Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 1 10
Call-Girls 16077
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στα απόλυτα όρια της εξαθλίωσης λόγω έλλειψης χρόνου (Κυριακάτικα κιόλας), δούλευα από νωρίς πρωί μέχρι το βράδυ, δεν είχα καν χρόνο να βγω αμφιλεγόμενο κανονικό ραντεβού με διαθέσιμη γκόμενα-μονόκερω προϊστορίας 15+ ετών, από αυτές που πρέπει να δοκιμάσεις για να βρει πραγματική γαλήνη η ψυχή σου. Στο διάλειμμα που κάνω στις 7 το απόγευμα συνειδητοποιώ και αποδέχομαι ότι το ραντεβού είναι καμμένο γιατί δεν προλαβαίνω (JFC). Υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι έχω κάνει συμφωνία με το Μαμμωνά και του έχω πουλήσει την ψυχή μου για μεγάλα ανταλλάγματα, οπότε αποφασίζω να αναζητήσω καταφύγιο σεξ στην ασφαλή ζεστή φωλίτσα του YourAngels που δεν με έχει αφήσει ξεκρέμαστο, ακόμα και ένα τύπο της τελευταίας στιγμής στη λήξη των καθυστερήσεων σαν εμένα. Από τις διαθέσιμες επιλογές διαλέγω τον πιό ελαφρύ και μικροκαμωμένο σωματότυπο. Βίκυ λοιπόν στο χώρο μου.

Σταματάω δουλειά κατά τις 8.30, χαπακώνομαι στο δευτερόλεπτο, μπαίνω για μπάνιο, κάνω το checklist μποτέ και υγιεινής/απολύμανσης με την ψυχή στο στόμα, φτάνει 10 η ώρα στην πόρτα μου ένα μικροσκοπικό τοσοδούλι χαριτωμένο πλασματάκι, από αυτά που τυλίγουν τα πόδια τους στο όρθιο επάνω σου και τα κάνεις κουμάντο με μισό χέρι, και προσωπικά λατρεύω το σωματότυπο. Respect για το παντελόνι, το καλσόν και τα επίπεδα ζουζουνίστικα παπουτσάκια, σε αντίθεση με κάποιες άλλες γυναίκες η συγκεκριμένη έχει απολύτως κατανοήσει τη μεγάλη αξία του μεγέθους της και δεν προσπαθεί να το κρύψει με τακούνια και μαλακίες και ξέρει να ντυθεί κατάλληλα.

Εμφάνιση: Από κοντά είναι πολύ πιό όμορφη και γλυκιά σε σχέση με τις φωτό, οι φωτό σε κάποιες στο πρόσωπο είναι φιλτραρισμένες με κατώτερο αποτέλεσμα, πιό αντιπροσωπευτικές θα έλεγα ότι είναι οι μη-πρόστυχες. Σώμα καλλίγραμμο και γυμνασμένο, απαλό δέρμα, σφιχτό κωλαράκι, στήθος κανονικό (πάντα αναλογικά με το μέγεθός της). Από ένα τατού σε κάθε καρπό, Αγγλικά καλά σε επίπεδο συνεννόησης χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ξεκινάμε φάση GFE, πολύ καλή σε φιλί με γλώσσα, συμμετοχική, ωστόσο κάτι δεν μου έβγαζε ώστε να με ξεκλειδώσει, ή εγώ ήμουν σε κακή φάση για άλλη μια φορά, ή και τα 2 ταυτόχρονα, εν συντομία φτωχή χημεία. Μου ξεκινάει στοματικό και εδώ ξεκινάει η εμπειρία που πραγματικά έζησα εκείνο το βράδυ.

Στην αρχή λέω από μέσα μου ‘ ω οκ, να και κάτι ενδιαφέρον’, μετά ‘οκ, αρκετά καλό’, μετά ‘οκ respect πολύ καλό’, μετά ‘μαλάκα τί κάνει η γκόμενα...’ Τεχνική χωρίς δόντια, με κίνηση οκτάρι με εναλλαγές κυκλικές, άψογη τέλεια πίεση με χείλη στα σωστά σημεία, σωστές επιταχύνσεις-επιβραδύνσεις, τέλειος συντονισμός αυχένα, η γκόμενα ξέρει τί κάνει. Είμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου πολύ κοντά στο να τελειώσω από στοματικό χωρίς καν να προλάβω διείσδυση, τη σταματάω και τη φέρνω 69, δεν ήταν δεκτική να της γλείψω τον κώλο για ώρα, με σταματάει και λέω οκ, τουλάχιστον αν στραβώσει η φάση έχουμε βρει κάτι εναλλακτικό να περάσουμε την ώρα μας.

