Οποτε καλυτερα ραντεβου απο το μεσημερι και μεταμακρια φιλος
το ακαποτο το εχει σαν καλημερα η συγκεκριμενη

Οποτε καλυτερα ραντεβου απο το μεσημερι και μεταμακρια φιλος
το ακαποτο το εχει σαν καλημερα η συγκεκριμενη
100 η ώρα + 20 ταξι + 20 τελείωμα στόμα ή πρόσωπο , άμα γουστάρεις και στα δύο αλλα 20 + 20 άμα σου ξεφύγει καμία σφαλιάρα στο κωλαράκι... στο τέλος θα βάλει και τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες...Μήπως γνωρίζει κάτι κάποιος συναγωνιστής?![]()
Σπάνιο χαρμάνι
Είμαι η Νίκη 29 χρόνων, ενα όμορφο ερωτικό κορίτσι με εμπειρία στο χώρο, ειμαι από την Ασία, εαν κουραστικές απο την καθημερινότητα και θέλεις λιγο να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις με ενα ραντεβού ελα για να σε απογειώσω. Διαθέσιμη για σοβαρούς γενναιόδωρους έχέμύθόύς άντρες, συνάντηση γίνεται στο...kanesex.com
Η Άννα από Ιωαννίνων 5 είναι αυτή?https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/anna-gia-simera_i1301319Έκλεισα για αύριο χοτελ Άννα από Ιωαννίνων 5..1μιση ώρα ότι καλύτερο με αυτή τη γυναίκα? πληροφορίες για ευνόητους λόγους δε μπορώ να δώσω ότι θέλετε στον οίκο που δουλεύει ρωτηστε
ναι ξεκινησε σημερα συναντηθηκα για πρωτη φορα μαζι της και περασα υπεροχαΠαιδιά ξεκίνησε η Αφροδίτη κανεσεξ τις βίζιτες ξανά ξέρει κανείς να μου πει αν ξέρει να μου στείλει pm
Κανει φοβερο τσιμπουκι και αρχιδογλειψιμο! Ενδιαφερον η αγγελια της, μια θα παιζει στο στουντελο μια σαν ανεξαρτητη! Αλλα το παραξενο ειναι οτι γραφει ελληνιδα!Η Άννα από Ιωαννίνων 5 είναι αυτή?https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/anna-gia-simera_i1301319
ναι ξεκινησε σημερα συναντηθηκα για πρωτη φορα μαζι της και περασα υπεροχα
Σαν την πιπινακι δεν ειναι;Η Άννα από Ιωαννίνων 5 είναι αυτή?https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/anna-gia-simera_i1301319
sorry αλλα περισσοτερες λεπτομεριες δεν θελω να πω ο καθενας μπορει να επικοινωνησει μαζι της και να μαθει οτι θελειΠοσα εδωσες? Αν δεν θες να πεις εδω , στειλε μου pm, αν θελεις?
Όχι τυπε καμία σχέσηΗ Άννα από Ιωαννίνων 5 είναι αυτή?https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/anna-gia-simera_i1301319
Εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ περίεργο το πρόσωπο της γι αυτό δεν δοκίμασα!Μήπως γνωρίζει κάτι κάποιος συναγωνιστής?![]()
Σπάνιο χαρμάνι
Είμαι η Νίκη 29 χρόνων, ενα όμορφο ερωτικό κορίτσι με εμπειρία στο χώρο, ειμαι από την Ασία, εαν κουραστικές απο την καθημερινότητα και θέλεις λιγο να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις με ενα ραντεβού ελα για να σε απογειώσω. Διαθέσιμη για σοβαρούς γενναιόδωρους έχέμύθόύς άντρες, συνάντηση γίνεται στο...kanesex.com
Δοκίμασα και έχω γράψει για αυτήν πριν κάνα μήνα, το πολύ δύο. Δες εκεί για πληροφορίες.Αν είναι αληθινό...φαίνεται πολύ δυνατό!!!
Το προφίλ "καυτή επαρχιώτισσα", όπως έχω καταλάβει εγώ, δεν είναι ακριβώς γραφείο. Είναι κάποια - κάποιος που έχει αναλάβει να βάζει αγγελίες κάθε μέρα εκ μέρους των γυναικών αυτών, για να μην ασχολούνται αυτές με αυτά. Για συγκεκριμένο προφίλ, ξέρω μάλιστα, ότι παίρνει είκοσι ευρώ το μήνα.Ενημερώνω τους φίλους για την φόλα-γραφείο που ονομάζεται «καυτή επαρχιώτισσα» στο Κανεσεξ. Ραντεβού βράδυ σε γνωστό ξενοδοχείο. Στο τηλέφωνο απάντησε η τσατσα. Στο ραντεβού ήρθε μια μελαχρινή φόλα με ραγάδες, σαν κουβάς, αλβανικής καταγωγής. Προσπάθησε να πάει το ραντεβού Σταν 140 για φουλ προγραμα. Έκανε back to back ραντεβού σκούπα, μιλούσε πολύ, δε μπόρεσα ούτε να τελειώσω. Δυο τέτοια ραντεβού μέσα σε μια μέρα.
Άλλο ένα γραφείο φόλα ονόματι «hot girls in our apartment”. Γυφτάκι απάντησε στο τηλέφωνο για 60€ σέρβις. Στην ερώτηση για φιλιά ύψωσε φωνή και πηγέ το ραντεβού στα 100€. Πήρε τις εύχες μου.
Δυστυχώς εκτός από τα γνωστά γραφεία και 5-6 ανεξάρτητες εδώ, δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο τουλάχιστον απ’ ότι γνωρίζω.
Ελπίζω να βοήθησα.
