω καιρο να την δω "εκτοs" απο υπηρεσιεs τι γινεται ? αποστειρωμενεs ή κανονικεs οπωs παλια ?
Όλες έχουν τον ίδιο χρήστη κοίτα ποιο κάτω από την αγγελία..Ρε παιδιά είδα μερικές αγγελίες και θέλω τα φώτα σας εδώ άμα είναι αληθινές. Γιατί τα κορίτσια φαίνονται πολύ δυνατά εργαλεία όλες. Θα βάλω εδώ όλα τα λινκ και άμα κάποιος ξέρει κάτι για κάποια από αυτές και κυρίως άμα είναι αληθινές ας πει.
![]()
Δυο καυλιτσες για το χωρο σου
Ριτα & Εμιλυ - ειμαστε δυο φιλες φωτια περιμενουμε να μας καλεσεις στο χωρο σου και να μας χαρεις στο κρεβατι σου 6987431722kanesex.com
![]()
❤EVA❤
Ειμαι μια γυναίκα γεμάτη ερωτισμό. Πέρασε μια ώρα μαζί μου και θα τα ξεχάσεις όλα! Μπορώ να σε συνοδεύσω στο ξενοδοχείο ή να έρθω στο χώρο σου για σεξ όπως μπορείς να φανταστείς στα όνειρά σου... Κάλεσέ με τώρα στο 6985128717kanesex.com
![]()
Adriana μια απίστευτη μουνάρα φοιτήτρια
Ειμαι η Αντριανα και σπουδάζω. Ειμαι 23χρονη ξανθιά θεά με υπέροχο κώλο, μεσαίο στήθος και μετρίου αναστήματος. Το να είσαι στο πλευρό μου είναι μια εμπειρία που σίγουρα θα θέλεις να επαναλάβεις. Οταν είμαστε μαζί θα ανακαλύψες ότι εχεις μια παθιασμένη σύντροφο που θα σε κάνει να αισθανθείς σα...kanesex.com
![]()
Amalia
Βρισκομαι στη Θεσσαλονικη, είμαι μια μελαχρινή καύλα με πολύ καυτό κορμί και ζουμερές βυζάρες έτοιμες να τις ρουφήξεις, ειμαι ολοφρεσκη και νεα στον χωρο, εχω σφιχτο σωμα και είμαι αυτή που θα σου κάνει έρωτα με όλη την υπομονή και την ηρεμία που χρειάζεσαι... Μπορούμε να περάσουμε υπέροχα μαζί...kanesex.com
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καθόλου εμπειρία με ανεξάρτητες. Μόνο με γραφεία.
τύπε θα βγω off topic και θα ρωτήσω γιατί με το που μπήκες πάτησες να ακολουθήσεις την adrianna και εμένα?![]()
Και σε εμένα αν είναι εύκολοΑν ήταν εύκολο θα με ενδιέφερε κ εμένα
Και εγώ θα το ήθελαΘα ήθελα και γω το τηλ της Κιοσσέ. Ευχαριστώ.
call girl;συνάδελφοι help καμιά κοπέλα στα 50€ για τώρα ;;;
και να το εχεις η να το βρεις,το πιο πιθανον ειναι να μην απανταει.εγω το εχω δυο χρονια και οσες φορες προσπαθησα τιποτε.μου φαινεται μονο με κονε η απο γνωριμια απο στομα σε στομα.Και εγώ θα το ήθελα
Ε δεν το δίνεις και αν απάντησε απάντησεκαι να το εχεις η να το βρεις,το πιο πιθανον ειναι να μην απανταει.εγω το εχω δυο χρονια και οσες φορες προσπαθησα τιποτε.μου φαινεται μονο με κονε η απο γνωριμια απο στομα σε στομα.