Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.8 4 10
FKK/Sauna Club 11372
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Έχοντας την πρότερη καλή εμπειρία από το Andiamo, αποφάσισα να κάνω ένα μίνι οδοιπορικό στους χώρους αναζωογόνησης ανδρών (invigoration places) όπως πολύ ορθά μου περιέγραψε αυτές τις επιχειρήσεις μια ζουμερή Σλοβένα στο ANDIAMO.
Είχα λοιπόν δυο επιλογές το WELLCUM και το BABYLON στο διπλανό Klangefurt.
Αφού όπως είπα στην προηγούμενη κριτική, είχα συζητήσει πολύ με τα κορίτσια του Andiamo, είχα αρκετές πληροφορίες να αποφασίσω που θα ήταν η επόμενη επίσκεψη μου.
Η ζυγαριά της πορνοεπιλογής μου έγερνε προς το WELLCUM γιατί:
1. Eίναι πιό νέα επιχείρηση με καινούργιες εγκαταστάσεις.
2. Οι εργαζόμενες επειδή είναι free lancer αρκετές φορές εναλλάσσονται στα δυο μαγαζιά (ήξερα λοιπόν τι θα συναντήσω).
3. Η τιμολογιακή πολιτική είναι ίδια με το ANDIAMO σε αντίθεση με το babylon που άκουσα για παλαβά ποσά με εντελώς άλλες όμως υπηρεσίες να προσθέσω.
4. Το όνομα και μόνο του μαγαζιού σε καλούσε να το επισκεφτείς, αν μεταφράσεις πλατιά τον τίτλο του (well -καλό cum-τελείωμα).

Η επιχείρηση βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με τρεχούμενα νερά να ακούγονται από το παρακείμενο μικρό ποτάμι και τις χιονισμένες Άλπεις να μαγεύουν την όραση και την οσμή σου.
Το πάρκινγ γεμάτο απο ALFA ROMEO, BMW, MERCENDES μερικά CAYENNNE και βέβαια δέσποζε στο χώρο μια FERRARI (μην ξεχνάς αναγνώστη ότι βρισκόμαστε λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον πλούσιο Ιταλικό Βορρά). Πάρκαρα λοιπόν με περισσή αναίδεια το ταπεινό ΥΕΤΙ μου ακριβώς δίπλα στο κόκκινο αριστούργημα και εισήλθα τάχιστα στο lobby του παράδεισου εκεί που όλοι είναι πρώτοι μεταξύ ίσων (για να παραφράσουμε την φράση της βίβλου).
Είσοδος στο lobby και η νεοφυής επιχείρηση φάνηκε από την πρώτη ματιά, μάρμαρα που γυάλιζαν, πεντακάθαρα παντού, ολοφώτεινοι χώροι , προσεγμένη επίπλωση και πανέμορφες υπάλληλοι πίσω από το γκισέ ώστε για μια στιγμή αναρωτήθηκα αν ήμουν σε reception ξενοδοχείου.
Ο προβληματισμός απεδείχθη σωστός γιατί η επιχείρηση είναι χωρισμένη σε δυο τομείς, δεξιά ανεβαίνοντας είναι το ξενοδοχείο και αριστερά εισέρχεσαι στο χώρο του club.
Αν παραβλέψεις το check in του ξενοδοχείου (γιατί αποφάσισα να μείνω εκεί το βράδυ) η διαδικασία εισόδου είναι η γνωστή: παράβολο, λεπτό λινό μπουρνούζι,καρτελάκι και βουρ στον παράδεισο.
Οι εγκαταστάσεις τέλειες (καμιά σχέση με τα χιλιοχρησιμοποιημένα γερμανικά FKK), χαμάμ , επαγγελματικό μασάζ σε αναπαυτικότατο μασαζοκρέβατο από γυναίκα μασέζ στα 30ε, jakuzzi, πετσέτες ζεστές παντού, φωτισμός με έμφαση στο νεον ,άνετο bar,καναπέδες για ξεκούραση και τα δωμάτια του σεξ μΊνιμαλ διακοσμημένα και μεγαλύτερα από το ANDIAMO.

Οι εργαζόμενες 35-40 τον αριθμό ήταν στο ίδιο επίπεδο με το ANDIAMO δλδ 8-9-10 σε σημείο να βρίσκεις εσύ ψεγάδια με ποιά να ΜΗΝ πας (πλεονασμός και αχαριστία αναγνώστη) με εξαίρεση 2-3 εξάρια έτσι για επιβεβαίωση του κανόνα, που είχαν και αυτές όμως το κοινό τους.
Οι τιμές για τις υπηρεσίες σεξ είναι ίδιες με το συγκρινόμενο μαγαζί αλλά η διαφορά κλίνει υπέρ του WELLCUM γιατί παρέχει και κάποιες ειδικές υπηρεσίες με το ανάλογο τίμημα , όπως αυτή που πήρα εγώ, δλδ αποκλειστική χρήση ενός μεγάλου ΄΄δωματίου΄΄ στον κύριο χώρο του club με φιμέ τζάμια και σκιάδια, ώστε να μην σε βλέπει κανένας και εσύ να βλέπεις τα πάντα, κρασί και φρούτα με παρέα 3 πιπινάκια της επιλογής σου, να κάνουν μαζί σου τα πάντα στο εσωτερικό jacuzzi για 3 ώρες.
Δεν γράφω το τίμημα γιατί θα προκαλέσω, αλλά συμβουλή μου είναι όποιος αντέχει οικονομικά ας το δοκιμάσει μια φορά.

