Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 26 10
Call-Girls 105923
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Οταν μια κοπέλα έχει τόσο καλές κριτικές δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες. Ε λοιπόν η κοπέλα τα σπάει. Νομίζω ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει ποτέ, high class, elegant. Είναι κοπέλα για πολύ υψηλές πτήσεις. 30 χρονών, πανέμορφη, οι φωτογραφίες απλά την αδικούν γιατί αν και έιναι ακριβέστατες ως προς την εξωτερική εμφάνιση δεν αναδεικνύουν τον υπέροχο εσωτερικό της κόσμο. Πρώτον ήρθε ντυμένη όπως μια συνοδός στο Παρίσι, Ρώμη, Μονακό κλπ. Μέσα και έξω αφού από κάτω εσώρουχα που μιλούν στη φαντασία κάθε άνδρα. Κορμί αψεγάδιαστο, γυμνασμένο, πανέμορφο. Πρόσωπο αν εξαιρέσεις που έχει φτιάξει χωρίς λόγο τα χείλη υπέροχο. Ελπίζω να μην κάνει καμία άλη παρέμβαση σε αυτή την τελειότητα. Κορίτσι μετρημένο, χωρίς καμία προσποίηση, πανέξυπνο μα κυρίως σου εμπνέει την απόλυτη ηρεμία, αισθησιασμό και έντονο ερωτισμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μόνο που σε νοιάζει είναι να περάσει καλά γιατι κι εσύ θα περάσεις όχι ως ανταπόδοση αλλά γιατί με μια τέτοια συμπεριφορά θα βγεί όλος ο υπέροχος κόσμος και όλος ο ερωτισμός. Φιλιά βαθιά με πάθος, όχι μόνο σαν γλωσσόφιλα, αλλά και στο υπέροχο με θεική ομορφιά δέρμα της. Διάλεξα να την περιποιηθώ όσο περισσότερο μπορούσα και μετά δύο στάσεις αυτή από πάνω και μετά ιεραποστολικό που απλά ένιωσα ότι έκανα έρωτα και όχι σεξ. Για μένα ήταν η απόλυτη εμπειρία στον αγοραίο έρωτα. Πολύ αμφιβάλω αν μπορεί να ξανασυμβεί και προτρέπω τον καθένα να δοκιμάσει, γιατί με την υπερβολική και γλαφυρή κριτική ελάχιστα μπορώ να αποδώσω την πραγματικότητα. Είναι όπως έιπε κάποιος η απόλυτη σταρ της αθηναικής νύχτας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, ένα ακατέργαστο διαμάντι. Για πρώτη και τελευταία φορά το απόλυτο δέκα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
1.372
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Milfomaniac, Rebirthed Sapiens Sapiens και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2023
Προσπάθησα για άλλη μια φορά χθες να την συναντήσω αλλά οι ελεύθερες ωρες της ήταν ακατάλληλες.
Κατέληξα στην λορενα απο γκλάμουρ που πέρασα επίσης θεϊκά βέβαια, αλλά που θα πάει θα την συναντήσω καποια στιγμή γιατί το κορίτσι φαίνεται αστέρι.
review reaction 1 hornyasfuck
06 Απριλίου, 2023
Αυτή η κυρία ήρθε όμορφα ντυμένη, αλλά ήταν πολύ μεθυσμένη. Ζήτησε ένα ποτό και μύριζε πολύ έντονα αναθυμιάσεις και τσιγάρα. Είναι κορεσμένο με ναρκωτικά, τσιγάρα και αλκοόλ.
G
Ghanim
review reaction 3 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2