Λεπτομέρειες αξιολόγησης

10.0 1 10
FKK/Sauna Club 5851
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! βαράω το κεφάλι μου διότι σκέφτομαι όσα ευρώπουλα έχω πετάξει σε ψώλες στο Ελλαδιστάν σε κωλόμπαρα, στριπ και απαράδεκτα στούντιο και μπουρδέλα και λόγω τιμώς και συμπεριφοράς. Ενώ θα μπορούσα να μαζεύω και σε κάθε ευκαιρία να αρπάζω το αεροπλάνο και με ένα κόστος 150 γιούρα να τον μουλιάζω όσο αντέχω. Πρώτη φορά σε ανάλογο κατάστημα. Το ίδρυμα είναι σε ένα διακριτικό μέρος αν και έχει μερικά σπίτια (κανονικά) στα πέριξ. Πάρκινγκ άνετο και στο δρομάκι αλλά και λίγο πιο πριν στον κεντρικό. Η κοπέλες όπως τις βλέπει κανείς στις φωτό. Έφαγα 2 ώρες πριν αποφασίσω που θα τον μπήξω για να τις τσεκάρω όλες να δω σε σχέση με τη σελίδα πως είναι και πόσο φώτοσοπ έπεσε. Τελικό συμπέρασμα το 80% των κορασίδων ΑΞΙΟΓΑΜΗΤΟ έως πολύ αξιογάμητο και όλες κατά 90% όπως είναι στις φωτό. Το φαγητό ποικίλει με βάση τις μέρες, με ζαμπονάκια, λουκάνικα, μπύρες άνευ αλκοόλ και αναψυκτικά όσο θέλει κανείς. Από "μπριζόλα", το σύστημα που έφαγα λίγη ώρα να δω πως λειτουργεί, έχει ως εξής. Αράζεις είτε στο πρώτο σαλόνι που έχει τον μπουφέ με το φαγητό και το μπαρ και που οδηγεί σε μία εξωτερική θερμενόμενη μικρή πισίνα (δεν μπήκα) ή στο μέσα σαλόνι με τους καναπέδες και που έχει φρουτάκια και τηλεοράσεις που βαράνε τσόντα. Μόλις σκάσει μύτη μία κοπέλα πάει και αράζει με την πετσέτα της οπότε εάν γουστάρεις πάς και κάθεσε δίπλα της. Κουβεντούλα λίγο και καλά η γνωριμία και μετά στα δωμάτια που είναι 4 στον πάνω όροφο. Μικρά αλλά κάνουν τη δουλειά μας. Απλώνει η κοπέλα μία πετσέτα για εσένα και τη δική της στο κρεβάτι και αράζεις. Προσωπικά πάντα ότι κάνω είναι με καπότα οπότε για ακάποτα μη ρωτήσει κανείς, δε γνωρίζω. Το γαμήσι βαστάει 15 λεπτά το πολύ. Τώρα δε θα μπω σε λεπτομέριες για τα τρία μανίκια που έριξα μιας και δεν υπήρξε τίποτα το συνταρακτικό αλλά αξιοσημείωτη είναι η όρεξη από τις κοπέλες για αυτό που κάνουν και περνάς καλά. Να πω ότι με βάση την κοπέλα έχει αλλαγή στάσεων όσες θες, άλλη μου είπε εάν θέλω πίπα ή σεξ ώστε να ξέρει εάν θα με στραγγίξει στο κλαρίνο ή μετά κλπ. Ως εμπειρία πάντως λέει αλλά βασικό να πας με παρέα διότι πλακώνει κόσμος και περιμένεις αρκετά μέχρι να ελευθερωθεί κάνα μουνάκι που έχεις μπανίσει. Η συμπεριφορά από όλες τις κοπέλες είναι άριστη και δε σε πιέζει καμία για γαμήσι, αν και πληρώνοντε με βάση το πόσα φάγανε. Καλά χυσίματα παίδες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2013
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Όχι πολύ καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Ναι

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Καλό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
150
Σύνολο γαμησιών;
3
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
5 ώρες
Σπουδαίος
Εγγραφή:
10 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
9
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Απριλίου, 2013
Δηλαδή πληρώνεις 150 είσοδο και γκάμα στυλ " μπουφέ" η πληρώνεις με το τεμάχια Χμμμ;
25 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στα Pauschalclub πληρώνεις μια φορά και γαμείς όσο αντέχεις!!! Αλλά πόσο θα αντέξεις;
Σε άλλες πόλεις βρίσκεις και με 100 είσοδο.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
25 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως λέει και ο συνάδελφος με 150 γιούρα γαμάς όσο αντέχεις. Συν όσο θες από ποτά και φαγητό. Έχει και εισιτήριο με 100 γιούρα ξέχασα να γράψω, το οποίο έχει όλες τις παροχές αλλά για 3 ώρες.
25 Απριλίου, 2013
Με 90 euros έχει Kaiserslautern, Trier, Saarbrucken - έχει και με 80 στο Pulheim, λίγο έξω από την Κολωνία το οποίο πρόσφατα εδοκιμάσθει(θα ακολουθήσει κριτική).

Pauschal = εφάπαξ, οπότε με μια αναζήτηση στο google ίσως βρεθούν και άλλα στην ίδια τιμή.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4