Όπως προείπα το μεγάλου ατού του club είναι ότι διαθέτει ξενοδοχείο τυπικό Αυστριακού τύπου, όχι τπτ το πολύ χλιδάτο αλλά άνετο, καθαρό, με όλες τις ηλεκτρονικές ευκολίες, με πολλά πλεονεκτήματα όπως:
Δεν έχεις να οδηγήσεις μετά, πίνεις όσο θέλεις , κουράζεσαι στο club ανεβαίνεις δωμάτιο για ξεκούραση και τούμπαλιν, ξεντύνεσαι στο δωμάτιο και πας με το μπουρνούζι σου όταν θέλεις, όσο θέλεις και όταν θέλεις, αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορείς να πάρεις όποια θέλεις στο δωμάτιο σου για σεξ στην ίδια τιμή.

Πλήρως ικανοποιημένος με αυτά που έκανα, με αυτά που είδα και ξεκούραστος μετά από ένα θαυμάσιο ύπνο ξεκινώντας την διαδικασία του check out ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα.
Αφού είχα ακόμα το δικαίωμα εισόδου στο club, δεν έχασα την ευκαιρία για ένα αποχαιρετιστήριο παθιασμένο μεν αλλά με πολύ GFE φάση γαμήσι, υπό την σκιά των 'Άλπεων, με ένα τέλειο φρέσκο αματούρι τσεχάκι 19 χρονών που είχα γνωρίσει στο χώρο του πρωινού, που θα δούλευε για πρώτη φορά εκεί.
Ομολογώ,έχοντας πάει σε καμμιά δεκαριά FKK, ότι δεν έχω ξανακούσει να μου λένε με αυτή την καυλωτική προφορά της ανατολικής Ευρώπης: I should be so lucky, I did my deput with you baby.
Αν δεν είχα πληρώσει το καράβι επιστροφής από την Τεργέστη ακόμα εκεί θα ήμουνα!!!!

Εν κατακλείδι το WELLCUM κερδίζει στα σημεία το ANDIAMO με το μόνο μειονέκτημά, το όχι τόσο ποιοτικό φαγητό από άποψη ποσότητας και πλήθος εδεσμάτων, τονίζοντας βέβαια ότι στον τομέα εστίασης το ANDIAMO είναι σημείο αναφοράς.
Αυτά ελπίζω να βοήθησα, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του site, η ενημέρωση αλλήλων ,γιατί επιτυχημένος αγοραστής είναι ο ενημερωμένος αγοραστής όταν το χρήμα είναι ακριβό στου χαλεπούς καιρούς που διάγουμε εν γένει.
Να περνάτε όσο μπορείτε καλύτερα!!!
Επόμενος σταθμός ΒΑΒΥΛΟΝ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Όχι

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Μέτριο

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
3.485
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntarntalover, alpula, JOHN-PLAYER-SPECIAL και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2017
Γράφεις όλο το κατεβατό κα δεν μας δίνει και τη σημαντική πληροφορία ποσο κοστιζει το καθε γαμήσι.
Μας λες για την special υπηρησια αλλα μας κανεις χάρη που δεν λες ποσο κοστιζει Κεφάλι σε τοίχο! Τι φοβάσαι Χμμμ; την εφορία Χμμμ;
Μεγάλα παιδια ειμαςτε... Έλεος με την μυστικοπάθεια. Για να μας καβλωσεις μονο έγραψες Χμμμ;
01 Φεβρουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν υπάρχει θέμα μυστικοπάθειας αγαπητέ σχολιαστή, απλά σεβασμός σε αυτούς που δεν μπορούν να διαθέσουν ένα χιλιάρικο πχ να κάνουν την φαντασίωση τους πραγματικότητα, όταν προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με 400 ευρώ το μήνα.
Όσον αφορά την τιμολόγηση των υπηρεσιών είναι 70 ευρώ το μισάωρο χωρίς εξτρα τα οποία διαπραγματεύεσαι ελεύθερα με την κοπέλα και για τις πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει το μαγαζί είναι ανάλογα το τι θα ζητήσεις και γιαυτο δεν ανάφερα κάτι στανταρ.
Ελπίζω να σε κάλυψα και ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να διαβάσεις το γραπτό μου.
ΥΣ: Αν και η πορνοζωή μου περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις σε τέτοιου είδους χώρους την Ευρώπη αλλά και στην Αμερική τις προηγούμενες δεκαετίες δεν έγραφα τπτ, ακριβώς για να αποφύγω τέτοιου είδους επιθετικά σχόλια. Δυστυχώς διαψεύστηκα.
02 Δεκεμβρίου, 2017
ευχαριστούμε για την κριτική σου , το έβαλα σαν στόχο επόμενου ταξιδιού Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3