Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με την Inessa μετά από αλλεπάλληλες αλλαγές, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο. Χτυπάει η πόρτα με ένα τέταρτο καθυστέρηση και αντικρίζω μια ψηλή σχετικά γυναίκα, επάνω σε δωδεκάποντα, ομορφούλα, πρόσωπο χωρίς σημάδια του χρόνου με ένα πλατύ χαμόγελο. Εμφάνιση sexy, προσεγμένη αλλά όχι πρόστυχη. Οι νεότερες φωτογραφίες της (τελευταίες στη σειρά), οι οποίες είναι και αρκετά πρόσφατες, είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Μετά από ένα σύντομο φρεσκάρισμα εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα και αρχίζει να λυκνίζεται στο ρυθμό της μουσικής. Κορμί αξιοπρεπέστατο, φιλάει πολύ όμορφα και χωρίς καθυστέρηση πιάνει αμέσως δουλειά. Αφαιρούνται σύντομα τα εσώρουχα και αποκαλύπτεται πλούσιο βυζάκι αλλά με ενίσχυση και ένα καλοσχηματισμένο νυνάκι.

Στο sex τα δίνει όλα, στησίματα, συμμετοχή, φωνούλες, διάθεση σε όλα άψογη, πραγματικά προσπαθεί να ικανοποιήσει. Στο social με μόνιμο χαμόγελο, ομιλητική αλλά δυστυχώς με περιορισμένα Αγγλικά, θερμή, δοτική, έκανε ότι μπορούσε για να είναι ευχάριστη. Πολύ ανθρώπινη, μου είπε κάποια πράγματα για τη ζωή της, που δε νομίζω να ενδιαφέρουν κανένα, πάντοτε με χαμόγελο και νάζι. Εκτίμησα ότι μόνη της ξεκινάει το δεύτερο γύρω με την ίδια θετικά διάθεση αλλά με μεγαλύτερη ένταση.

Δεν είναι πιπίνι αλλά, όπως δήλωσε, είναι νέα στο χώρο και για αυτό νομίζω έχει αυτό τον ενθουσιασμό και την θετική ενέργεια. Δεν έκλεψε καθόλου χρόνο, μπορεί να κάθισε και λίγο παραπάνω, χωρίς ξυπνητήρια, μείωση απόδοσης και άλλα τέτοια που έχουμε συνηθίσει.

Με απόλυτα αποδεκτή εμφάνιση, δεν είναι από τις πιο όμορφες escort που έχω συναντήσει αλλά η συμπεριφορα και η συμμετοχή της είναι σίγουρα από τις κορυφαίες. Σε ευχαριστώ Inessa για αυτή την πολύ ωραία εμπειρία και εσείς ρεμάλια (με σεβασμό πάντοτε) να προσέχετε αυτά τα διαμαντάκια και για να συνεχίζουν να λάμπουν ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
152
Likes:
10.876
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, TOMCRUISE, mysterious και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2023
Πολυ δοτικη η Ινέσα. Προσωπικά τη λάτρεψα για την θεατρική αθωότητα της.
review reaction 1 hornyasfuck, srek7
22 Απριλίου, 2023
Τα γραφεία να τις ξεκουραζουν λιγο
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, srek7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2