Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Συνάντησα σήμερα την κοπέλα. Μου τράβηξε την προσοχή απο την ημέρα που έκανε εγγραφή εδώ και με το υλικό που ανέβαζε. Είχαμε μιλήσει και όλας και μου άρεσε ο τρόπος που απαντούσε , οπότε κανόνισα να την δω.
Με το γραφείο άμεση και πολύ καλή επικοινωνία , κλείστηκε γρήγορα το ραντεβού και ήρθε στην ώρα της. Πρώτη εντύπωση θετική. Ειναι μια κοπέλα μελαχρινή γύρω στο 1,75-1,76 (δεν ισχύει το 1,81 που αναφέρεται στο προφίλ, εχτός και αν ψήλωσα εγώ ξαφνικά και δεν το κατάλαβα) , στα κιλά στα οσα λέει , ηλικία είπε 20, σώμα πολύ καλό , στήθος 3αρι με ένα τατού , πρόσωπο μέτριο . Φορούσε αθλητικά, τα οποία έβγαλε και πήγε και έβαλε αυτά που είχα ζητήσει. Φιλική κοπέλα, χαμογελαστή, πήγε για το μπανάκι της , είχε μαζί της και δύο δικά της πράγματα για την καθαριότητα της και ξεκινήσαμε. Πολύ καλό στοματικό με προφυλακτικό όπως ήθελε και εξαιρετικό deepthroat , ολο μέσα, στο οποίο καπως έτσι μετά απο λίγο ήρθε και το πρώτο τέλος. Μπανάκι, συζήτηση, πολύ καλό άτομο, κάναμε στην πορεία και κάποια φετίχ που ήθελα με ένα έξτρο ποσό και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά . Στα πρώτα 40 λεπτά θα έλεγα η συνάντηση πήγαινε εξαιρετικά καλά .
Δυστυχώς στο τελευταίο 20λεπτο , τα πράγματα άλλαξαν. Ειδα μια τεράστια και ανεξήγητη βιασύνη να φύγει , κάτι που δυστυχώς επηρέασε πολύ την κατάσταση και την συνολική εμπειρία μου ,καθώς μια κακή στιγμή είναι ικανή να καταστρέψει ολο το ραντεβού. Δεν ξέρω που οφειλόταν, αλλά με άγχωσε και εμένα υπερβολικά, με αποτέλεσμα οταν ακούω καθε λίγο πρέπει να φύγω, εχουμε αργήσει, ένα λεπτό ακομα, κλπ , να μην τελειώσω δεύτερη φορά με οτι και αν δοκιμάσαμε, είτε οταν μου έκανε στοματικό, είτε οταν ανέβηκε και με καβάλησε , είτε οταν κάναμε ισπανικό. Τελικά έφυγε στην ώρα της, αλλά με δική μου επιμονή , καθώς της εξήγησα ότι δεν ήταν ώρα να φύγει.
Το συζήτησα και με το γραφείο αυτό μετά το τέλος του ραντεβού και συμφωνήσαμε οτι το ραντεβού ήταν μονόωρο και έπρεπε να φύγει την ώρα που τελικά έφυγε , χωρίς όμως τέτοια βιασύνη και άγχος καθώς δεν ειχε άλλη δουλειά αμέσως μετά για να βιάζεται τόσο ( οχι οτι και να είχε θα δικαιολογούταν ).
Συμπερασματικά είναι μια καλή και φιλική κοπέλα που κοιτάει να σε ευχαριστήσει, αλλά θα πρέπει να διορθώσει άμεσα το θέμα που εμφανίστηκε στο τέλος . Δεν ξέρω εάν έχει καταλάβει κατι λάθος , ή αν ο σκοπός ήταν να επεκτείνω το ραντεβού σε μιαμιση ώρα , κάτι που μου ζητήθηκε ,αλλά αρνήθηκα, πάντως αν διορθώσει αυτό το θέμα, θεωρώ οτι μπορεί να είναι μια καλή περίπτωση. Ειχε μαζί της και φόρεσε ένα φορεματάκι πολύ καλό, νομιζω το έχει ανεβάσει και σε φωτογραφία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
PXL_20230425_144054944
ypotaktikos97
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
5.916
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., doc_lin, Poetjokey και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2023
Στοματικό με προφυλακτικό?
Στις υπηρεσίες γράφει άνευ .
