Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 30 10
Call-Girls 51480
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Χαιρετώ και με την σειρά μου αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες που ίσως κάποιους να μην τους ενοχλούν προσωπικά όμως πιστεύω πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.
Συνενόηση με το γράφειο λες και βαριόταν να μιλήσει η τύπισσα που ήταν στην άλλη γραμμή, μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είχε τα δικά της κανένα πρόβλημα. Κανόνισα ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου αν εξαιρέσουμε το γεγονός των 15 λεπτων αργοποριας οπου μπορει να συμβεί στον καθένα η κύρια μπήκε με υφος χιλιων καρδηναλίων και με το καλημέρα μου ζήτησε να την κεράσω κάτι να πιει. Εκανα το μαλάκα και της εδωσα ενα απο τα μπουκαλια με το νερο που δινει το ξενοδοχείο, φυσικά δεν το ήπιε. Κάτι ακόμα που ίσως αρκέτοι να μην το κάνουν αλλά εγώ το κάνω πάντα μιας και είναι θέμα ασφαλείας....Ζήτησα τα χαρτιά γιατρού και εμβολιασμού για Covid όπου και φυσικά αρνήθηκε. Λέω ας είναι καλά οι καύλες που έχουνε χτυπήσει κόκκινο και πήγα my own risk.
Στην αρένα η συγκεκριμένη έκανε μια σχετικά καλή πίπα με λίγο δοντάκι όπου με καύλωσε αρκετά γλωσσόφιλα φωτιά (αυτο της το δίνω) γλύψιμο βυζιών και κωλάρας (έχει ένα κωλαράκι.....) και ξεκινήσαμε σε ιεραποστολικό όπου άρχισε δυνατό σφυροκόπημα εναλλαγή στα τέσσερα όπου μετά από λίγα λεπτά ιππασίας ήρθε το τέλος του πρώτου γύρου.......και του τελευταίου.
Διότι μετά αφού αράξαμε για λίγο και ψευτοπαπαρισαμε στα αγγλικά όταν πήγα να ξεκινήσω δεύτερο γύρο η μαντάμ το απέφευγε προσπαθώντας να συνεχίσει την κουβέντα. Εδώ αξίζει να γίνει αναφορά στο ο,τι έφυγε και 15 λεπτά ποιο νωρίς από το προγραμματισμένο. Βασική αριθμητική θεωρώ ο,τι γνωρίζετε οπότε μπορείτε να υπολογίσετε πόσο χρόνο έφαγε. Εν κατακλείδι πολλά μικρά παραπτώματα που λειτούργησαν αθροιστικά. Συνεπώς 130 ευρώ που ζητάει είναι υπερβολικά πολλά γι αυτά που προσφέρει. Στα ίδια χρήματα έχω πάρει κορίτσια που κάνουν παπάδες και έχουνε ελκυστική συμπεριφορά ως προς τον πελάτη. Τώρα βεβαία μπορεί άλλοι να έχουνε περάσει χάρμα μαζί της γούστα είναι αυτά, όπως και να χει το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί άποψη απο το πως τα περάσα έγω με την συγκεκριμένη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
26 Απρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
32
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, hornyasfuck, Aragorn135 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2023
Ἐπειδή εἶχε γραφῆ ὅτι ἔχει πάρει (ἤ εἶχε πάρει σέ κάποια φάση καί τά'χασε) κιλά, ἀπό ἐμφάνιση τί λέει;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1