Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 55 10
Call-Girls 158997
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το λοιπόνε…(που λέει κ μια ψυχή)…άργησα να γράψω κριτική (η ημερομηνία ενδεικτική) γιατί ήθελα να δω την «επίγευση» του ραντεβού μετά από αρκετές μέρες…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’την αρχή!
Πήρα ινκολ επειδή δεν ήξερα τι θα συναντήσω καθώς οι κριτικές ποικίλουν και το φωτοσοπ ενίοτε μας γλεντάει! Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν απέχει πολύ απ’τις φωτό, την κάνω χωρίς να πετάξω λεφτά σε χοτέλ (ήταν αργά και δεν θα είχα περιθώριο να πάρω άλλη) και χωρίς να έρθω στην δύσκολη θέση να την διώξω (μου είναι πολύ άβολο)!! Ανέβηκα στο δωμάτιο της όπου με περίμενε με ένα σετ μαύρα υπέροχα εσώρουχα, μαύρες κάλτσες και γόβες στιλέτο! Όπως πρέπει δλδ…
Η εμφάνιση της λίγο κάτω απ’το αναμενόμενο! Ενώ δλδ είναι αυτή κ δεν νομίζω να έχει πέσει φωτοσοπ, έχω την αίσθηση ότι έχει βάλει κάνα 2-3 κιλάκια, τα χείλη της τα έχει παραφουσκώσει και εν τέλει χαλάει λίγο ένα πρόσωπο που μάλλον θα ήταν καταπληκτικό πριν κάνει της επεμβάσεις! Πανέμορφα πράσινα (?) μάτια, ωραία (ψεύτικη) οδοντοστοιχία, ωραία ξανθά μαλλιά! Κορμί θάνατος για την ηλικία της (θα την έκανα 35+) και βυζάρες πλαστικές! Γενική εικόνα καλή και επίσης να επισημάνω την υγιεινή της, η οποία ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα ( πεντακάθαρη, μυρωδάτη, αρωματισμένη και αναπνοή δροσερή όντας φρεσκβουρτσισμένη!!). Γενική εικονα λοιπόν θα έλεγα «όπως πρέπει, οπως οφείλει» να είναι ένα κολ γκερλ που σέβεται τον εαυτό της και τον πελάτη!!

Στα υπόλοιπα, αφού έκανα ντους (με περίμενε καθαρή πετσέτα αλλά δεν είχα σαγιονάρες ας πούμε Κεφάλι σε τοίχο! ), με κέρασε ένα ουισκάκι (!!) και ξεκίνησε το παιχνίδι με φιλιά (στην αρχή με ελάχιστη γλώσσα, μετά περισσότερο αλλά όχι DFK), πίπα εξαιρετική με ανεπιτυχείς προσπάθειες για DT και λίγο μούγκρισμα που δεν με ενόχλησε!!
Ακολούθως … σεξ σε 2-3 στάσεις…κυρίως με αυτήν από πάνω και συνεχή καρφώματα πάνω στον πούτσο μου (τον έπαιρνε όλον μέχρι τη ρίζα, η αίσθηση μου είναι ότι χτύπαγε τέρμα και έδειχνε να το απολαμβάνει!)…χωρίς όμως να έχουμε πλημμύρες όπως άλλοι! Τελείωμα μέσα στο προφυλακτικό και καθώς δεν είχαμε πολύ χρόνο (πιάσαμε την πάρλα στην αρχή, ξέχασα να το πω) έκανα το ντουζακι μου, πλήρωσα το αντίτιμο, απαλό φιλί στα χείλη και καληνύχτα!

Τα συναισθήματα λοιπόν ανάμεικτα, δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ αλλά…καθώς βλέπω ότι αποχώρησε μάλλον την πέτυχα εξουθενωμένη απτά συνεχόμενα ραντεβού για βδομάδες!

Νομίζω θα την ξανατιμήσω, καθώς έχει μια κωλοτρυπίδα όνειρο (σε σχήμα & χρώμα) την οποία δεν δοκίμασα και μου έμεινε αποθημένο!
Σκεπτόμενος δε…αφενός μεν ότι παρότι φαινόταν κλειστή (και όχι καμία ξεσκισμένη-ξεχειλωμένη) δεν φάνηκε να την προβληματίζει να τον πάρει από πίσω…αφετέρου η θέα της κωλάρας της στα 4 (η οποία είναι εξαιρετική!!), νομίζω οτι θα ξαναπάρω outcall αυτή τη φορά για να νιώθω εγώ καλύτερα και να σκίσω αυτό το υπέροχο κωλαράκι !

Αυτά τα λίγα…
Καπέλο


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
9.548
Πόντοι:
7.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George Iakovidis, Borgia21, THV και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαρτίου, 2023
Ἄλλη πλαστικούρα μὲ μειωμένη συμμετοχή... Εἰδικά αὐτά τὰ ψεύτικα δόντια μέ ὑπερβαίνουν...
review reaction 1 Moku, james034
27 Μαρτίου, 2023
Ισχύει εν μέρει...αν και νομίζω ότι ήταν πολύ καιρό εδώ και κουράστηκε! Ίσως ξαναπροσπαθήσω αν την "πετύχω" φρέσκια, αν και υπάρχουν τόσες πολλές...πορτοκαλιές! Καπέλο
review reaction 1 Moku, hornyasfuck
13 Ιουλίου, 2023
Αγαπητέ συνάδελφε, υπάρχει φώτοσοπ στις είκονες τής αγγελίας. Πρόσεξε οτι κάποια σημεία στό σώμα είναι κομμένα, γιά νά μήν δείχνει πολύ τσουπωτή. Αν τήν πήρες πολλές μέρες μετά τό tour της ή στό τέλος τής βάρδιας, είναι λογικό νά είχε "κλατάρει".

Ένα λογικό ερώτημα: Αλεξάνδρα ή Αλεξία AGN; Φαντάζομαι δέν τίθεται σύγκριση. Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck, james034
14 Ιουλίου, 2023
Την πήρα ένα Σάββατο και μετά από μια μέρα σταμάτησε! Εξαφανίστηκε για 4 μήνες…και γύρισε πριν λίγες μέρες! Όποτε ναι, την πήρα στο τέλος του τουρ της και ήταν ξεθεωμένη προφανώς !!!

Όσο για το φωτοσοπ, υποθέτω ότι ήταν λίγο διαφορετική επειδή είχε παχύνει κ όχι επειδή έπεσε φωτοσοπ αλλά μπορεί κ να έχεις δίκιο !

Καπέλο
review reaction 1 Borgia21, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4