Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το νήμα της Λουίζας το παρακολουθούσα αρκετό καιρό, βλέποντας τις φωτογραφίες της δεν κολακεύτηκα και πολύ σε σχέση και με τη τιμή. Βέβαια γράφονταν καλές κριτικές. Μετά απο καιρό με δελέασε η μείωση τιμής και με έτρωγε για συνάντηση και ας μην μου πολυάρεσε εμφανισιακά. Διάβαζα όμως τελευταία όχι και τοσο καλές κριτικές. Με έβαλαν σε σκέψεις και έτσι μαζι με άλλες 3-4 επιλογές όπως Νικόλ (πρωην GDE), Αννα 24, Ιωαννα και λορενα απο adult ειπα να στειλω και σε Λουιζα. Αμεση απαντηση απο Λουιζα και κλείσιμο ραντεβού σε κεντρικο ξενοδοχείο καθώς οι αλλες επιλογες δεν απαντησαν ποτέ παρα μόνο η Νικόλ μετά απο ωρες. Οπότε ο κλήρος έπεσε στη Λουίζα και λέω δε γαμιέται, ας δοκιμάσουμε και οτι γινει. Άφιξη της 10 λεπτά νωρίτερα. Ως πρωτη εντύπωση μια κοπέλα ηλικίας 27 -28 τη κανω εγώ με συμπαθητικο και γλυκό πρόσωπο ( φέρνει χαρακτηριστικα νικήτριας φετινου GNTM) και χαμογελαστή σε ολη τη διαρκεια του ραντεβού. Ντυσιμο της δεν παρέπεμπε σε call girl. Το αναφέρω σε όσους δινουν σημασία σε αυτό. Μπαίνει για μπανακι και η αποκαλυψη του γυμνου σώματος έδειχνε καλυτερο απο τις φώτο και απ οτι περιμενα. Στεγνό και σφιχτό ωραίο νεανικό σωματακι αλλα μεχρι εκει. Βυζί ανύπαρκτο αλλά με ωραια μεγάλη ρόγα.
Η συμμετοχή της στον αγώνα θα έλεγα ισορροπημένη, δεν τη λες κομοδήνο ή ξινή αλλα όχι και τρελή διαθεση. Ακολουθεί το ρυθμό και δειχνει να το απολαμβανει. Ξεκινησε αισθησιακά με ποδολαγνία γιατι ετσι μας βγηκε και απο τους δυο καθως καθόταν πάνω μου ( GFE φαση) με καυλωτικες ματιες. Τη κατεβαζω προς τα κατω για μια πιπα μέτρια χωρις περιποίηση της γύρω περιοχής, δεν θα την έλεγα μηχανική παντως. Δύο καταθεσεις έγιναν σε 1 ωρα, με την πρώτη μέσα της σε σταση μπρουμιτα την οποια τη γουσταρω πολυ. Εν συνεχεία σε αφήνει να ασχοληθεις με τη μουνάρα τηςόσο θες και όπως θες. Και λεω μουνάρα γιατί δεν είναι καθόλου σφιχτή, μπαίνεις ολόκληρος αμα θες με το κεφάλι κιολας. Το ιδιο δουλεμενος και ο κωλος. Δεν πήρα ομως. Δείχνει να το απολαμβάνει και της αρέσει να ασχολεισαι με τη μουνάρα της και γενικά μαζι της.
Στάση ιεραποστολικη για πολυ ώρα με αψογο στήσιμο. Ξερει να ανοίγει τα ποδια και οχι απλα να τα ανοιγει, εχει διαφορά. Εναλλαγή σε doggy και εχει κάνει το τέλειο στήσιμο. Το κατέχει, πολύ ευλυγιστη. Σφυροκόπημα, δωστε πονο, αντέχει και το γουστάρει. Τελευταια στάση cow girl όπου έβαλε το δικό της ρυθμό και τα έδωσε ολα. Με έβαλε κάτω και με γάμησε κυριολεκτικά.
Τέλος, κατάθεση στο στόμα όπου τον κρατουσε πολυ ωρα στο στόμα μέχρι να στραγγίξει. Τα έφτυσε διακριτικά στο μπάνιο οπου έκανε και το ντουζάκι της. Ντυθηκε χωρίς βιασύνη, αποχαιρετιστήκαμε και τελος στην ωρα μας, μπορει και 10 λεπτα αργοτερα.
Γενικά είναι λιγομίλητη, συζήτηση τα τυπικά και στον αγώνα ηταν μια ζωντανη πλαστική κούκλα λόγω του οτι σ αφηνει να την κανεις και να την γαμήσεις οπως θες και όσο θες χωρις όρια με πολυ καλό στήσιμο απο μερια της, αψογη σε αυτο, και να το απολαμβανει ακολουθωντας το ρυθμο. Ειναι μια ήρεμη δύναμη θα έλεγα. Δεν ειναι κατι Ουαου στις υπηρεσιες αλλα απ οτι καταλαβα θελει ειδικη μεταχειρηση για να ξεκλειδωσει όπως είπε και ενας συναγωνιστής σε μια κριτική, γιατι ξεκλειδωθηκε στο δεύτερο γυρο πιο πολυ.
Φευγοντας έκανα την ερώτηση στον εαυτό μου αν θα ξαναέκανα ραντεβου. Σε ολη τη διαδρομή σκεφτόμουν οτι ευχαριστήθηκα γαμήσι και οτι έφυγα ολοκληρωμένος. Για μενα στη τιμη αυτη που τα εχει ολα μεσα εκτος κωλου με αυτη τη συμμετοχη που εχει στον αγωνα ειναι οκ πιστευω.
Τα αρνητικα που πρέπει να προσεξει λίγο
- Υγειηνη στόματος (λιγο μια τσιχλα η κατι για φρεσκαρισμα χρειαζεται παντως)
- Τριχοφυια σε καποια σημεία
- Ντύσιμο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 24, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
makao
Σεβαστός
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.252
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, topgun83, ioannisdebu και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού