Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 46 10
FKK/Sauna Club 76832
Γενική Εντύπωση
 
9.0
Εχωντας πάρει το “βάπτισμα “ του Πυρός ένα χρόνο πριν στο αντιστοιχο μαγαζι πλησίον του Μονάχου (Colosseum) αποφάσισα με ενα φιλαράκι να “ανεβούμε” ένα σκαλάκι παραπάνω με το Artemis. Κλείσαμε λοιπόν ενα εισητηριάκι φτηνο στα 140 γιουρια με EASY J., ένα μήνα πριν και ετοιμαστήκαμε.
Αποφασίσαμε να πάμε στο “ Ναο“ την επόμενη του ταξιδιού για να είμαστε και πιο ξεκούραστοι.... Από το κέντρο του Βερολίνου που είχαμε καταλύσει σε ένα οικονομικό 3στερο, μας πήρε 20 λεπτά με το Μετρο.
Φθάσαμε στις 14:30 και αφου καταβάλλαμε το 80αρι και μας έγινε ένα σχετικό briefing περάσαμε στα αποδυτήρια όπου είχε αρκετό κοσμάκη. Μας έδωσαν κλειδάκι το οποίο λειτουργούσε για 2 λόκερ. Το ένα κοντά στη reception με μέγεθος ισα, ισα για τα τιμαλφή και το άλλο στα αποδυτήρια για τα ρουχα.
Αμέσως μετά το ντουσάκι, μπήκαμε σε ένα τεράστιο σαλόνι όπου είδαμε καμιά 15αριά γκόμενες γυμνές να βολτάρουν ( ο χωρος ήταν και για τσιγάρο) . Στα 500 τετραγωνικά σαλονιού είχε απο καναπέδες μέχρι κρεβάτια, προφανώς για προκαταρκτικό χαμούρεμα. Στην άκρη του σαλονιού είχε μινι σινεμά με τσόντες, όπου έβλεπες ξαπλωμένος σε κάτι μεταξύ κρεβατιού και ανάκλιντρου. Εκεί μπορούσες άνετα να απολαύσεις θέαμα με την συνοδεία πίπας.
Στο κάτω όροφο η πισίνα, 2 σαουνες ( 60 & 90 βαθμών Κελσίου) ενα χαμαμ και δύο τύποι που έκαναν επαγγελματικό μασαζ έναντι 30 ευρώ ( σε όλο το 7ωρο ήταν και οι δυο fully booked). Στην άκρη του σαλονιού άλλο ενα bar με καναπεδάρες και τηλεοραση plasma για να βλέπεις και μπαλίτσα πάλι με συνοδεία πιπας εαν επιθυμείς.
Στον ίδιο όροφο δωμάτια αλλά και δεύτερο σινε τσοντάδικο.
Οσο αφορά τις γκόμενες, εκει πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς ειδικά όταν στη πεφτουνε ευγενικά και χαμογελαστα. Αρα τον πρώτο το ριχνεις πριν κλεισεις το μισάωρο. Το 75% ειναι μουνάρες, το 20% είναι αρκετά καλές και το 5% οριακές εως ψιλομπάζα. Ο συνολικό αριθμός κοριτσιών αγγίζει τα 35-45 τεμάχια τα οποία εναλάσσονται σε βάρδιες. Αλλαγη βάρδιας έχει στις 20:00 όπου ξεκινάνε πολλές αλλά και πάλι γίνεται χαμός απο γυναίκες. Βεβαια, εχει και αρκετους πελάτες αλλά οι πιο πολλοι είναι αραχτοι.
Στις 18:00 σερβίρεται μπουφε με καλό φαγητο. Ποτά, τσαγια, καφεδες, ολες τις ωρες δωρεάν. Οινοπνευματώδη πληρωνεις εξτρα ενα 10ρικο (αποτρεπτικο για μέθυσους).
Το γαμήσι έχει ενα 60αρι για μισή ωρα. Η ακάποτη πίπα περιλαμβάνεται στη τιμή. Eξτρα to CIM με 50. Αν θέλεις παράταση άλλα 30 λεπτά πληρώνεις πάλι 60αρι. Το μόνο που δεν ειναι VFM ειναι το ανάλ με +100.
Η σύνθεση της Fuck team ειναι Πολυεθνική, απο Βερολινέζες, Ανατολικοευρωπαίες, κορίτσια της Βαλτικής, Γιαπωνεζες (μια που πήρα) Βραζιλιάνες λευκές και μελαψες ( σε πλησιάζουν και με λάγνο ύφος σου ψυθιρίζουν ...goustozo…) δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Σε μία φάση ήρθαν δυο θεες που ψάχναν για duo ή για 2Χ2, ας όψεται που μόλις είχα εξήλθει απο το 3ο γύρο....
Πάντως θέλει εγκράτεια και προπαντώς σωστή διαχείρηση χρήματος. Προτείνεται να μη δεχτείται πρόσκληση απευθείας για δωμάτιο, αλλα αντίθετα να κάνεται ανίχνευση ατόμου μέσα παο προκαταρκτικό ποτούλι και λιγι χαμουρεματάκι.
Κλείστε εισητήρια απο νωρίς, πάρτε παρέα και φχαριστηθείται το !!!!!

ΥΓ τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής περίπου 250 ευρώ/ατομο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2010
Πρόσβαση
Εύκολη

Είσοδος

Η τιμή περιλαμβάνει
  • Ποτό
  • Φαγητό

Υγιεινή/καθαριότητα

Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός

Φαγητό/Ποτά

Το φαγητό ήταν
Καλό

Κοπέλες

Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Συχνή (κάθε φορά έχει και διαφορετικές)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μεγάλη
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Πολύ καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Πολύ καλές
Σύνηθες κόστος γαμησιού
60
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
50
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
100

Ανακεφαλαιώνοντας...

Συνολικό κόστος επίσκεψης
420
Σύνολο γαμησιών;
4
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
7 ωρες
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού