Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ήρθε λοιπόν η ώρα να συναντήσω τη Μαρία και εγώ . Από τις αρχές που μπήκε εδώ μέσα πριν λίγους μήνες είχα δει ένα χαμό στο νήμα της είχε πενήντα σελίδες νήμα χωρίς όμως να έχει κριτικές . Αναρωτιόμουν γιατί να συμβαίνει αυτό και διάβαζα με προσοχή τα σχόλια και τις κριτικές . Είδα ότι είχε φανατικούς εχθρούς κυρίως περισσότερο από υποστηρικτές . Όμως έχω μάθει να μη κρίνω αν δε δοκιμάσω . Κατάλαβα ότι κάποιοι από αυτούς που τη βρίζουν δε την ξέρουν καν όποτε για έμενα κακώς είχαν τόσο μένος απέναντι της .
Είχα ζητήσει προ καιρού ραντεβού μαζί της ομως μου είπε ότι κάνει μόνο στο κέντρο ενώ εγώ ήθελα πιο νότια . Έτσι δε ασχολήθηκα ξανά . Μετά από ένα πρόσφατο σχόλιο που έγραψα σε κάποιες κατηγορίες της στο νήμα και μου απάντησε πιάσαμε πάλι κουβέντα στο viber της είπα ότι εφόσον γράφει στο νήμα πως έρχεται στο χώρο μου οφείλει να έρθει και όχι να απαιτεί να πάω εγώ στο κέντρο μόνο και κάπως έτσι συμφωνήσαμε να γίνει το σημερινό ραντεβού .
Αρκετές ώρες πριν (εγκαίρως ) με ενημέρωσε ότι αδιαθέτησε και θα έπρεπε να το αναβάλουμε . Κάτι όμως οι καυλες κάτι η περιέργεια που μετά από τόσο καιρό θα τη γνώριζα της πρότεινα να βρεθούμε κανονικά μόνο για στοματικό και δέχτηκε .
Ήρθε στο ξενοδοχείο που συμφωνήσαμε ακριβώς στη ώρα της . Πρώτο θετικό αυτό . Πρόσωπο πολύ νεανικό και γλυκο που σου έβγαζε μια οικειότητα με ωραίο χαμόγελο . Φόραγε ένα ωραίο φόρεμα σκούρο πράσινο αν κατάλαβα στο σκοτάδι του δωματίου με μαύρο καλσον και απρες μπότες και ένα θαλασσί στριγκακι .
Στη επικοινωνία πολύ καλή δεν μου έκλεψε χρόνο σε καμία περίπτωση και είχε έρθει μπανιαρισμενη όποτε μετά το ποτάκι που παραγγείλαμε για να γνωριστούμε και να χαλαρώσουμε ξεκίνησε αγώνα . Στο δυωρο με τελείωσε 3 φορές και ήθελε στο τελευταίο 20 λεπτό να δοκιμάσει Τετάρτη αλλά της είπα εγώ ότι δε πειράζει και δε χρειάζεται άλλωστε δε είχε περάσει πολύ ώρα από τη Τρίτη και δε ήθελα να τη κουράσω . Στα του αγώνα σίγουρα μου έχουν πάρει καλύτερες πίπες αλλά ίσως ήταν το ότι δε ήξερε τα πατήματα μου τι μου αρέσει και στη αρχή έβαζε περισσότερο χέρι . Όμως με τις οδηγίες μου το σταμάτησε και γενικά άκουγε ότι της έλεγα και προσπαθούσε . Βέβαια για σεξ δε έχω εικόνα θα έχω την επόμενη φορά αν υπάρξει .
Έγραψα ίσως στο αν θα τη ξαναδω γιατι έγινε μια ψιλή παρεξήγηση πριν το τέλος που με ψιλό ξενέρωσε αλλά πάλι ποτέ δε λέω ποτέ και συνήθως δίνω δεύτερες ευκαιρίες . Το τι αφορά μόνο εμάς τους δυο .
