Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 235 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Περίεργος από όσα έχω ακούσει και αφού με ένα 160αρι θα έπαιρνα 2 ώρες αντί για 1 λέω why not.
Καλό ξεκίνημα από τη συνεννόηση με μηνύματα λες και ήμασταν χρόνια φίλοι. Συνεχίστηκε με το που μπήκε στο δωμάτιο με εγκάρδια φιλιά χαμόγελο και σφιχτή αγκαλιά. Πηγαίνοντας για ντουζάκι κουβεντιάζαμε σαν παλιοί γνωστοί χωρίς ίχνος αμηχανίας. Βγαίνοντας ρώτησε τι μου αρέσει και ξεκινήσαμε.
Προσωπική άποψη για το κορίτσι. Πρόσωπο συμπαθητικό με πολύ όμορφα μάτια και μόνιμο χαμόγελο. Σώμα καλό με βυζάρες αν και εμένα μου αρέσουν τα μικρά βυζάκια. Κοιλίτσα πεταχτή αλλά σχετικά σφιχτή. Κολαράκος όχι και άσχημος. Δέρμα βελούδινο και μοσχομυριστό. Αν έκανε γυμναστική θα γινόταν τούμπανο. Καθαριότητα άριστη με ντουζάκια πλύσιμο δοντιών και listerine! ?
Ένας μεγάλος πρώτος γύρος και ένας μικρότερος δεύτερος χωρίς όμως να τελειώσω. Βλέπε κάπνισμα κούραση ηλικία. Πόσο κρίμα. Το πάλεψε όμως άξια αλλά τη σταμάτησα στο τέλος. Τη λυπήθηκε η ψυχή μου από τις φιλότιμες προσπάθειες ?.
Δεν είμαι φαν της πίπας αλλά το κορίτσι το κατέχει το άθλημα. Βασικά το έχει χόμπι, την ευχαριστεί να γλύφει . Οπως έχω εγώ χόμπι το 69. Μπορεί εγώ να τελείωσα μια φορά (σε cow), αυτή όμως τελείωσε τουλάχιστον 3. Κολπικά και κλειτοριδικά. Δεν της πήγε και άσχημα το δίωρο ?
Είναι ευχάριστος τύπος, όχι καβαλημένη και σε κάνει να νιώθεις πραγματικά ότι είσαι με την fuck buddy σου. Δεν έχει επίσης fake συμπεριφορές, τουλάχιστον εγώ έτσι ένιωσα.
Η βαθμολογία για εμφάνιση ειναι οπως βλέπετε αλλά συμπεριφορά, επικοινωνία και συμμετοχή είναι δεκάρια άνετα. Και σίγουρα VFM.
Ξεχάστηκα 2 ωρίτσες και πέρασα όμορφα. Επανάληψη? Θέλω να δοκιμάσω πολλά κορίτσια αλλά όταν θέλω ένα σίγουρο διωράκι χαλάρωσης τότε ναι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
991
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, leo1908, koumanidas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2023
μια ερωτηση ...απο ποιο σιτε κλεινω την αννα ?
09 Μαρτίου, 2023
Ειναι ανεξάρτητη δεν έχει σάιτ ή γραφείο. Δες το τηλ στις φωτό στο νήμα της.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2