Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 46 10
FKK/Sauna Club 76698
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Ας ανεβάσω και μια κριτική για το Άρτεμις, αν και φοβάμαι πως θα δυσαρεστήσω τους φανατικούς θαμώνες του μαγαζιού.

Κατ’αρχήν, όσον αφορά την πρόσβαση, αυτή είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να πάτε με τον ηλεκτρικό από το Βερολίνο, είναι κανά 20-25λεπτο από το κέντρο. Κόστος εισητηρίου 2.80 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Με αμάξι είναι κανά 15λεπτο από το κέντρο. Αν πάρετε ταξί το κόστος είναι γύρω στα 20 ευρώ, αν πάτε με δικό σας αμάξι έχει πάρκιν το μαγαζί με αρκετές θέσεις.

Το κόστος για την είσοδο στο μαγαζί ειναι 80 ευρώ, τα οποία μπορείτε να πληρώσετε και με κάρτα. Έχετε υπόψη πως μπορείτε να βγείτε και να ξαναμπείτε στο μαγαζί, δίνουν ένα βραχιολάκι. Μόλις πληρώσετε την είσοδο σας δίνουν μπουρνούζι, κλειδί για τη θυρίδα σας όπου μπορείτε να αφήσετε κινητό / λεφτά / κλειδιά, και κλειδί για το ντουλάπι σας όπου θα αφήσετε τα ρούχα σας. Σας δίνουν επίσης παντόφλες (δεν είναι μιας χρήσεως), έχουν ντουζιέρες, τουαλέτες, κτλ, ψιλογυμναστήριο / αποδυτήρια φάση (έχετε υπόψη αν είστε ντροπαλοί πως θα τα δείτε και θα τα δείξετε όλα στους συναγωνιστές τριγύρω σας). Όλα ΟΚ, καθαρά, αλλά τίποτα εξαιρετικό.

Μετά πάμε στο κυρίως χώρο του μαγαζιού, που είναι σε 3 επίπεδα: στο ισόγειο, που είναι στο ίδιο επίπεδο με την υποδοχή, τις θυρίδες και τα αποδυτήρια, τον πάνω όροφο, και το υπόγειο / κάτω όροφο.

Ο ισόγειος χώρος είναι εκεί που γίνεται όλο το παιχνίδι, είναι μια μεγάλη αίθουσα με καναπέδες περιμετρικά και ένα μπαρ στο κέντρο. Έχει και ένα στριποσωλήνα σε μια άκρη. Γενικά ο χώρος θυμίζει έντονα στριπτιτζάδικο, με τη μόνη διαφορά πως εδώ στο κέντρο είναι το μπαρ, και δεν έχει σκηνή παρά μόνο ένα σωλήνα. Το 90% των πελατών και το 95% των κοριτσιών κάθεται στο χώρο αυτό, υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο να βρεις θέση, ενώ έχει και πάρα πολύ κάπνα, μιας και επιτρέπεται το κάπνισμα. Στο μπαρ μπορείς να παραγγείλεις ποτά, με τα μη αλκοολούχα να είναι δωρεάν και τα αλκοολούχα πανάκριβα. Για να παραγγείλεις μάλιστα αλκοολούχο πρέπει να πάρεις μάρκα στην είσοδο και να πληρώσεις με τη μάρκα στο μπαρ. Στην άλλη άκρη του χώρου αυτού έχει είσοδο για το «εστιατόριο» - το εστιατόριο σε αυτάκια καθώς περισσότερο μοιάζει με ΚΨΜ ή χώρο εστίασης φοιτητικής εστίας (τόσο ο χώρος όσο και το φαγητό, που είναι μπουφές). Το φαγητό περιλαμβάνεται στην τιμή.

Στον πρώτο όροφο είναι τα δωμάτια, όπου σε πάνε οι κοπέλες για τον αγώνα. Τα δωμάτια είναι επιπέδου στούντιο και καλών μπουρδέλων της Αθήνας. Σεντόνια από οτι κατάλαβα δεν αλλάζονται, απλά οι κοπέλες απλώνουν διαφορετικές πετσέτες πάνω στο κρεβάτι με κάθε πελάτη.

Στον κάτω όροφο έχει σπα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, και ένα μασαζοκρέβατο όπου άνδρας μασέρ κάνει επαγγελματικό μασάζ. Σε έναν ξεχωριστό χώρο, στο ίδιο επίπεδο, έχει ένα μικρό τσοντοσινεμά, κάποια δωματιάκια, και το πιο αξιοπερίεργο: ένα γυμναστήριο, δηλαδή θα πάει κάποιος σε αυτόν το χώρο για να γυμναστεί;

Γενικά, οι χώροι και οι παροχές είναι ΟΚ, αλλά για κάποιο λόγο τους περίμενα πιο πολυτελείς, και το κυριώτερο με μεγαλύτερη «άπλα». Νομίζω πως το 80άρι της εισόδου είναι υπερτραβηγμένο για αυτές τις παροχές.

Πάμε τώρα στο πιο σημαντικό, τις κοπέλες. Ικανοποιητικός ο αριθμός τους, αλλά νομίζω οι αναφορές για 100+ κοπέλες είναι υπερβολικές, δηλαδή είναι και μικρός ο όλος χώρος, δε χωράνε τόσες πολλές ταυτόχρονα συν άλλοι τόσοι πελάτες. Όσον αφορά την εμφάνιση, πέρα από 2-3 αστέρια (οι οποίες μάλιστα καπαρώνονται συνήθως άμεσα και μόνιμα από γηραλαίους κυρίους), το επίπεδο είναι μέτριο. Παρόμοιο επίπεδο με Φυλής και στούντιο, χαμηλότερο επίπεδο από στριπ. Δηλαδή κανά δυο 8-9άρια, ένα 45% 7άρια, ένα 40% 6άρια, και οι υπόλοιπες από 5 και κάτω (ναι έχει και γκόμενες που δεν τις πήδαγα ούτε τζάμπα και πιωμένος). Αυτό που με χάλασε πάντως, και το περίμενα διαφορετικό, είναι η παντελής έλλειψη ποικιλίας, πέρα από κανά δυο μαυρούλες που δε βλέπονταν, όλες οι υπόλοιπες πάνω κάτω η ίδια κοψιά. Ούτε μια Ασιάτισσα, ούτε μία μιγάδα, μια Εσκιμώα ξέρω γω, κάτι διαφορετικό...

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, είναι επίσης επιπέδου Φυλής / στούντιο, σε γενικές γραμμές δηλαδή τίμιες αν και ψιλοτυπικές. Στα 60 ευρώ είναι το απλό πρόγραμμα, +50 ευρώ η ακαπέλα, και μετά η κάθε κοπέλα έχει τα δικά της έξτρα που προσφέρει. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν αξίζει να ασχοληθείτε με Ρουμάνες, με οποιαδήποτε άλλη φυλή μπορείτε να πιάσετε την κουβέντα και βλέπετε πως πάει. Προσωπικά έχω δοκιμάσει μια Κολομβιανή μαμά με απίστευτες φυσικές βυζάρες αλλά δυστυχώς διεκπεραιωτική στο δωμάτιο, μια Σέρβα, μια Τουρκάλα, μια «Μακεδόνισσα», και μια Γερμανίδα με ένα μεγάλο τατουάζ στην πλάτη, η οποία αν και η χειρότερη εμφανισιακά των πέντε μου έκανε και το καλύτερο γαμήσι. Δυστυχώς ονόματα δε θυμάμαι.

Η επικοινωνία με τις κοπέλες θυμίζει στριπτιτζάδικο / κωλόμπαρο, όνομα, καταγωγή, μόνο που εδώ αντί «κεράσει πουτό / πάρει κορό» είναι «ανέβει δωμάτιο». Τις υπηρεσίες και την τελική τιμή τη διαπραγματεύεστε πριν ανέβετε στο δωμάτιο. Μετά τη λήγη του αγώνα κατεβαίνετε πάλι κάτω μαζί με την κοπέλα, πάτε στη θυρίδα σας και της δίνετε τα λεφτα. Γενικά, δεν είδα να γίνεται και πολύ παιχνίδι, οι περισσότερες κοπέλες φαίνονταν σα να βαριούντε και αράζανε. Να αναφέρω επίσης πως δεν είδα κάποιο σόου.

Ανακεφαλαιώνοντας, είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία αλλά δε με τρελαίνει κιόλας. Στην ουσία, για έναν που έχει ανδρωθεί στην πορνοντίσνειλαντ που λέγεται Αθήνα δεν έχει πολλά να προσφέρει ο χώρος. Ημίγυμνες / γύμνες γυναίκες να κυκλοφορούν δίπλα σου το βρίσκεις και σε ένα απλό στριπ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Κακό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Μέτρια
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60 ευρώ
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50 ευρώ
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50 ευρώ
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
70 ευρώ

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
320 ευρώ
Σύνολο γαμησιών;
3
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
3 ώρες
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, koukos19, tallman και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2019
τύπε τελευταία φορά που πήγα τον Δεκέμβριο πήγα και 45 λεπτά στο γυμναστήριο Money Mouth Κουλ Καπέλο
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Έτσι είναι. Έχω βαρεθεί να διαβάζω μαλακίες για τον παράδεισο στας Ευρώπας!
03 Σεπτεμβρίου, 2019
Πολυ καλη κριτικη θα διαφωνησω μονο στο κομματι της ποικιλίας , εγω ειχα βρει από ολα
Γενικα το Αρτεμις πιο πολυ μοιαζε πλεον με σουπερ μαρκετ μουνιών ,τυποποιημένα ολα , μια φορά αρκεί για να δεις και σιγουρα οπςω λες υπερτιμημένο.
Οπως γενικά ολα τα FKK , οι ξενοι πανε για να εχουν αυτη την αισθηση του χαρεμιου αλλα γενικά. υτάρχει μια πολυ κιτς κουλτουρα εκει μέσα.
ΟΙ Ρωσίδες εδω πολυ καλυετερες γκομενες και πιο ποιοτικές στο σεξ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3