Στο GFE παρόλο που έκανε Ό,ΤΙ μπορούσε και πραγματικά ήταν πολύ ικανή, για εμένα η εμπειρία παρέμεινε σε επίπεδο δυνατού σεξ με ένα ωραίο μωρό, επομένως δεν εισέπραξα αυτό που με απογειώνει, αλλά δεν χαλάστηκα ΚΑΘΟΛΟΥ γιατί είχα στο μυαλό μου να ξαναεξερευνήσω το στοματικό της. Οκ τελείωσα, καλό το σεξ, αδιάφορο το GFE, στα παπάρια μου κιόλας, είχα ήδη βρει τι κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Κάνουμε διάλειμμα, πλένομαι στο μπάνιο και πηγαίνω και την αρπάζω στο όρθιο με τυλιγμένα τα πόδια της γύρω μου, την ξαναπηγαίνω στο κρεβάτι και της ζητάω στοματικό.

Και εδώ η φάση απογειώνεται. Το παίρνει πάνω της που την εκτίμησα για την ικανότητά της και ξεκινάει να τα δίνει όλα. ΟΛΑ. Μου κάνει σπριντ δεξιοτήτων και εγώ περνάω σε θύελλα ηδονής με εναλλαγές ‘ουαου’==>‘respect’==>’μαλάκα δεν είναι δυνατόν’==>φέρνω το μαξιλάρι στο στόμα μου και ουρλιάζω από ηδονή με όλη μου τη δύναμη==>παθαίνω σπασμούς και τη σταματάω. Η γκόμενα έχει πεθάνει στο γέλιο, εγώ γελάω και κλαίω ταυτόχρονα, της λέω ‘ΞΑΝΑ’, ξαναδίνει σπριντ, με ξαναφέρνει σε κατάσταση σπασμών μεταξύ γέλιων και δακρύων, την ξανασταματάω και της δίνω high five, η γκόμενα με αποκαλεί τρελό σκασμένη στα γέλια, της λέω ‘ΞΑΝΑ’ και μετά από μερικούς τέτοιους κύκλους πλέον εξαντλήθηκα από ηδονή. Η όλη κατάσταση μετουσιώθηκε σε ένα σόου πειραματισμού, με εμένα πειραματόζωο.

Μεγάλο respect στη γυναίκα αυτή για αυτό που προσέφερε, εναλλακτικό από ό,τι ζητάω συνήθως για να ικανοποιούμαι, αλλά χαίρομαι γιατί έζησα μια νέα εμπειρία. Μου έχει ξανατύχει αντίστοιχο στο παρελθόν 2 φορές, μια με yourangels με μια γκόμενα που φερόταν σε ευαίσθητα σημεία με αρκετή τρυφερότητα, και άλλη μια φορά με μια δικηγορίνα που με έφτασε σε τέτοια σημεία όχι με το στόμα, αλλά με τα δάχτυλα γιατί έμαθε την τεχνική από ντοκυμαντέρ ανδρικής ανατομίας και χειρουργικής.

Μεγάλο respect στη Γιώτα για την πρότασή της, το γλέντησα δεόντως και γλίτωσα και το βραδινό ηρεμιστικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, titsglazer, kwstasxat και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2023
Φίλε το τελείωμα πως ήταν;
Στο πρόσωπο ή στο στόμα;
Τα έφτυσε ή τα κατάπιε;
review reaction 1 hornyasfuck
21 Μαρτίου, 2023
@seducer: δεν τελείωσα στο στόμα της. Κάποια στιγμή όταν εξαντλήθηκα από την πίπα την έβαλα να μου γλύφει τις ρώγες και τον έπαιξα να τελειώσω μόνος μου
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2