Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα συναντήση τη Polly μερικές φορές στο πρώτο της tour και είχα ενθουσιαστεί. Η απόφαση να την ξαναδώ όταν παρουσιάστηκε στα προσεχώς ήταν πολύ εύκολη. Με τη δεύτερη προσπάθεια, γιατί η πρώτη ακυρώθηκε, ήμουν περίεργος εάν θα ξαναζήσω την ίδια εμπειρία.

Πρόσωπο πολύ όμορφο με ωραία πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Ψηλή γυναίκα όπως μου αρέσει να γεμίζει το κρεβάτι, αλλά σώμα κάπως μπαμπάτσικο με λίγο κοιλίτσα. Βυζάκι φυσικό, πλούσιο, στη θέση του, με piercing. Καθαρή επιδερμίδα, χωρίς tattoo και πολύ καλά Αγγλικά.

Με θυμήθηκε αμέσως, χαμογέλασε και αμέσως μετά το φρεσκάρισμα πιάσαμε δουλειά. Όπως και στο πρώτο tour ακούραστη εργάτρια του sex, ναι σε όλα, χωρίς μα και μου, τιμά τα χρήματα και ιδρώνει τη φανέλα.

Δεν υπήρχε όμως η μαγεία του πρώτου tour, λίγο βαριεστημένη και κάπως λιγομίλητη. Ίσως να ήταν κουρασμένη ή να έφταιγε η ώρα και να μην είχε ξυπνήσει ακόμη. Συνοψίζοντας μια ικανοποιητική συνάντηση με μια όμορφη και πρόθυμη γυναίκα η οποία όμως δεν είχε τη μαγεία του πρώτου tour.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Yagulas, TOMCRUISE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2023
Με βγάζεις από τον κόπο να γράψω κριτική. Δυσκολεύομαι να χαρακτηρίσω μονολεκτικά την (παρθενική) εμπειρία μου με την κοπέλα. Δεν έκλεψε χρόνο, αν και θα μπορούσε. Φιλιά με γλώσσα γιοκ. Αρκετά έξυπνη για να καταλάβει πόσο προσποιητά ακούστηκαν τα (πολλά) επιφωνήματα υποτιθέμενης κάβλας. Μάλλον τρολλάριζε. Εμμμμ Ευγενική, αλλά με έναν τρόπο παραδειγματικά υπερβολικό (πάλι τρολλάρισμα μου ήρθε στο νου Χμμμ; ). Πίπα όμως τρυφερότατη και επιμελέστατη (στον άξονα, όχι στα @@), με με πολλά deep throat Μεγάλο χαμόγελο . Πολύ καλά αγγλικά και από τη σύντομη συζήτηση μου έδωσε την εντύπωση έξυπνης κοπέλας, όπως ήδη προανέφερα.
review reaction 1 hornyasfuck, Yagulas, Aragorn135 και 2 άλλα μέλη
19 Μαρτίου, 2023
miraculus mandarin-γραφε κριτικες ρε μαγκα,εστω κ λιγα λογια,αφου τα λες ωραια κ παντα δινεις κ πολυ χρησιμες πληροφοριες!
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, Yagulas, miraculous mandarin
19 Μαρτίου, 2023
@miraculous mandarin καλά τα λες, συμφωνώ! Εγώ πάντως δεν έφυγα απογοητευμένος αλλά δεν ήταν το wow του πρώτου tour, όπως έγρααψα.
review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3