Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 203 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από περιπου 2 χρόνια προσμονης επιτέλους ήρθε και η ώρα της Μαρίνας. Γιατί δυστυχώς αντί για να ξεκινήσω με τη Μαρίνα την πορνοκαριερα μου με τις call (με τις call εννοώ, δεν αναφέρομαι για οίκους και στουντιο) ξεκίνησα με άλλες!
Μέγα λάθος! Πρώτα ξεκινάμε με τις ιέρειες του χώρου και μετά με οποιαδήποτε άλλη. Είναι η βάση όλων των εκδιδομενων, το σημείο αναφοράς. Το "πρεπει" για όλλους μας, τόσο απλά!
Πάμε τα πραγματα λοιπόν από την αρχή. Για να επεξηγήσω και τον τίτλο. Διαβάζοντας λοιπόν τις κριτικές είχα βγάλει τα συμπεράσματα μου. Ποια ειναι αυτα; Μια γυναίκα φλογερή για γαμησαρες αλλά μέτρια προς άσχημη σε προσωπο, και αρκετά καλό κορμί για την ηλικία της.
Να που εκει ήρθε το πρωτο σοκ!
Κρατώντας μικρό καλάθι λοιπόν ανοίγει η πορτα και βλέπω μια γυναικαρα με απίστευτες ποδαρες, κορμί λαμπάδα φιδίσιο, γάμπες ατελείωτες και ένα αρκετά καλό προσωπο για την ηλικία της, η οποία είναι γυρω στα 50. Προσωπο το οποίο παρολο που περιμενα να είναι αδιάφορο από τις κριτικες εγώ αντικρισα αντιθέτως μια πολυ θεωρητική 50αρα! Με χειλαρες, ωραία οδοντοστοιχία και ωραία μάτια. Ε ναι είχε σακουλες κάτω από τα μάτια αλλά όταν παραγγελνεις Μαρίνα δεν περιμενεις να την συγκρίνεις με πιπινι. Την συγκρίνεις με 50αρες τις οποίες τις κερδίζει κατά κράτος, και στο πρόσωπο αλλά σίγουρα και στο σωμα!
Μπήκε με ένα εκφυλο ολόσωμο μίνι και βγάζοντας το σε δευτερόλεπτα αντικρισα μια κορμάρα που σπανίως βλέπεις, οχι σε 50αρες αλλά και σε 25αρες! Εννοείται δε φορουσε εσώρουχα....! Δυο μέτρα ποδαρες, γάμπες απίστευτες, κοιλιά ελάχιστη ως καθόλου στήθος φτιαγμένο μεν απίστευτη δουλειά δε και γενικά το κορμί της είναι από άλλο πλανητη, δεδομένου της ηλικίας παντα!
Ρωσίδες κυριοι, άλλο DNA! Ουτε κυταριτιδες ουτε τιποτα!
Κωλος στον Θεό με τα τακουνια, αλλά και χωρίς τα τακουνια! Κορμί μοντέλου! Τέλεια εναρμόνιση φτιαγμένου στήθους και κορμίου. Μου έκανε φοβερή εντύπωση για τέτοια προχωρημενη ηλικία!
Στα του αγώνα τώρα ο πρωτος γυρος "ως είθισται" έφυγε από την αρχή ως το τέλος με πιπετο το οποίο ήταν πολυ καλο έως άριστο. Προσπάθεια για λαρυγγι αλλά την ζορισα πολυ λόγω μεγέθους. Μου είπε ότι είναι αρκετά μεγάλη εν συγκρίσει με τον μέσο όρο και κάποια στιγμή όταν προσπαθησε να τον βάλει όλο της έφυγαν τα δάκρυα!
Ασχετο αλλά όταν μπήκε και με είδε για πρώτη φορά συνέχεια έλεγε "εσυ έχεις κορμί και εμφάνιση ζιγκολό, εγώ έπρεπε να σε πληρωσω όχι εσυ"! ... και με χαϊδεύε το αθλητικό σωμα μου. Όταν της είπα την ηλικία κολλησε και δεν το πιστευε με τίποτα! Τεσπα.
Στο διάλειμμα μετάξι των γυρών είπαμε καμια παπαρια και πολυ γρήγορα, παραδοξως και σπανίως πολυ γρήγορα, είχα παλι ανόρθωση. Ίσως γιατί είχα εντυπωσιαστει πολυ. Περίμενα μετρια πραγματα και είχα απέναντι μου γυμνή 50αρα με κορμάρα και γενικά συνολική εμφάνιση αξιοζήλευτη.
Άρχισε λοιπόν ο δεύτερος γυρος με λίγο πιπετο και πολυ γαμησι σε διάφορες στάσεις ακούραστα κι εν τέλει μετά από κανένα 25λεπτο έβγαλα καποτα και εχυσα παλι στο στοματάκι της.
Η κοπέλα έπειτα έκανε μπάνιο και εφυγε.
Εν κατακλείδι περασα πολυ καλυτερα από ότι περιμενα. Δε χόρτασε μόνο το πουλι μου αλλά και το μάτι μου γιατί περιμενα (από τις κριτικές) μια μετρια σε προσωπο 50αρα και με μεγάλη έκπληξη είχα απέναντι μου μια από τις πιο εντυπωσιακες γυναίκες της ζωής μου. Γιατί κακά τα ψέματα, οι μικρουλες τις περιμένουμε να είναι εντυπωσιακες, τις μεγάλες όμως όταν τυγχάνουν να είναι εντυπωσιακες μας φέυγει το καφασι!
Το 6 που έβαλα στο προσωπο είναι αντικειμενικο. Άνετα αναλογουμενου ηλικίας θα έδινα 8.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.816
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Milfomaniac, elpotero και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2023
Άξιος
review reaction 2 Διανοούμενος
07 Απριλίου, 2023
Η Μαρίνα είναι καθηγήτρια. Οταν (και αν) σταματήσει θα πρέπει το κράτος να της παρέχει συνταξη τιμής ένεκεν για τις υπηρεσίες της.
review reaction 1 GrStallion, White Othellos, woopsie και 1 ακόμα μέλος
09 Απριλίου, 2023
Καλησπέρα , θα ήθελα το τηλ. της σε παρακαλώ αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα . Ευχαριστώ πολύ .
21 Αυγούστου, 2023
Καλησπέρα συναγωνιστή. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα το τηλέφωνο της. Την είχα πάρει μια φορά βρεθήκαμε αλλά έχασα το τηλέφωνο της. Είναι τούμπανο η γυναίκα. Ευχαριστώ πολύ.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4