Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
FKK/Sauna Club 8492
Γενική Εντύπωση
 
5.0
Φευγοντας απο το Oase και πηγαινοντας στο αυτοκινητο μου , μεχρι να βαλω τη διευθυνση στο GPS βλεπω τρεις κοπελες ντυμενες να φευγουν. Η ωρα ηταν 6-7 το απογευμα. Και ρε μαγκες τι βλεπω ? Στα αυτοκινητα που περιμεναν εξω βρισκονταν οι γκομενοι . Μαλιστα παρακολουθησα και ενα καυγαδακι ζηλειας . Ρε μαγκες ποσο πιο κατω πια ? Αυτη η χωρα αξιζει να εξαφανιστει απο το χαρτη μαζι με τη δικη μας . Ακου ρε παιδια . Οι κοπελες για 50 ευρω παιρνουν ολο το σπερμα στο στομα και για 100 ξεκωλιαζονται ,κανουν ερωτα μονο με το boyfriend Που περιμενει απ εξω υπομονετικα την καλη του. Αηδια ???

Πηγαινοντας στο world ηξερα ακριβως τι θα συναντησω. Οποτε λεω να παω για να επιβεβαιωσω , να φαω και να ηρεμησω .

Κατ αρχας, deja vu. Με το που μπαινω στην πορτα, 3 κοριτσια ειναι εξω και σαλιαριζουν στα Ρουμανικα μιλωντας στο κινητο.

Μπαινω μεσα, μην επαναλαμβανομαι . Μονο να πω ετσι για την πλακα οτι εκανα το ντουζ νουμερο 20 ή 30 σε ενα Σ/Κ !

Παω λοιπον και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ο καλυτερος και πιο χαλαρωτικος χωρος που εχω δει. τερασιο με καταπληκτικες εγκαταστασεις για καλοκαιρι. Ωραιο σπα, ωραια σαουνα, πολλες πισινες, αρκετα καθαρο με μονο ενα προβλημα.

Ναι παιδια, το προβλημα ειναι οτι ειναι γεματο Ρουμανες και αυτο . Ξεχαστε τις Ρουμανες που ξερατε με τα αγαλματενια σωματα και τη φυσικη ομορφια. Επιασα συνολικα 30 γαμπες , οι 28 ηταν αξυριστες Ρουμανες, μια Ρουμανα μονο ηταν ξυρισμενη και η Λετοναρα μου !
Επισης τρωνε συνεχεια στο εστιατοριο ή δεν ξερω κι εγω που αλλου, με αποτελεσμα το σωμα τους να εχει λιπος σε ασχημα σημεια. Ενω φαινεται οτι εχουν αδυνατο σωματοτυπο, εν τουτοις επειδη τρωνε μαλακιες μαζευεται λιπος γυρω γυρω απο την κοιλια ή στα μπουτια και πλεον θυμιζουν πολυ ελληνιδες. Μιλαμε για το 80-90% των περιπτωσεων. Υπαρχουν και 4-5 κομματια με αρκετα αψεγαδιαστα σωματα αλλα με παρα πολυ μετριες φατσες . Η κατασταση ηταν τραγικη ΚΑΙ εκει. Πετυχα κοπελα την οποια ειχε αγκαλιασει ενας καλοστεκουμενος σαρανταρης ο οποιος της φιλαγε το λαιμο με στοργη, να κανει γκριματσες αηδιας και να γελαει με τη φιλη της παραπερα. Δηλαδη το θρασος και η ασεβεια απεναντι σε αυτο που κανουν οι βρωμιαρες , δεν εχει ορια.

Το μαγαζι αυτο ειχε παρα παρα παρα πολλους νεους και γυμνασμενους αντρες οι οποιοι ηταν μονοι και ετσι απο περιεργεια επιασα κουβεντα με εναν ο οποιος ηταν Γερμανος.Δεν ειχε κοπελα και ερχοταν στο μαγαζι με σκοπο να περασει καλα αλλα δεν ειδα κανεναν ποτε με κοπελα και ουτε καμια κοπελα τους πλησιαζε γενικα. Δεν νομιζω οτι ουτε αυτοι ξερουν γιατι πανε εκει μεσα. Δεν ξερω μηπως ειναι τιποτα ανωμαλοι και ερχονται για να δουν κανεναν επιβητορα .

Και επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο, το κλου της βραδυας ειναι οτι σκαει μυτη ενα συμπαθεστατο κοριτσακι με ζαρτιερες με ξυρισμενα ποδια, με φρεσκολουσμενα μαλλια και λευκα δοντια η οποια αξιζε και ας ηταν Ρουμανα . Παμε στο δωματικο. Καταπληκτικη πιπα, ωραια γλωσσοφιλα , πολυ ωραια ατμοσφαιρα. περναγα πολυ ωραια, σε καποια στιγμη γυρναει για 69 και πεταει τις γοβες .
Παιδια οι Τουρκαλαδες και οι Αλβανοι που ειμασταν μαζι στο στρατο, μολις εβγαζαν τα αρβυλα μετα απο ορχο, μαγειρια , ευωδιαζαν γαρδενιες μπροστα στην ποδαριλα που εβγαζε αυτο το γλυκυτατο πλασματακι . Το πουλι μου επεσε σε δεκατα του δευτερολεπτου. Δεν ηξερα τι να της πω, δεν της αξιζε να τη βρισω ειλικρινα. Ευτυχως με εβγαλε απο τη δυσκολη θεση οταν με ρωτησε αν ειμαι μεθυσμενος. Εννοειται οτι ανελαβα την ευθυνη . Στεναχωρηθηκε γιατι ψιλογουσταρε αλλα εγω απλα ηθελα να βγω εξω να παρω αερα καθαρο.

Πηγα στην κουζινα να φαω . Ελεος. Το φαγητο φαινοταν οτι δεν ηταν για φαγωμα και πραγματι με επιασε το στομαχι μου μετα απο καμια ωρα .

Σηκωθηκα να φυγω. εμενε αρκετη ωρα ακομα μεχρι να παω για υπνο και ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρεια σε palace και mainhattan.

ΝΑ συνοψισω λοιπον λεγοντας οτι η Φρανκφουρτη ΔΕΝ ειναι σε καμια περιπτωση για FKK τουρισμο. Ειναι ολα ξεπετες . Κορεστηκε πολυ ο χωρος και σιγουρα το οτι η δυναμη αποτελειται απο Ρουμανες με την τεμπελικη και τσιγκανικη νοοτροπια της αρπαχτης που εχουν μεσα στο DNA τους, δεν βοηθαει.

Ελπιζω να βοηθησα και να ειπα οσο περισσοτερα μπορουσα στις 5 αυτες κριτικες
Pink_floyd
Μέγας
Εγγραφή:
3 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
644
Πόντοι:
4.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 TOMCRUISE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού