Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 47 10
FKK/Sauna Club 78677
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Είχαμε την τύχη να μας υποδεχθεί η Εσπερία για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, αυτή τη φορά στο Βερολίνο, στο πολυκατάστημα «Ο Αρτέμης».

Πρόκειται για πολυθεματικό υπερπορνείο, κτισμένο σε τρία επίπεδα.
Συνοπτικά διέπεται από Γερμανική τιμιότητα και νοικοκυροσύνη, αλλά και από Τούρκικη ανατολίτικη πονηριά, λαγνεία και μυστήριο.

Μας ενθουσίασε το ότι υπάρχουν δωμάτια συνουσιών εντός του κινηματογράφου, πράγμα το οποίο ήταν όραμά μας και αντικείμενο ονειρώξεών μας στην περίοδο της εφηβείας μας.
Ποτέ δεν φανταστήκαμε ότι θα γίνει πραγματικότητα!

Παρατηρήσαμε στο χώρο της πισίνας δυο κυρίους να κοιμούνται βαθειά, αφημένοι στον ήχο του νερού που κυλάει, στις χαμηλές φωνές και στην αύρα των γυμνών γυναικών.

Τα αποδυτήρια ανδρών έχουν κοινό προθάλαμο με αυτά των γυναικών, και εκεί παρατηρείται συνωστισμός γυμνών αρρένων και θηλέων, που είτε προέρχονται από συνουσία και προσέρχονται για να πλυθούν, είτε μόλις έχουν πλυθεί και σπεύδουν προς συνουσία.

Μεταξύ του προθαλάμου και της εισόδου, υπάρχει ένα σκοτεινό και τρομακτικό αντικείμενο, εξαιρετικά επικίνδυνο και καταστροφικό.
Ένα μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ).
Απαιτείται μεγάλη εγκράτεια ώστε να μην ξεπεραδιαστεί κανείς...

Ξεκινήσαμε τις συνουσίες με την εκπάγλου καλλονής Κατερίνα, η οποία δήλωσε Σιβηριανή.
Ψηλή φυσική κοκκινόξανθη νεαρή γυναίκα, με ανεπιτήδευτο ύφος «cute and corrupted».
‘Ηταν μόνη της στο ένα από τα δυο μπαρ και κάπνιζε κοιτώντας το άπειρο.
Την ξεπατώσαμε για τα καλά και εσπερματώσαμε νιώθωντας τη λαχανιασμένη ανάσα της να χάνεται στο στόμα μας.

Συνεχίσαμε με τη νέγρα Βραζιλιάνα Αννίτα. Επιβεβαιώσαμε ότι πρόκειται για Βραζιλιάνα, όταν σε μια επίπονη μόχλευση του αιδοίου της, αναφώνησε Πορτογαλλικά λογάκια.
Ωστόσο η νεαρή νέγρα μας απογοήτευσε, όταν μας πρότεινε cim με επιλέον τίμημα €50 και για το λόγο αυτό την αποβάλλαμε ευγενικά και κομψά...

Ενώ προετοιμαζόμασταν ψυχολογικά για την αναχώρησή μας, σε ένα στιγμιαίο συνωστισμό στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, το πρόσωπό μας περιπλέχθηκε στους ευμεγέθεις φυσικούς μαστούς της Γερμανίδας Λίζας.
Η Λίζα είναι νεαρή, με ύψος περί τα 1,8 μέτρα, εκπληκτικά ευδιάθετη και φιλική, αλλά με το γνωστό μειονέκτημα των Γερμανίδων, ότι δεν ξέρουν να συνουσιάζονται.
Παρ’ όλα αυτά, η φύση της γυναίκας αυτής μας ενθουσίασε και την καταγαμήσαμε κι αυτήν μια χαρά!

Αποχωρήσαμε μετά από 3,5 ώρες περίπου, έμπλεοι ευχαρίστησης από την Εσπερία και τους κατοίκους της.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
104
Likes:
2.751
Πόντοι:
7.783
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού