Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 18 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Χαιρετω την ομαδα , η πρωτη μου αναρτηση και μετα από 2 περιπου μηνες που εγινε η συνάντηση και αφου ηρεμησαν λιγο τα νεύρα μου θελω να ενημερώσω τους συναγωνιστες για το πάθημα μου.
Γενικα δεν ειμαι του πρακτορείου, προτιμώ τα στουντιο γιατί βλέπεις τι παιζει και αν θες προχωράς, τέλος πάντων αφου εψαξα καταληξα στη Λέα. Συνεννόηση με το πρακτορείο την παραμονή πολύ ευγενική η κυρία όλα καλά, για τις 5 το απόγευμα της επομένης. Φτανω στο γνωστο χοτελ στη Μοναστηρίου παρα 10’ παιρνω τηλ στο προκτορείο μου λέει να δω αν είναι ετοιμο το δωματιο και σας παίρνω πίσω.
Περιμένω μεχρι και 10 και τους ξαναπαίρνω , λεω τι γινεται κοπέλα μου είμαι στημένος σα το μαλάκα στο λόμπι και όλο το προσωπικό με χαζεύει, και εδώ αρχίζουν τα καλά.
Για ποια κοπέλα ενδιαφέρεστε μου απαντά μια άλλη φωνή , προφανώς άλλαξε η τηλεφωνήτρια χωρις να ενημερωθεί ότι ενας μαλάκας περιμένει με το κ….ί του στο χέρι . πλάκα με κάνετε της λέω είμαι ήδη 20 λεπτά και σας πήρα 2 φορές . μισό μου λέει να δω αν τέλειωσε η καθαρίστρια, οκ περιμένω λέω.
5.30 και ήμουν έτοιμος να φύγω , δε γαμείς λέω ας ξαναπάρω , ρε κοπέλα λέω με ξέχασες??,, όχι όχι ανεβείτε το τάδε δωμάτιο. Ανεβαίνω λοιπόν
Εδώ να πω για μένα , ότι γενικά δεν είμαι πολύ απαιτητικό άτομο αν η κοπέλα είναι σωστή και ξέρει τι κάνει όλα τα άλλα είναι σε 2ο πλάνο , θέλω να πω εχει τύχει να πάω π.χ. με παχουλές παρόλο που δε μου αρέσουν καθόλου αλλά μου έχουν βγάλει απίστευτα γούστα.
Χτυπώ λοιπόν τη πόρτα μου ανοίγει η Λέα η οποία είναι πολύ μικροκαμωμένη με εμφανώς πειραγμένα χείλια, οκ δε με χαλά, και η οποία μόλις είχε ξυπνήσει, αναμαλλιασμένη με μία πετσέτα γύρω της μια εικόνα αντικαυλωτική 100%. Φανερό ότι ενημερώθηκε τελευταία στιγμή από το πρακτορείο. Δεν ήταν εικόνα αυτή επαγγελματία που περιμένει το ραντεβού της. Το δωμάτιο δε, το απόλυτο χάος , θεοσκότεινο, παντού πεταμένα ρούχα, πετσέτες , καλλυντικά, στο πάτωμα δίσκοι με πιάτα φαγητό από το room service, δε γαμείς λέω να μαμήσω ήρθα, κάθομαι σε μία καρέκλα και πιάνουμε κουβέντα, αρκετα καλή συνεννόηση με τα μετρια Αγγλικά της.
Τι το ήθελα ο μαλάκας, αντί να αρχίσω δράση έκανα το λάθος να τη πιάσω κουβέντα. Συνάδελφοι το κορίτσι δε σταματά να μιλά, για ότι μαλακία της κατέβει στο μυαλό για ότι ακούει από την τηλεόραση, γελάει από μόνη της σε ξενερώνει απίστευτα, τέλος πάντως προσπαθώ να γυρίσω τη κουβέντα γι αυτό που ήρθα της λέω 150 ? μου λέει να δω , αρχίζει να ψάχνει το κινητό της τραγουδώντας , μιλώντας ότι ναναι .
Δε τη περιμένω , τα αφήνω στο τραπέζι και πέφτω στο κρεβάτι, τη φωνάζω και αυτή γιατί δεν ερχόταν ρε π…ση μου, πήγε τουαλέτα, έψαχνε ένα κανάλι στη τηλεόραση , μου την έσπασε αγρία , μου ρθε να τη πατήσω μια σφαλιάρα να πάρω τα λεφτά και να φύγω, βάστα λέω μέσα μου.
Έρχεται τελικά ξαπλώνει δίπλα μου σα να μαστε παντρεμένοι , γυρνάω και αρχίζω να χουφτώνω να πάρω μπρος , τι θες μου λέει πίπα λέω για αρχή, και μου ξεκινά μια άθλια πίπα, δεν έπαιρνε ούτε τον μισό στο στόμα , τη σπρώχνω λίγο να πάρει περισσότερο και αντιστέκεται, δεν γαμεις λέω αστην, σε τρία λεπτά σταματά και ξαπλώνει δίπλα, τι έγινε λέω, θέλεις κι άλλο μου λέι?? Πως κρατήθηκα ρε πούστη μου δε ξέρω, λέω άνοιξε τα πόδια να δουλέψω λίγο γλώσσα εγώ τουλάχιστο μπας και γίνει δουλειά. Με το ζόρι τα άνοιξε μια πιθαμή και γενικά μου αντιστεκόταν σε ότι προσπαθούσα να κάνω .
Κλείνοντας και αφού με τα χίλια ζόρια κατάφερα να τελειώσω ντύνομαι και φεύγω κλαίγοντας ακόμα τα ευρώ πού άφησα.
Δε ξέρω τι γράφουν οι υπόλοιποι αλλά για μένα το κορίτσι είναι ακατάλληλο ήταν η χειρότερή μου εμπειρία.
Όσο για το πρακτορείο, δε ξέρω αν έτυχε αλλά το όλο πακέτο δηλ η κοπέλα και ή εξυπηρέτηση που μου παρείχαν ήταν απαράδεκτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιουν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
39
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 BisexualWannabe, tawara, mad_max και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2023
Κλασσικό πουτανάκι που έχει συνηθίσει το εύκολο χρήμα και δεν σέβεται
review reaction 1 hornyasfuck, Spartan2
24 Απριλίου, 2023
το λάθος ήταν όλο δικό σου που επέμεινες να ακούς το κάτω κεφάλι ενώ το πράγμα είχε στραβώσει από την αρχή , σου χτυπήσαν πολλά καμπανάκια άλλα εσύ εκεί. της ψωλής σου τον χαβά.
review reaction 1 madrach, hornyasfuck
07 Μαΐου, 2023
καλα σου ετυχαν τοσα σημαδια κ συ συνεχισες; εγω οταν παω ραντεβου κ συναντω πολλα κοκκκινα φαναρια το ακυρωνω, γρουσουζια.
Τελος, νομιζω ειναι λαθος να κλεινει καποιος ραντεβου 1 μερα πιο μπροστα, δημιουργει αγχος, αλλαζουν οι γκαβλες κ.α
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3