Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 52 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τρίο με την Τζένη και την φίλη της Τζέσικα. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα με 3 μηνύματα μέσω viber. Χώρος, ωραίο διαμέρισμα στο κέντρο.

Στην πόρτα με υποδέχτηκε η Τζένη με ένα πλατύ χαμόγελο, αφού συστηθήκαμε μπήκα μέσα και στην συνέχεια με σύστησε στην φίλη της Τζέσικα. Οι κοπέλες ήταν χαμογελαστές και είχαν θετική διάθεση γεγονός που βοήθησε στο να σπάσει γρήγορα ο πάγος. Πλήρωσα το παράβολο, πήρα πετσέτα και μπήκα για ένα γρήγορο ντουζ.

Βγαίνοντας, η Τζένη με περίμενε μόνη της στο δωμάτιο και χωρίς να χάσουμε χρόνο αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα στα όρθια και εγώ να χουφτώνω την κωλάρα της η οποία είναι και το δυνατό της σημείο. Στην συνέχεια έπεσε στα γόνατα και μου έκανε τσιμπουκάρα. Μετά από 1 λεπτό περίπου μπήκε στο δωμάτιο και η Τζέσικα η οποία με άρχισε στα παθιασμένα βαθιά γλωσσόφιλα τα οποία της αρέσουν πολύ. Με ρούφηξε στην κυριολεξία.

Ξάπλωσα στο κρεβάτι και η Τζένη συνέχισε την πίπα της, μου πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε από πάνω σε στάση reverse-cowgirl με θέα την κωλάρα της.

Ζήτησα από την Τζέσικα να την γλείψω και έκατσε στα μούτρα μου, και όσο έγλειφα το καθαρό μουνάκι της αυτή πίεζε όλο και πιο έντονα το κεφάλι μου.

Εναλλαγή ρόλων με την Τζένη να κάθεται στα μούτρα μου για γλειφομούνι και την Τζέσικα να μου παίρνει λυσσασμένη πορνοσταρική πίπα με πολύ σάλιο, φτυσίματα, dt να τον εξαφανίζει, πέρασε και από τις φρεσκοξυρισμένες μπάλες μου, τις έκανε ''λαμπίκο''. Μου πέρασε προφυλακτικό και ανέβηκε πάνω μου σε cowgirl και χτυπήθηκε σε γρήγορους ρυθμούς.

Επόμενη στάση ιεραποστολικό με την Τζέσικα, να ανταλλάζουμε γλωσσόφιλα και την Τζένη δίπλα μας να παίζει με το μουνάκι της και να μου ζητάει να πηδήξω την φίλη της πιο δυνατά και αυτή να φτιάχνεται.

Βγάλσιμο προφυλακτικού και εδώ έρχεται το σημείο να μου τον γλείφουν και οι δύο τους μαζί ταυτόχρονα με κραυγές και dirty talk. Πότε πίπα η μία και γλείψιμο τις μπάλες η άλλη και το αντίστροφο. Ένιωσα το τέλος να πλησιάζει, τις ειδοποίησα και τις πότισα με σπέρμα. Έχυσα πολύ, έχυσα πάρα πολύ, τα έκανα πουτάνα όλα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mythical Zoan
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
2.102
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, gomenakiasssexy27, anthotypos και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2023
Εφαγες καλα ...ατιμουλικο...Μπραβο φιλε ..Παντα τετοια
review reaction 1 Phenomenon
25 Μαρτίου, 2023
Φίλε η Τζέσικα πως είναι εμφανισιακά;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2