Τι κουλουρι φιλε μου. Εδω και η πιπα ειναι με προφυλαξη. Ουτε στουντιο δηλαδη . Εμενα με απεκλεισε γιατι ειμαι ανω το 45. . Και θελει η κα Αννα 80. Αμ δε !Τυπε δίνει και κουλούρι? Φαίνεται δυνατό πάντως!!!
Εγώ δοκίμασα για τα γούστα μου αξίζει πολύ.....πολύ καλή στον αγώνα ....θα ξαναπήγαινα άνεταΝαι όντως αναφέρει για ηλικίες άνω των 40. Το θέμα είναι αν αξίζει...
Έχει αγγελία ως ανεξάρτητη στο *****.comΚαλησπέρα !! Για Μαρίνα Σερβα ξέρει κανείς τπτ τι παίζει ;
τότε καλύτερα να ασχοληθείς με τις εδώ ανεξάρτητες που έχουν και thread παρά με αυτές!Ρε παιδιά είδα μερικές αγγελίες και θέλω τα φώτα σας εδώ άμα είναι αληθινές. Γιατί τα κορίτσια φαίνονται πολύ δυνατά εργαλεία όλες. Θα βάλω εδώ όλα τα λινκ και άμα κάποιος ξέρει κάτι για κάποια από αυτές και κυρίως άμα είναι αληθινές ας πει.
![]()
Δυο καυλιτσες για το χωρο σου
Ριτα & Εμιλυ - ειμαστε δυο φιλες φωτια περιμενουμε να μας καλεσεις στο χωρο σου και να μας χαρεις στο κρεβατι σου 6987431722kanesex.com
![]()
❤EVA❤
Ειμαι μια γυναίκα γεμάτη ερωτισμό. Πέρασε μια ώρα μαζί μου και θα τα ξεχάσεις όλα! Μπορώ να σε συνοδεύσω στο ξενοδοχείο ή να έρθω στο χώρο σου για σεξ όπως μπορείς να φανταστείς στα όνειρά σου... Κάλεσέ με τώρα στο 6985128717kanesex.com
![]()
Adriana μια απίστευτη μουνάρα φοιτήτρια
Ειμαι η Αντριανα και σπουδάζω. Ειμαι 23χρονη ξανθιά θεά με υπέροχο κώλο, μεσαίο στήθος και μετρίου αναστήματος. Το να είσαι στο πλευρό μου είναι μια εμπειρία που σίγουρα θα θέλεις να επαναλάβεις. Οταν είμαστε μαζί θα ανακαλύψες ότι εχεις μια παθιασμένη σύντροφο που θα σε κάνει να αισθανθείς σα...kanesex.com
![]()
Amalia
Βρισκομαι στη Θεσσαλονικη, είμαι μια μελαχρινή καύλα με πολύ καυτό κορμί και ζουμερές βυζάρες έτοιμες να τις ρουφήξεις, ειμαι ολοφρεσκη και νεα στον χωρο, εχω σφιχτο σωμα και είμαι αυτή που θα σου κάνει έρωτα με όλη την υπομονή και την ηρεμία που χρειάζεσαι... Μπορούμε να περάσουμε υπέροχα μαζί...kanesex.com
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καθόλου εμπειρία με ανεξάρτητες. Μόνο με γραφεία.
Απο το κειμενο και μονο φαινεται οτι ειναι γραφεια.Ρε παιδιά είδα μερικές αγγελίες και θέλω τα φώτα σας εδώ άμα είναι αληθινές. Γιατί τα κορίτσια φαίνονται πολύ δυνατά εργαλεία όλες. Θα βάλω εδώ όλα τα λινκ και άμα κάποιος ξέρει κάτι για κάποια από αυτές και κυρίως άμα είναι αληθινές ας πει.
![]()
Δυο καυλιτσες για το χωρο σου
Ριτα & Εμιλυ - ειμαστε δυο φιλες φωτια περιμενουμε να μας καλεσεις στο χωρο σου και να μας χαρεις στο κρεβατι σου 6987431722kanesex.com
![]()
❤EVA❤
Ειμαι μια γυναίκα γεμάτη ερωτισμό. Πέρασε μια ώρα μαζί μου και θα τα ξεχάσεις όλα! Μπορώ να σε συνοδεύσω στο ξενοδοχείο ή να έρθω στο χώρο σου για σεξ όπως μπορείς να φανταστείς στα όνειρά σου... Κάλεσέ με τώρα στο 6985128717kanesex.com
![]()
Adriana μια απίστευτη μουνάρα φοιτήτρια
Ειμαι η Αντριανα και σπουδάζω. Ειμαι 23χρονη ξανθιά θεά με υπέροχο κώλο, μεσαίο στήθος και μετρίου αναστήματος. Το να είσαι στο πλευρό μου είναι μια εμπειρία που σίγουρα θα θέλεις να επαναλάβεις. Οταν είμαστε μαζί θα ανακαλύψες ότι εχεις μια παθιασμένη σύντροφο που θα σε κάνει να αισθανθείς σα...kanesex.com
![]()
Amalia
Βρισκομαι στη Θεσσαλονικη, είμαι μια μελαχρινή καύλα με πολύ καυτό κορμί και ζουμερές βυζάρες έτοιμες να τις ρουφήξεις, ειμαι ολοφρεσκη και νεα στον χωρο, εχω σφιχτο σωμα και είμαι αυτή που θα σου κάνει έρωτα με όλη την υπομονή και την ηρεμία που χρειάζεσαι... Μπορούμε να περάσουμε υπέροχα μαζί...kanesex.com
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καθόλου εμπειρία με ανεξάρτητες. Μόνο με γραφεία.