Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 6 10
FKK/Sauna Club 12036
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Γενικά η κατάσταση για κάποιον που πάει σε εναν τέτοιο χώρο είναι ευχάριστη, παθαίνεις λίγο την πλάκα σου απο τα πολλά μουνιά που βλέπεις.....
Την συγκεκριμένη μέρα επειδή πήγαμε και αργά σχετικά το βράδυ και μετα της 12 δεν είχε παρα πολύ κόσμο και οπότε ηταν σχετικά άνετα ,είχε πολλούς τούρκους και λίγους γερμανούς.Σε γενικές γραμμές ό χώρος είχε ενα μεγάλο μπαρ στο κέντρο απο πίσω δεξιά ηταν τα τραπέζια για το φαγητό και δεξια και αριστερά του μπάρ είχε 2 ψυγεία για αναψυκτικά και νερά τα οποία είναι δωρεάν στα 65 ευρω πιο δίπλα απο την αριστερη πλευρά έχει εναν χώρο για shisha pipe (ΝΑΡΓΙΛΈ) καιπιο δίπλα αριστερα είναι ο χώρος της σάουνας.
Μπροστά απο το μπάρ εχει σκαμπό και ακριβως απέναντι καναπέδες στη σειρά όπου κάθεσαι και βλέπεις τις γυναίκες είτε να χορεύουν σχεδον ημίγυμνες είτε τις κάνεις νόημα και έρχονται σε σένα και συζητάς τα παρελειπόμενα για να πάς σε δωμάτιο ,τα οποόια δωμάτια έιναι ακριβώς πίσω απο τους καναπέδες.Τα δωμάτια δεν ηταν σχετικα καθαρά και κάθε κοπέλα συνηθως έχει το σεντόνι της,σε γενικές γραμμές .Ηταν μια κατάσταση μπουρδέλου πολυτελείας.....Η Εμπειρία δεν ηταν εμπειρία βίζιτας όπου θα δώσεις χρήματα και θα έχεις σέρβις άψογο με φιλιά,χαμουρέματα, γλείψιματα .
Εκανα δυο επιλογές η μια ηταν μια ρουμάνα ομορφη μελαχρινή αλλά ξενέρωτη μέσα, μια κοπέλα που πήγαινε καθαρά να βγάλει το κατοστάρικο μεχρι και διακοσάρικο.Αρχικά όταν ρώτησα τι και πως? Μου είπε 100 ευρώ σέξ με γυμνό και γενικώς 69 κτλ.....όταν πήρε κλειδί για να πάμε δωμάτιο και μπήκαμε μεσα στο δωμάτιο μου λέει 100 σέξ με τσιμπούκι ανευ,150 με σεξ και 69 ,200 με φιλιά κτλ.
Εκεί της είπα "αν είναι ας το αφήσουμε " και μου απάντησε ευθυς αμέσως ο.κ 100 με όλα αυτά.....Βέβαια φιλιά δεν ζήτησα ούτε φυσικά έδωσε και γενικώς ηταν μια εμπειρία που δεν θα θυμάμαι.....Οχι κακή αλλά ουτε ιδιαίτερη.
Η δεύτερη που πηρα ηταν μια ασιατικών χαρακτηριστικών απο φιλιπίνες και Ιταλία απο όσο μου είπε,όνομα δεν θυμάμαι ,αλλά και αυτη ηταν ιδιαίτερη με πολύ ωραίο κορμί.Εκανε ενα υπέροχο τσιμπούκι και γενικως ηταν πιο ευχάριστη εμπειρία.Προσοχή αν σας πουνε για μασάζ.Μην το πάρετε το χρεώνουν αλλα 50 ευρώ.
Με 50 ευρώ νομίζω έχει πιο νωρίς μασέρ επαγγελματίες που σου κάνουν σωστό μασάζ......
Γενικά είχε και άλλες ωραίες κοπέλες και μετάνιωσα που δεν έκανα άλλες επιλογές, όμως οι ρουμάνες γενικώς επειδή όλες γνωρίζονται λίγο πολύ μεταξυ τους εκει έχουν ενα λόμπι και ζήτανε άλλα και δεν προσφέρουν πολλά.Μάλιστα πρίν πάρω κάποια αλλη πανέμορφη ρουμάνα μου είπε 100 μόνο σέξ χωρίς τιποτα άλλο .γενικώς ό,τι βρίσκουν και όπως σε βρούν.....Και ίσως εμείς οι Έλληνες πλέον να πάμε πιο μαζεμένοι οικονομικά έναντι κάποιου που ζεί εκεί και βγάζει κάποια παραπάνω χρήματα.
Σίγουρα πάντως τα 200 με 300 ευρώ δεν μπορεί να τα δώσει κάποιοςτόσο εύκολα.

Σε γενικές γραμμές αν είχα χρόνο θα επέλεγα το golden time η κάποιον άλλο χώρο αλλά δεν είχα τετοια άνεση χρόνου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Μέτρια
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Γιατί να την/τις αποφύγει κάποιος;
Γιατί παζαρεύουν το κάθε τι που θα σου δώσουν, μπορεί να πληρώσεις 80 η 100 μεχρι και 200 για το ίδιο πράγμα ,για κάθε τι η συγκεκριμένη ανέβαινε 50 ευρώ.Ξεκίνησε με 100 ,μετα μου είπε 150 με 69 κσι 200 με 69 και gfe φιλιά κτλ και μόλις της είπα "ας το αφήσουμε " μου είπε ο.κ 100 με όλα αυτά
Σύνηθες κόστος γαμησιού
100 μαζί με γυμνό
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
100 μαζι με σεξ εννοείται
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
δεν ξέρω δεν ζήτησα
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
δεν πρόσφερε

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
265
Σύνολο γαμησιών;
2
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
3 ώρες
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
kassler
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
3.544
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Gianpaolo, Dyvoir και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού