Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 24 10
FKK/Sauna Club 39667
Γενική Εντύπωση
 
6.0
Πρωτη φορα στο oase και γενικα σε fkk, αν και πηγαινω σχετικα συχνα στη γερμανια δεν ετυχε να ξαναπαω μαλλον λογο ελειψης καταληλης παρεας.
Οπως αναφερεται και σε αλλα σχολια η προσβαση ειναι δυσκολη, για να μετριασουμε το κοστος πηγαμε με το τραινο στο bad homburg που ειναι καμια δεκαρια στασεις απο τον κεντρικο σταθμο της φρανκφουρτης και μετα απο εκει ταξι με κοστος το ταξι περιπου 15€, με τον ιδιο τροπο γυρισαμε.
Εξωτερικα εχει πολλα φωτα, μεγαλο παρκινγκ, αρχαιοελληνικα αγαλματα και ανθρωπους που κανονιζουν τη λειτουργια του παρκινγκ και τα ταξι. Μεσα ο χωρος ειναι αρκετα κιτσ στα προτυπα των γερμανικων μπαρ παλαιοτερης εποχης με δοση απο ελληνικορωμαικη διαθεση, τελος παντων δεν θα το αγορασουμε κιολας.
Μπαινοντας σε ενα μικρο ταμειο πληρωνεις τα 65€ και σου δινουν πετσετα, μπουρνουζι κλειδακι για το ντουλαπι και βραχιολακι για το μπαρ, ενα βημα πιο μεσα ειναι το μπαρ, εκει ειναι απιστευτο αυτο που βλεπεις, απιστευτα μουνια για ολα τα γουστα να περνανε μπροστα σου και να σε φιλανε και να σε αγκαλιαζουν για να τα γαμησεις. Τελικα μετα το κολημα που φαγαμε πηγαμε στα αποδητηρια να ξεντυθουμε, πολυ στενος χωρος μας δωσανε ενα μικρο ντουλαπι για δυο ατομα και γενικα μαλλον και λογο του πολυ κοσμου ηταν αβολα.
Μετα το ντους, μπουρνουζακι, παντοφλιτσες (πλαστικες αλλα αποστειρομενες)και βουρ στα μουνια. Το πρωτο αρνητικο ειναι οτι στο μπαρ δεν σερβιρουν αλκοολ παρα μονο αναψυκτικα και καφε, ουτε μπιρα, το ποτο σε μεγεθος δαχτυλιθρας εχει 10€ και πρεπει να ξανακατεβεις στα αποδυτηρια να παρεις χρηματα να ξαναπας στη ρεσεψιον να παρεις μαρκες για να πιεις, ειπαμε αστο θα επικεντροθουμε στα μουνια.
Μολις κατσεις αρχιζουν να ερχονται και να σου υποσχονται οτι αν της παρεις θα περασεις τελεια μαζι τους, εδιωξα ευγενικα μερικες αφου επεφτε το αναλογο χουφτομα και αφου μου την παιζανε οση ωρα προσπαθουσανε να με πεισουνε να τις παρω. Τελικα ενεδωσα σε μια μελαχρινη αλλα οχι μαυρη απο την βενεζουελα με κατι ματαρες και βυζαρες υπεροχες. Με πηγε στο σινεμα και με πηρε μια πιπα και μετα σε ενα δωματιο το οποιο περιμεναμε κανα 5λεπτο να αδειασει. Το δωματιο ηταν βρομικο και αυτη εστρωσε μια πετσετα για να ξαπλωσουμε, αρχισε την πιπα παλι, πολυ επαγγελματικα και γρηγορα (φορτος εργασιας) και μου εδινε το μουνι και τον κωλο της να την βαζω δαχτυλο, μου εβαλε προφυλακτικο και στηθηκε στα τεσερα να την πηδηξω, εβαλε και κρεμα στο μουνι της. Απο τον καθρεφτη εβλεπε το προσωπο μου για το ποτε θα τελειωσω και μολις την κοιτουσα εβλεπε αλλου και εβγαζε ψευτικους αναστεναγμους ηδονης,ξενερωσα τελειως, αρχισα να σκεφτομαι αλλα και σε 5 λεπτα βαρεθηκε και γυρισε, μου λεει να με παρει πιπα και να την χυσω στο στομα με αλλα 50€, εγω δεχτηκα γιατι δεν εβλεπα να χυνω με τη συμπεριφορα της στο γαμισι αλλα στη πιπα ηταν καλη, ετσι μετα απο ενα καλο τσιμπουκι και αρκετη θεληση απο εμενα την εχυσα στο στομα. Ηταν ενα μεγαλο χυσιμο απο εμενα αφου και εγω απορησα, κοντεψε να πνιγει, την επιασε βηχας χαχαχαχαχαχαχα, εγω χαμογελουσα ηταν σαν τιμωρια για την κακη συμπεριφορα της, αφου συνηλθε μετα απο κανα 3λεπτο βηχα πηγαμε και την εδωσα το 100€, Ο φιλος μου που ημασταν μαζι μου ειπε οτι ειχε την ιδια συμπεριφορα απο αλλες δυο και αυτος. Δεν πηραμε αλλες, καθησαμε και φαγαμε λιγο απο το αθλιο φαγητο που ειχε και μετα απο μια βολτα σε ολους του χωρους του φυγαμε. Απ' οτι μας ειπαν εχει πολλες αρπαχτες λογο εκθεσης και σε αλλες φασεις ειναι καλυτερα, σιγουρα αν βρεθω κατα 'κει θα ξαναπαω πλεον πιο εμπειρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2012
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Όχι πολύ καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Όχι πολύ καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Όχι πολύ καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Όχι πολύ καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Ήταν άνετα;
Όχι, ήταν μικρά

Χώρος/Εγκαταστάσεις

Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Μέτριες
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
+50
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
+100

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
165
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
2 ωρες
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ναι
Μέλος
Εγγραφή:
8 Οκτ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού