Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 4 10
FKK/Sauna Club 7207
Γενική Εντύπωση
 
7.0
Λοιπον με ενα ταξακι πας ανετα και δεν ασχολεισαι με προσβασεις κτλπ

Κατ αρχας ειναι ντροπη για τους Βαυαρους μεγαλο γαμιαδες να εχουν στην περιοχη τους μονο ενα FKK και αυτο να ειναι στην κατασταση του colosseum.

Οκ ειναι στο Augsburg το οποιο ειναι 1 ωρα απο μοναχο (1 φαουλ) Το augsburg δεν το λες και το καλυτερο μερος για να μεινεις (2 φαουλ) Ειναι και 1-2 κατηγοριες κατω απο τα FKK της Βορ Γερμανιας και εκει καπου με χαλασε.

Λοιπον μπαινεις αφου δωσεις τα 50 ευρω της εισοδου και ακολουθουν οι γνωστες διαδικασιες.. με χαλασε με το που μπηκα στα αποδυτηρια εβλεπα παπουτσια πανω απο τα λοκερς και πολλους εργατοειδεις πελατες . γενικα χαμηλο το επιπεδο των πελατων. φαινοταν και απο τα ρουχα και απο τις φατσες.

Μπαινω μεσα και εκει μετριαστηκε το πραμα αφου ο χωρος ειναι πραγματικα πολυ μεγαλος. υπερανετος με πισινα και τζακουζακι και μια μεγαλη σκαλα απο την οποια μπανιζες τα κομματια να πηγαινουν στα δωματια και ηταν χρησιμη σαν πασαρελα. ωραια χαλαρωνεις και δεν εχεις παραπονο. Καναπεδες αρκετοι, ανετοι και παρα πολυς κοσμος για Δευτερα,αλκοολ τιποτα,μονο αναψυκτικα. Αναλογια αντρες γυναικες ηταν συντριπτικα περισσοτεροι αντρες. Κοπελες καμια 10αρια και πολλες λεω οι οποιες κυμαινονταν σε εμφανιση γυρω στο 6. Κανενα πολυ καλο τεμμαχιο δεν ειδα στη 1 ωρα που καθισα. Δεν γαμησα καμια μιας και οι 4-5 μετριες που ειχαν δουλεια ηταν πιασμενες απο τη σκαλα..γενικα δεν ηρθε καμια να κατσει εστω κοντα και γενικα δεν εμεινα ευχαριστημενος μιας και νομιζα οτι ημουν σε καμια εργατικη περιοχη. Ας φροντισουν να ανοιξουν κατι πιο γκλαμουρ και με πιο ωραια κομματια για εμας που ταξιδευουμε για τις δουλειες μας στην βαυαρια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2011
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Όχι πολύ καθαρά
Oι τουαλέτες ήταν
Αρκετά καθαρές
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες

Ανακεφαλαιώνοντας...

Θα ξαναπηγαίνατε;
Ίσως
Pink_floyd
Μέγας
Εγγραφή:
3 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
644
Πόντοι:
4.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 TOMCRUISE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού