Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 57 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τελευταία φορά που είχαμε βρεθεί αν θυμάμαι καλά ήταν πριν από τρία χρόνια. Εντύπωση μου έκανε, εκτός από την πολύ όμορφη παρουσία, ήταν η έντονη διάθεση για sex. Σε αυτό το χρονικό διάστημα πολλά θα έχουν αλλάξει, ήμουν λοιπόν σκεπτικός αν αξίζει να βρεθώ μαζί της και φυσικά με το αναβαθμισμένο δωράκι.
Εύκολη επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κανονίστηκε το ραντεβού. Είχα πολλές προσδοκίες για αυτό το κορίτσι που είχα συναντήσει τότε αλλά άγχος και πολύ περιέργεια για το τί θα έβλεπα. Οι κακοί οιωνοί δεν επαληθεύτηκαν, έφυγε το άγχος, είχα μαζί μου το γλυκό κορίτσι με τα όμορφα ανοιχτόχρωμα μάτια. Πολλοί στο φόρουμ έγραψαν για φακούς δεν ισχύει έχει πολύ όμορφα μάτια που κάνουν τρομερή αντίθεση με τα μαύρα μακριά μαλλιά της. Πιο ώριμη αλλά ταυτόχρονα και τόσο νεανική, αυτό ψάχνω την γυναίκα που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Εδώ να θυμίσω τα χαρακτηριστικά της στα 25, κοντουλα στα 1.60 με πολύ καλή σιλουέτα. Φόραγε ένα πολύ όμορφο κόκκινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ να φαίνονται μέρος από τα υπέροχα στήθη της, και μαύρα πέδιλα. Η ίδια γλυκιά, ζεστή, αισθησιακή φωνή της να μου θυμίζει τότε που μου ψιθύριζε πόσο πολύ με ήθελε... Βγαίνει από το ντουζ μόνο με τα μαύρα πέδιλα, ΜΟΥΝΑΡΟΣ με όλα κεφαλαία. Απίστευτο σώμα όπως και τότε υπέροχα στήθη, μέση δαχτυλίδι, βελούδινο δέρμα. Με νάζι να με ευχαριστήσει να περάσω καλά πότε με αισθησιακό sex πάνω στο κορμί μου να με καυλώνει πότε με πιο έντονο Ρυθμό! Απίστευτη σε όλα
Σε αυτό το σημείο να κλείσω την κριτική με τα ως εξής: Είναι δικαίωμα μου και δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν γιατί έδωσα τα παραπάνω χρήματα που ζητάει όχι μόνο η συγκεκριμένη κοπέλα αλλά οποιαδήποτε κοπέλα. Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τα αξίζει στο ακέραιο τέλεια και παύλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
184
Likes:
18.563
Πόντοι:
30.558
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, The Saint*, Γιώργος Παπ. και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2023
Κατόπιν της ανάγνωσης του άψογου πονήματος σας, επιτρέψτε μου κύριε να αναφωνήσω μαζί σας:

Τελεία και παύλα, Τζινάκι είσαι καύλα!
review reaction 1 HardcoreS3, company of heroes tho
07 Απριλίου, 2023
Αγελαδινά βυζια μειλαμε !!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2