Συνοψίζοντας για αυτούς που λένε ότι είναι μαγκάκι και δε σέβεται το πελάτη πιστεύω δε ισχύει εφόσον της φερθείς σωστά . Απλά ότι έχει να πει θα στο πει και το θεωρώ υπέρ σε μια γυναίκα από το να σε κοροϊδεύει τι γαμιας για παράδειγμα είσαι και ποσό μεγάλο τον έχεις . Γενικά ήταν μια τίμια συνάντηση με μια κοπέλα που σίγουρα θα γυρίσεις το κεφάλι σου να την κοιτάξεις αν την δεις στο δρόμο με ωραίο χαμόγελο διάθεση για επικοινωνία και σε καμία περίπτωση δε έκλαψα τα λεφτά μου ούτε μετάνιωσα που την επέλεξα . Ίσως τη ξαναδω να τη δοκιμάσω και στα υπόλοιπα .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 04, 2023
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
50
Likes:
5.293
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, SEXTYPHOON, Bartender 74 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2023
Φίλε μου με όλο το σεβασμό δε νομίζεις ότι 300 ευρώ για δύο ώρες μόνο για πίπα είναι πολλά; Και καλά εσύ μπορεί να έχεις να της τα δώσεις. Πώς μετά αυτή η γκόμενα δε θα βγει να ζητάει παπάδες και να χρεώνει ακόμα και το χαρτί τουαλέτας;
review reaction 1 Bartender 74, STAVROS6969, gagarin και 5 άλλα μέλη
05 Απριλίου, 2023
100 ευρώ η πίπα.Αλλα σου χουν πάρει και καλύτερη .
Φιλιά no.
Στο τέλος ψιλοπαρεξηγηθηκες κιόλας αλλά nevermind.Περασες καλά. 300 euros vfm.
Εισοδηματιας?????
review reaction 1 Kavouras13, jimbo24, Yatoputso και 3 άλλα μέλη
05 Απριλίου, 2023
300 για 3 πίπες; Μάλλον έχει έρθει η ανάπτυξη βζζζιιν
review reaction 1 piato, petergsp, professor x και 1 ακόμα μέλος
05 Απριλίου, 2023
Δεν είπα ότι είναι vfm σε καμία περίπτωση . Με λιγότερα λεφτα υπάρχουν κοπέλες που προσφέρουν περισσότερα . Είπα ότι για μια φορά ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό τα χρήματα τα είχα δουλέψει δε τα ζήτησα από κανένα σας και είναι δικαίωμα μου να τα διάθεσω σε οποία επιλέξω για να περάσω όπως εγώ επιλέξω μαζί της . Δε νομίζω ότι πέφτει λόγος σε κανέναν .
review reaction 1 DirkDiggggler
05 Απριλίου, 2023
300 ευρα για 3 1/5 πιπες? Χμμμ; ΩΡΑΙΟΣ ο παιχτης Καφές
review reaction 3 Gxamos, George Alpha
05 Απριλίου, 2023
Χαλαρώστε μύστες.
Πρώτη σκέψη που περνά στο μυαλό, όντως 2 ώρες πίπα !!!
Μου έκανε και εμένα εντύπωση.
Από την άλλη, αυτό γουσταρε αυτό πλήρωσε με δικά του λεφτά και έκανε.
Δεν καταλαβαίνω την κριτική για τα γούστα του άλλου.
review reaction 1 DirkDiggggler, Km7699
05 Απριλίου, 2023
Η πρώτη μου σκέψη ήταν να γράψω «300€ για 3 πίπες, δλδ 100€ η μια… Μας δουλεύεις ρε τύπε;»
Το σκέφτηκα όμως ψυχραιμοτερα και καταλήγω στο ότι τα λεφτά είναι δικά σου και δεν μου τα έκλεψες, οπότε μόνο εσυ αποφασίζεις που και πως θα τα ξοδέψεις, και λόγος δεν μου πέφτει. Αφού πέρασες καλά, μπράβο σου, τύπε.
review reaction 1 james034, Km7699
05 Απριλίου, 2023
Στην κριτική δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε σχόλιο ?
Ας τα καταργησουμε τότε .
review reaction 1 Kavouras13, BUT-TMAN, Gxamos και 5 άλλα μέλη
05 Απριλίου, 2023
Μαλακία
review reaction 1 George_282, piato
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9