Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 57 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση σήμερα με την Τζίνα. Είναι η δεύτερη φορά που την συναντώ αυτό τον μήνα και μάλλον θα γράψει πολλά γκολ το κοντέρ… Συννενόηση εύκολη μέσω μηνυμάτων , γρήγορη ανταπόκριση και κλείστηκε ραντεβού για το απόγευμα σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων ( έφαγα μια κίνηση άλλο πράγμα να πω, οσοι ηταν Αττική Οδό 17.00-18.00 λογικά με νιώθουν) .
Λοιπόν στο θέμα μας, η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και μάλιστα 5 λεπτά νωρίτερα. Μπήκε μέσα φορώντας ένα κόκκινο πανέμορφο φόρεμα που ξεχώριζε το υπέροχο μπούστο της. Φορούσε και μαύρα τακούνια. Εχει υπέροχο πρόσωπο και τρομερό σώμα, τρομερή κωλάρα που δεν χορταίνω να την βλέπω να κουνιέται όταν κάνει twerk και υπέροχο στήθος που δεν χορταίνω να το φιλάω ή να το χρησιμοποιώ για ισπανικό . Ειναι 1,60 , αδύνατη και με σφιχτό σώμα. Γυμνάζεται και φαίνεται. Μπαίνει πάντα με χαμόγελο, αστειάκια και γενικά με μια πολύ ευχάριστη διάθεση κάτι που σπάνια το συναντάς . Πεντακάθαρη, κάνει το μπανάκι της και έρχεται να ξεκινήσει το παιχνίδι. Πολλά φιλιά συνεχώς, αγκαλιές ,πολύ gfe φάση .

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Τζίνα είναι όταν μεταμορφώνεται από μια γλυκιά και ευγενική κοπέλα, σε μία σκληρή και ''αδίστακτη'' domina , κυρίαρχη , έτοιμη να μου προσφέρει αυτό που έχω ζητήσει ικανοποιώντας στο μέγιστο την υποτακτική μου φύση. Το στοματικό της είναι πολύ καλό και βαθύ, ενίοτε και με deepthroats και φυσικά ποτέ δεν αφήνει παραπονεμένα τα @@@. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα, θυμόταν τι μου άρεσε την προηγούμενη φορά και το εξελίξαμε αυτή την φορά θα έλεγα, αφήνοντας με κάτι παραπάνω από εντυπωσιασμένο .
Γενικά είναι μια κοπέλα πολύ άνετη και ακομπλεξάριστη, που μπορείς άνετα να συζητήσεις μαζί της και ξέρεις ότι δεν θα σε κοροιδεψει, ουτε θα σε κακολογήσει, το αντίθετο θα κοιτάξει να σου πραγματοποιήσει την επιθυμία σου με τον καλύτερο τρόπο που μπορει. Τελείωσα μια φορά, αρκετά έντονα και δυνατά στο στόμα της και ένιωσα πλήρως ικανοποιημένος. Εφυγε στην ώρα της χωρίς καμία απολυτως βιασύνη και φυσικά δώσαμε υπόσχεση για νέο ραντεβού πολύ σύντομα.

Την συστήνω σε όλους , γιατι είναι μια κοπέλα που θα κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει. Και έχει τον μαγικό τρόπο να σε φτιάξει αμέσως, ακομα και αν όταν πας στο ραντεβού δεν είσαι στην καλύτερη διάθεση εκεινη την ώρα. Για μένα είναι πλέον ένα στανταράκι και από εδώ και πέρα η πρώτη μου επιλογή όταν θέλω να περάσω καλά με μια κοπέλα.

Ένα στοιχείο που θα θελα να αναφέρω είναι και η διακριτικότητα της. Ενώ ήξερε τα σχόλια που έγιναν στην τελευταία μου κριτική και τα ψέματα που γράφτηκαν για μένα σκόπιμα από ένα πρόσωπο, εκείνη τα αγνόησε , με εμπιστεύτηκε έχοντας με δει μόλις μια φορά πριν 2 εβδομάδες και δεν μου είπε τίποτα και αυτό ειλικρινά με εντυπωσίασε . Αν δεν έκανα εγώ την συζήτηση αυτή στο τέλος του ραντεβού , δεν θα μου έλεγε τίποτα και αυτό δείχνει τι άνθρωπος είναι.

Το κόστος της συνάντησης ήταν 180 με ελεύθερο στοματικό και επιπλέον ένα ποσό για ένα εξτρα που ζήτησα, που αυτό όπως της υποσχέθηκα θα μείνει μεταξύ μας. Τα χρήματα τα δουλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό, οπότε για μένα δεν τίθεται θέμα αν τα αξίζει ή όχι.
Σε ευχαριστώ πολύ Τζίνα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.912
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rensten, THV, mad_max και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2023
ο λόγος που αναφέρεις
οτι έδωσες ένα επιπλέον ποσό για
ένα εξτραδάκι ενώ δεν μας λες τι;
29 Απριλίου, 2023
Σε κατουρισε η σε στραπονιασε σαν εξτραδακι μυστη?
review reaction 1 Accountant
29 Απριλίου, 2023
@ Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα Kαλησπέρα φιλε μου. Ειναι μια λεπτομέρεια που δείχνει πόσο καλά πέρασα και πόσο κοίταξε να με ευχαριστήσει. Να είσαι καλά

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3