Xara (AthensGirls) escort

 
6.0 (1)
2913 0 6 0
Γραφείο
Πόλη Εργασίας

Βαθμολογίες αξιολογητών

1 κριτική
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0(1)
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0(1)
Γενική συμπεριφορά
 
7.0(1)
Επικοινωνία
 
7.0(1)
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0(1)
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0(1)
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
γράψει τους «κανόνες» που διέπουν το «άθλημα». Ένας από τους πρώτους κανόνες θα πρέπει να είναι : Όταν θέλεις να πάρεις μια συγκεκριμένη κορασίδα ΔΕΝ παίρνεις άλλη επειδή εκείνη δεν είναι διαθέσιμη. Βιαστικές αποφάσεις πάνω στην τούρλα του Σαββάτου σπάνια βγαίνουν σε καλό. Αλλά εγώ ένοιωθα ότι είχα ίστρο εκείνη την μέρα και έτσι στην ερώτηση του Clint “Do you feel lucky, punk?” απάντησα “all in” και πήρα Χαρά αντί της Άννας που ήταν η αρχική, μη διαθέσιμη, επιλογή. Πρώτο Λάθος.
Εμφάνιση: H Χαρά λοιπόν, όπως λέει και το site, είναι Ελληνίδα (θα έλεγα ναι) 25 ετών (κάπου εκεί) Ξανθιά μακριά μαλλιά και Γαλανά μάτια… Ναι μεν αλλά… όπως και σε μια άλλη περίπτωση που ακούς κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια και περιμένεις κάτι καλό που δεν έρχεται… έτσι και εδώ μόνο ότι είναι ξανθιά και έχει μπλε μάτια δεν προσέχεις. Αυτό που προσέχεις είναι ένα στρουμπουλό πρόσωπακι με τα μπροστινά δόντια της άνω σιαγόνας να πετάνε και ότι  η κοπέλα ψευδίζει. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Στα αποκαλυπτήρια .. άβυζο 1.5 όπως λέει και το site, 1.65 (εκεί περίπου) και 56kg ???  Ίσως αλλά με την βασική λεπτομέρεια ότι την πλειοψηφία των κιλών την έχει στην κοιλιά! Στις φώτο του site - που φροντίζει να μην την δείχνει πολύ -  έχει παίξει protoshop ή απλά είναι παλιές πριν τα πιτόγυρα. Ίσως να είναι άτυχη και λόγω σωματότυπου ή οργανισμού να μην έχει αρμονική κατανομή του βάρους σε όλο το σώμα (όπως κάποιες άλλες) και να έχει κοιλίτσα αλλά το γεγονός παραμένει. Αρχίζοντας λοιπόν με μία βαθμολογία 6 μείον σε πρόσωπο και σώμα και έχοντας υπόψη ότι η ταρζανιά είναι στα 120+20 cim, ξέρω άλλους που θα έδιναν 10€ και θα έληγαν τον αγώνα εκεί. Αλλά εγώ ήθελα να δικαιώσω το τίτλο μου ως cascader και να κυνηγήσω την ανατροπή, μια που με βάση έναν άλλο κανόνα, εμφάνιση και υπηρεσίες είναι αντιστρόφως ανάλογα. Δεύτερο Λάθος.
Έλα όμως που και οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις. Και ότι έκατσε καλά σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις σε αυτήν πήγε στραβά. Η κοπέλα ΔΕΝ το έχει. Πίπα τίποτα το συγκλονιστικό αλλά όχι και κακή, φιλιά αδιάφορα, αφήνει δάκτυλα (ως και δάκτυλο στο κουλούρι που δεν δίνει), στήνεται στα 4 πιο πολύ προφανώς γιατί την βολεύει η στάση, όμως…τραβιέται, κάνει, δείχνει, έχεις την εντύπωση ότι προσπαθεί να τελειώσει, να πάει παρακάτω. Αίσθηση ξεπετεξ ένα πράγμα. Μπορεί να φταίει ότι  - όπως λέει - είναι νέα στο χώρο, μπορεί και η χημεία, δεν ξέρω. Αλλά όταν πληρώνεσαι σαν επαγγελματίας οι «όροι» απειρία και χημεία δεν παίζουν. Με λίγα λόγια αν έχετε απαιτήσεις στον αγώνα κατά την γνώμη μου θα απογοητευτείτε αρκετά (6 μείον).
Συμπέρασμα. Η καταστροφή λένε δεν είναι αποτέλεσμα ενός μοιραίου λάθους αλλά άθροισμα πολλών μικρών. Βέβαια το συγκεκριμένο  καταστροφή δεν το λες (έχω ζείσει και πολύ χειρότερα) αλλά ήταν μια συνάντηση με μία πολύ μέτρια εμφανισιακά Ελληνίδα που προσφέρει πολύ μέτριες υπηρεσίες σε σημείο που να μην με ενδιαφέρει να επαναλάβω το ραντεβού ακόμα και αν ήταν στην μισή τιμή (60€). Στα 120+20 δεν το σχολιάζω καν. Σε αυτά τα χρήματα πάτε να ρίξετε μια μπιλιά στο βουνό, περισσότερες πιθανότητες να φανείτε τυχεροί θα έχετε. Βέβαια παίζει πάντα να ήταν έτσι με μένα και κάποιος άλλος να περάσει καλύτερα… οπότε εκεί επανέρχεται το ερώτημα του Clint… do you feel lucky, punk ?

Ο Cascader

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
590
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 topscorer, popov, old boy και 7 άλλα μέλη
Σχόλια (7) |