Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.9 7 10
FKK/Sauna Club 15039
Γενική Εντύπωση

10.0
Βρήκα 4 ξανθιές θεές

Το ξέρω, δεν θα το υποψίαζε κανείς. 'Οτι κάπου στην επαρχία της Ρηνανίας, 40 χλμ δυτικά από το Ντύσσελντορφ, λίγα βήματα από την Ολλαντία, βρίσκεται ενα από τα σημαντικότερα FKK/Sauna-Club της Γερμανίας και σίγουρα το σημαντικότερο Hot-Spot της Ρηνανίας. Κι όμως. Στο πεδίο των FKK/Sauna-Club ο καλύτερος τόπος που μπορεί να πάει κανείς στη Ρηνανία είναι το Golden Time για τον απλό λόγο ότι παρουσίαζει ένα εξαιρετικό ρόστερ. Το παράδοξο είναι ότι γενικά στα γερμανικά Club πολλές κοπέλες λείπουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και υπάρχει πιθανότητα να γυρίζει κανέις απογοητευμένος αν θέλει να συνδυάζει την απόλαυση μίας τέλειας καλοκαιρινής ημέρας με την παρουσία πολλών γοητευτικών γυναικών.

Αυτό όμως δεν ισχύει για το Golden Time. Εκεί μπορείτε να συναντήσετε πάντα 40-60 καλλονές, οι οποιές σε αντίθεση με άλλα Club δεν είναι κυρίως Ρουμάνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας αρέσουν τουλάχιστον μερικά από τα κορίτσια. Το μαγαζί διαθέτει έναν τεράστιο υπέροχο κήπο σε ένα φυσικό περιβάλλον και προσφέρει καλό φρέσκο φαγιτό (Live-Cooking) από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Κεφάλι σε τοίχο!Προσοχή όμως: σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά για το Golden Time ισχύει (το έχω πεί και νωρίτερα): Μην πάτε εκεί στα βράδια, ας πούμε μετα από τις έπτά, δεν αξίζει πιά τον κόπο και το μαγαζί έχει πάρα πολύ κόσμο.Κεφάλι σε τοίχο!

Πήγα εκεί προχθές στις 2 μμ και μπέρδεψα με 4 ξανθιές καλλονές. Να τις συστήσω:

Violetta
Μία ψηλή Πολωνέζα με δυνατό σώμα και τεράστια βυζιά, αλλά και χάρη της κίνησης, περίπου 26 χρονών, μιλάει πολύ καλά γερμανικά. Ανοιχτόμυαλη, τριφερή, ανθεκτική. Για μένα μία από τις καλύτερες εμπειρίες των τελευταίων μηνών. 50 €.

Cora & Anna
Τις αντιλήφτηκα όταν πήγαν μαζί για φαγιτό. Και οι δύο είναι Γερμανίδες, περίπου 24 και 22 χρονών. Η Cora είναι μία όμορφη κοπέλα της διπλανής πόρτας, ζωντανή, αφθόρμιτη, χαριτωμένη, η Άννα ακόμα πιο όμορφη, μία ψηλή λεπτή θεά, αλλά λιγο ψυχρή. Πια να διαλέξω; Πρέπει να πώ ότι και οι δύο ήταν τόσο όμορφες ότι σχεδον δεν βρήκα το κουράγιο να μιλήσω ούτε στη μία ούτε συην άλλη. Λιγο μετά βρήκα την Cora στο μπαρ που καθόταν μόνη της και την ρώτησα να πάμε και οι τρεις μαζί στο δωμάτιο. Αφού η Άννα ήταν με άλλο πελάτη αυτήν τη στιγμή μου είπε: Θα δούμε. Βγήκα στον κήπο, επέλεξα μία ξαπλώστρα και με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα από τα χάιδέματα της Coras και της Annas πού είχαν πάρει θέση δίπλα μου και που είχαν αποφασίσει να με πάρουν στο δώματιο. Ευχαρίστως.
Θα ήθελα πολύ να σας μιλήσω για μία τέλεια παρτούζα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην ούσια μόνο η Cora έκανε την πραγματική δουλειά, ενώ η Anna κυρίως μας παρακίνησε με βρώμικα λόγια παρουσιάζοντας το καταπληκτικο σώμα της. Δεν πειράζει όμως, επειδή η λαγνεία περνάει από το μυάλο άξισε το πραγμα. 50 € & 50 €.

Karina
Την ξέρω από παλιά. Προκείται για μιά λεπτοκαμωμένη Πολωνέζα 29 χρονών με σφιχτούς γλουτούς και επίσης σφιχτά άριστα, αν και μικρά, βυζιά, που μεγάλωσε στη Γερμανία. Αυτή η κοπέλα δεν ταιριάζει καθόλου σ'αυτόν τον τόπο, είναι σοβαρή, πειθαρχημένη, καθόλου σκανδαλιάρα. Μου είπε ότι την επόμενη χρονιά θέλει ν'ανοίξει το δικό της μαγαζί (μανικιούρ και πεντικιούρ). Προς το παρόν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Golden Time.
Διασκεδαστική η κουβέντα μας, αφού είχα περάσει όλη την ημέρα χώρις να της μιλήσω. Αυτή:
“Να σου πω, τι κάνεις όλη την ημέρα; Δεν ασχολήθηκες καθόλου μαζι μου. Ας πάμε για καμιά ωρίτσα!”
“Εντάξει, ας παμε αμέσως!”
“Αμέσως; Δεν μπορώ, τώρα έχω ραντεβού με άλλον. Να, έρχεται ήδη.”
“Κρίμα. Τότε καμιά άλλη φόρα.”
“'Οχι, όχι, όχι! Θα με περιμένεις εδώ μέχρι να επιστρέψω. Μην ψάχνεις για άλλη κοπέλα. Δεν σηκώνω κουβέντα. Θα με περιμένεις. Φρόνιμα!”

Την περίμενα Cheesy. 25 λεπτά μετά γύρισε πίσω και χαμογέλασε όταν με έιδε ακριβώς στο ίδιο σημείο. 'Αξισε τον κόπο να την περιμένο. Περάσαμε μία τρυφερή ωρα μαζί. 80 €

Καλύτερα δεν γίνεται. Καλοκαίρι, απόλαυση στον κήπο, καφές και μπύρες, σάουνα και τζακούζι και πορνοσινεμά, παντα κοιτάζοντας τις περίπου 50 κοπέλες που μας τριγύρισαν. Συναντήθηκα τέσσερης Ξανθιές, η μία πιο όμορφη από την άλλη, αλλά με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και διαφορετικές προσωπικότητες. Δεν ξέρω πια να επιλέξω την επόμενη φορά. Αλλά μέχρι εκεί θα έχει αλλάξει το ρόστερ εντελώς και θα βρώ άλλες κοπέλες.

Διάρκεια επίσκεψης: 10 ώρες
Κόστος: 60 € είσοδος και 230 € για 4 κοπέλες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 06, 2013
Πρόσβαση
Δύσκολη

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Καλό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
+ 0
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
+ 25
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
+ 50

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
290
Σύνολο γαμησιών;
4
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
10