Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημέρα συνάντησης ενδεικτική, βραδινές ώρες, στο ξενοδοχείο της. Ο χώρος της καθαρός και τακτοποιημένος. Καλή υποδοχή από μεριά της με το στριγκάκι της και ένα τόπλες και χωρίς να τα ζητήσει έδωσα ο ίδιος τα χρήματα από την αρχή. Ηλικία μάλλον λίγο μεγαλύτερη από όσο δηλώνει. Καβλιάρικο πρόσωπο (αφαιρέστε βέβαια την λάμψη των φωτο) και ακόμα πιο καβλιάρικο σώμα, ιδίως ο κώλος της. Αρκετά τατού σε όλο το σώμα της που δεν κουράζουν ( δεν είμαι και πολύ φαν), piercing στην μία ρώγα και στον αφαλό. Τα βυζιά της φυσικά με μια μικρή χαλάρωση και ρώγες που ερεθίζονται εύκολα. Μετά το μπάνιο μου, ξεκινήσαμε με χάδια και φιλιά παντού. Γλωσσόφιλα ναι αλλά όχι βαθιά. δάκτυλα μπροστά ναι, πίσω μόνο επιφανειακά. κάνει καλή πίπα με ελάχιστο χέρι, dt ναι αλλά όχι επίμονο, έγλειψε και τα μπαλάκια μου και λίγο πιο κάτω από αυτά. Στο πήδημα αρκετά καλή, ιδιαίτερα σαν cowgirl. Στα 4 στήνεται καλά (θα μπορούσε και καλύτερα), δέχεται και λίγο σκαμπιλάκια και αν έδινε anal θα ανέβαινε επίπεδο υπηρεσιών. Άδειασα το γαλατάκι μου, στο σώμα της, πλυθήκαμε και πιάσαμε λίγο κουβεντούλα. τα αγγλικά της προβληματικά για αυτό και ο χαμηλότερος βαθμός στην επικοινωνία. Να αναφέρω ότι τόσο εγώ όσο και εκείνη, ήμασταν κάπως κουρασμένοι λόγω δουλειάς οπότε δεν γνωρίζω αν προσφέρει και αντέχει πιο pse καταστάσεις, έχω όμως την εντύπωση ότι μπορεί και υψηλότερες στροφές. Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε, την άφησα να με πιπώνει ωσότου να τελειώσει ο χρόνος μας. Ίσως επανάληψη μαζί της αλλά σίγουρα με την προϋπόθεση ότι και οι 2 μας θα είμαστε πιο ξεκούραστοι.

ΥΓ: Αποφεύγω να δίνω εύκολα 9άρια και 10άρια στις κριτικές μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
441
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, doc_lin, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2023
Το προφίλ της δεν αναφέρει πουθενα φιλια. Αυτό με απέτρεψε να δω καποια αλλη ομοσταυλη της που παρεχει στα χαρτια τουλάχιστον την υπηρεσία, ενω η κριτική σου δείχνει ακριβως το αντιθετο. Κριμα γιατι μου αρεσε το ξανθο.....
review reaction 1 hornyasfuck
13 Μαρτίου, 2023
@lippy: ναι δίνει γλωσσόφιλα αλλά μην περιμένεις "παθιάρικα", θα έλεγα τόσο όσο χρειάζεται για συνάντηση 1 ώρας. Όταν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, νομίζω ότι αξίζεις να την πηδήξεις χωρίς βέβαια να περιμένεις και το "πήδημα του αιώνα"! Η κοπέλα γενικά ξέρει να πηδιέται και να σου δώσει ευχαρίστηση. Όπως έγραψα και στην κριτική μου ήμουν κουρασμένος εκείνη την ημέρα οπότε δεν είχα και πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου τουλάχιστον. Και φυσικά μην ξεχνάμε την υποκειμενικότητα του καθενός μας στο τι γράφουμε εδώ μέσα.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Yatoputso
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2