Η κοπέλα ήθελε έτσι ή εσύ?
review reaction 1 ElectraDreamGirl, hornyasfuck, srek7
26 Απριλίου, 2023
Αγάπη μου πέρασα και εγώ υπέροχα , απλά όταν λέμε σε μια ώρα εννοούμε σε μια ώρα ! Όχι και αλλά 5 λεπτάκια κάτσε ή αλλά 10 από την στιγμή που τελείωσε η ώρα πρέπει να είμαι με τον οδηγό μου , θα χαρώ πολύ εφόσον δεν σου φτάνει η μια ώρα μαζί μου να με πάρεις δυο ώρες την επόμενη φορά να με χορτάσεις , καταλαβαίνω πως σε μια ώρα τι να χορτάσεις , φυσικά η ώρα μέτρησε από την ώρα που σου χτύπησα την πόρτα και περίμενα 5 λεπτά μέχρι να ανοίξεις και μετά αλλά 5 λεπτά που μου ζήτησες για να κανείς το μπάνιο σου , αυτά όλα μετράνε στην ώρα και δίστιχος δεν πρόλαβες να τα κάνουμε όλα , Πάρο όλα αυτά χάρηκα πολύ γλυκουλη pink Boy
review reaction 1 kostas10, hornyasfuck
26 Απριλίου, 2023
Της έκοψες την καριέρα με την κριτική σου
review reaction 4 review reaction 1 review reaction 3 ypotaktikos97, ElectraDreamGirl, hornyasfuck
26 Απριλίου, 2023
kostas10 H κοπέλα ήθελε έτσι και το σεβάστηκα.
review reaction 1 ElectraDreamGirl, kostas10, hornyasfuck
26 Απριλίου, 2023
ElectraDreamGirl Και εγώ χάρηκα.
Για αυτά που λες, σου απάντησα στα προσωπικά μηνύματα που μου έστειλες, οπότε δεν έχει νόημα να επαναλάβουμε τα ίδια. Αν παρόλα αυτά έχεις άλλη απορία , είμαι στην διάθεση σου.
Καλή συνέχεια
review reaction 1 ElectraDreamGirl, hornyasfuck
26 Απριλίου, 2023
@ypotaktikos97 , σωστά σεβάστηκες τα θέλω της κοπέλας.
Αλλά πρέπει και τα γραφεία να σέβονται τους πελάτες .
Να γράφουν σωστά τις υπηρεσίες της κάθε κοπέλας ώστε να μην υπάρχουν "παρανοήσεις" .
review reaction 1 hornyasfuck, ypotaktikos97
26 Απριλίου, 2023
Φυσικά και κάνω ελεύθερο στοματικό όταν η περιοχή δεν έχει κονδυλώματα και στον συγκεκριμένο άνθρωπο παρατήρησα πολλά κερατάκια δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες , δεν είναι όμορφο για τον πελατη αλλά εφόσον αναρωτιέται γιατί δεν του έκανα πήρε τώρα την απάντηση του
review reaction 1 review reaction 4 kostas10, papaphilips, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
27 Απριλίου, 2023
Και με εμένα αυτό είχε κάνει αδερφέ, μετά την πρώτη φορά βιαζόταν για κάποιο λόγο να φύγει λες και το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο μία φορά sex...
review reaction 1 kostas10, hornyasfuck, ElectraDreamGirl και 1 ακόμα μέλος
27 Απριλίου, 2023
vaggos89. Η καριέρα της είναι εκεί και την περιμένει. Στο χέρι της ειναι να γυρίσει το κλίμα οπως της είπα και στα μηνύματα που μου έστειλε .
Θα μπορούσε πολύ απλά να πει ξέρεις μπερδεύτηκα, έγινε μια παρεξήγηση και έτσι ολα θα ήταν καλά και ίσως της έδινα μια δεύτερη ευκαιρια μετά απο καιρό και αν περνούσα καλά τότε να το έλεγα, αλλά τώρα δεν..
Γενικά πρέπει να μάθει να αποδέχεται τις κριτικές για αρχή τουλάχιστον και να κοιτάει πως θα βελτιωθεί αν θέλει να μείνει στον χώρο και να έχει καλές κριτικές . Ας αναρωτηθεί τι ήταν αυτό που άφησε δυσαρεστημένο τον πελάτη της και τι μπορεί να κάνει ,ώστε οι υπόλοιποι να μείνουν ευχαριστημένοι. Τέλος η κριτική μου γράφει και καλά πράγματα, δεν ειναι ισοπεδωτική ή καταστροφική, αν και καταλαβαίνω οτι στα αρνητικά στέκεται κανείς κυρίως.
review reaction 1 hornyasfuck
27 Απριλίου, 2023
ElectraDreamGirl Δεν αναρωτήθηκα εγώ βασικά, αλλά άλλος, αντίθετα εγώ είπα οτι σεβάστηκα την επιθυμία σου και το δέχτηκα , αλλά οκ δεν πειράζει.
Γενικά πάντως , για να μην ανησυχείς , είμαι μια χαρά, υγιέστατος και δεν έχω κανένα θέμα. Το πουλί μου χαίρει άκρας υγείας( έτσι για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα)
Το θέμα άλλος το έχει μάλλον και τον λόγο λίγο πολύ όλοι τον καταλαβαίνουν..
Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και την διακριτικότητα σου. Να είσαι καλά..
review reaction 1 review reaction 3 kostas10, hornyasfuck
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2