Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 2 10
FKK/Sauna Club 8353
Γενική Εντύπωση
 
8.0
Η 2η λοιπόν μέρα έλεγε να πάμε στο Acapulko το οποίο είχαμε ακούσει πολύ καλά λόγια. Και δεν πέσαμε έξω. Χώρος μεγάλος σχετικά με πισίνα, χαμάμ, και σάουνα (έλειπε το τζακούζι Λύπη) με μεγάλο σαλόνι και εστιατόριο με πάρα πολύ καλό φαί Μεγάλο χαμόγελο και τσάμπα μόνο τα soft drinks και οι καφέδες ενώ χρεώνουν μπύρες και ποτά 5 € και μπορείς να πάρεις μέχρι 5 Θυμός.
Από γυναίκες γύρω στις 50-60 από αυτές οι 20-30 πάρα πολύ καλές οι υπόλοιπες απλά καλές και είχε και 5-6 μπάζα.
Το καλό είναι ότι δεν περιμένεις να γαμήσεις γιατί έχει πολλά δωμάτια και επίσης το ακόμα καλύτερο είναι ότι το κόστος είναι 40€. Άρα στα 3 γαμήσια βγάζεις και ένα ακόμα ΕμμμμΕμμμμ.
Λοιπόν σε αυτό το μαγαζί έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Να πάω με δύο γυναίκες Μεγάλο χαμόγελο
Η μία 22 χρονών κορμάρα με φυσικό βυζί και στητό κωλαράκι και η άλλη φίλη της 26 χρωνών πιό έμπειρη στο μάτι κορμάρα και αυτή.
Με του που μπήκαμε στο δωμάτιο με αρχίζουν σε κάτι γλωσσόφιλα και κάτι γλιψίματα από πανω ως κάτω. Λέω αμάν είμαι στο παράδεισο.
Μου λένε..
- Is this your first time with 2 girls?
- Yes it's my first time, make it unforgetable.
- It will be like heaven baby
και με αρχίζει σε μία πίπα η μία η άλλη ταυτόχρονα να με γλείφει παντού σε όλο το σώμα, μετά να μου παίρνει πίπα η άλλη και η 2η α κάθετε στο πρόσωπο μου, και μετά να μου παίρνουν πίπα και οι 2. Σκεφτόμουνα ότι όντως ήμουν στο παράδεισο.
Ήμουνα έτοιμος να εκραγώ, και τις αρχίζω σε ένα γαμήσι και τις δύο, και ενώ γαμούσα τη μία, η άλλη να γλύφει, και τούμπαλιν μετά. Τι πράγμα ήταν αυτό, και τι δε έδινα να το ξαναζήσω. Να μη σας το πολυλογώ μετά από κανένα 25 λεπτο ήρθε το τέλος. Το κόστος ήταν 40 € έκαστη.
Μετά από καμια ώρα πήρα μία ξεπέτα, δυστυχώς έφαγα φόλα αφού λέω δεν τελειώνω τουλάχιστον να ευχαριστηθώ την επόμενη.
Και όντως μετά πάω και παίρνω μια ρουμάνα μοντέλο ξανθια μούναρος και με βάζει κάτω και με αρχίζει στις πίπες, πρώτη φορά που πόναγα στη πίπα, αλλά ωραίος πόνος, από το γλύψιμο, το κατάπινε μέχρι το λαρύγγι, και γαμήσι από τα καλύτερα.
Και λίγο πριν φύγω πήρα πάλι άλλη μία.
Γενικά πέρασα πολύ όμορφα ειδικά τη 2η μέρα. Να πω πως είμασταν 8 ελληνάρες παρέα και γινότανε μεγάλος χαβαλές και μεταξύ μας και με τις γυναίκες. Άλλωστε για να περάσεις όμορφα σε τέτοια ταξίδια καλό θα είναι να είναι μεγάλη η παρέα.
Να πω επίσης για αυτούς που ενδιαφέρονται ότι το ταξίδι κόστισε περίπου 600€ με εισητήρια, με ενοικιαζμένο αυτοκίνητο, με το ξενοδοχείο, με βενζίνες και με επίσκεψη σε 2 FKK.
Εγώ από αύριο κιόλας μαζεύω λεφτά για τον επόμενο χρόνο για το επόμενο ταξίδι. Όποιος θέλει πληροφορίες για το τι και πως ας μου στείλει pm.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2011
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Όχι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Δωμάτια

Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι

Shows/Events

Τα Shows/Events ήταν
Μέτρια

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Πολύ καλή
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Thea - Maria - ??
Γιατί την/τις προτείνετε;
Τις πήρα και έμεινα ευχαριστημένος
Γιατί να την/τις αποφύγει κάποιος;
Ξεπέτα μεγάλη
Σύνηθες κόστος γαμησιού
40
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
25

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
200
Σύνολο γαμησιών;
4
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
7 ώρες
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.896
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 thedreamer, n.smirni76

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 07 Δεκεμβρίου, 2012) 05 Δεκεμβρίου, 2012
Ωραίο μαγαζί φίλε. Και εγώ όταν πήγα τον Νοέμβριο 1 εβδομάδα πριν από εσένα-παραλίγο να βρεθούμε, η πρώτη μου φορά ήταν με 2 γκομενάκια και τώρα που διάβαζα την κριτική σου, με έπιασαν τα γέλια..... Λες και την έγραψα εγώ ήταν.... Η ξανθιά ρουμάνα που γράφεις, ήταν η Ada? Τρελλό μωρό, κουκλί... Εν τέλει, πολύ value for money αυτό το fkk, με εξαιρετική τιμολογιακή πολιτική. Τα 40 ευρά ανά μισάωρο, είναι μεγάλο πλεονέκτημα αν και τα facilities είναι μάλλον μέτρια σε σχέση με άλλα μαγαζιά. Πάντως στο Ακαπούλκο, όπως και σε άλλα μικρότερα fkk που έχω πάει, υπάρχουν σαφώς λιγότερες ξεπέτες σε σχέση με άλλα μεγάλα μαγαζιά που έχω επισκεφτεί (Oasis, palace, artemis, world, Goldentime etc). Τελικά μετά από χρόνια περιήγησης στα fkk, έχω καταλήξει ότι είναι πολύ καλύτερα τα μικρότερα μαγαζιά σε σχέση με τα πολυδιαφημισμένα μεγαθήρια. Τώρα στις Γερμανικές μου περιηγήσεις, πλέον δεν επισκέπτομαι τα μεγαθήρια, αλλά μικρότερα όπως το Ακαπούλκο, το Vila vertigo, Yin Yang, Living room κ.α. Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε όλοι καλά, να τα χαιρόμαστεΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1