Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 24 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεύτερη φορά με την εν λόγω κυρία, είχε δοκιμαστεί πολύ παλαιότερα, σίγουρα έχουνε περάσει δύο χρόνια μπορεί και παραπάνω…. Τότε δεν πήρα κώλο , Δεν είχε μάλλον όρεξη… οπότε γι’ αυτό και δοκιμάστηκε ξανά της στο χρωστούσα…
Της το είπα και στην συζήτηση που είχαμε πριν ξεκινήσει ο αγώνας !

Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο, συνάντηση στο γνωστό ξενοδοχείο, δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου εμφανισιακά ούτε σε κιλά, με υποδέχτηκε με ωραία εσώρουχα και ψηλοτάκουνα !

Στην αρχή δε με κατάλαβε αλλά μετά με θυμήθηκε, τουλάχιστον έτσι είπε… Αρκετά επικοινωνιακή και χωρίς όχι και μη κάτι που το εκτιμάω πολύ, Αρκετή διάθεση και μεγάλη συμμετοχή σε όλα στον αγώνα…

Χωρίς να θέλει να φάει χρόνο, μόλις βγήκα από το μπάνιο με περίμενε όρθια, γονάτισε μπροστά μου, έβγαλε την πετσέτα και άρχισε ένα πολύ ωραίο τσιμπούκι με σάλιο… Στη συνέχεια την έβαλα στο κρεβάτι στα τέσσερα και της μούλιασα το μουνί και την κωλοτρυπίδα, τα δάχτυλα μπαίνω έβγαιναν αβέρτα χωρίς να φέρνει αντίρρηση !

Ξεκινήσαμε με μουνάκι, Έδειχνε να το γουστάρει αρκετά, από μόνη της ήθελε και διαφορετικές στάσεις… Μετά από σχεδόν ένα εικοσάλεπτο σε δυνατους ρυθμούς, Της είπα ότι έρχομαι και κατέβηκε ενω είχε Καβάλα έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να μου τον παίζει όταν τελείωςα πήγανε παντού πάνω της και στο πρόσωπο δεν έδειχνε όμως να την χαλάει και ούτε ζητήθηκε κάτι επιπλέον σε χρηματικό ποσό στο τέλος.

Μετά το μπανάκι ξεκίνησε πάλι μία πολύ ωραία πίπα ενώ ήμουνα ξαπλωμένος και μετά από κανα πεντάλεπτο ενω τον μούλιασε,
Με κοίταξε και είπε now only ass !
Εκεί άρχισε το πανηγύρι για περίπου 15 λεπτα… Ανελέητο σφυροκόπημα την περισσότερη ώρα στα τέσσερα αλλά και μπρούμυτα ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι κάτω από το σημείο της τουρλωτης κωλάρα της… Αρκετά στενή γι’ αυτό δεν άντεξα και παραπάνω… δυνατά βογγητά και αληθινά θεωρώ… Κάποιες φορές προσπαθούσε με το χέρι να πιεζει να μην μπαίνω βαθιά μάταια όμως… Κάρφωνα βάζοντας και το βάρος μου, χαχαχαχα !

Όταν τελειώσαμε μου είπε καλά που δεν έχω ραντεβού μετά δεν αντέχω άλλο…. Μου είπε ότι ήταν η τελευταία της μέρα την επόμενη έφευγε.

Πολύ καλή συνάντηση μπορώ να πω, αξίζει πραγματικά τα λεφτά… Ο μόνος λόγος που ίσως δεν την προτιμήσω ξανά είναι οτι μαρέσει να δοκιμάζω καινούργιες περίπτωσεις…
Βέβαια την Αλέξα δεύτερη φορά γιατί χρωστούσε κωλαράκι !!!

Συνάδερφοι ορμάτε όταν έρθει ξανά είναι καλή περίπτωση !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
SirLancelot
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
2.632
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, adon013, ΦΑΚΙΡΗΣ και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού