Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η ταινία του τίτλου της κριτικής προβλήθηκε το 2002. Πρωταγωνιστούσε ο Kevin Klein. Το σενάριο περιστρέφονταν γύρω από τη ζωή ενός αφοσιωμένου καθηγητή αρχαίας ιστορίας σε ένα αριστοκρατικό ιδιωτικό σχολέιο αρρένων στις ΗΠΑ. Επικεντρωνόταν στη σχέση του με ένα χαρισματικό αλλά ατίθασο και χαμηλού ηθικού αναστήματος μαθητή, γόνου “καλής” οικογένειας. Η θεματική της ταινίας όπως την εξέλαβα εγώ τουλάχιστο, αφορούσε το πόσο δύσκολο είναι να είσαι δάσκαλος και να κάνεις το μαθητή σου να απόδιδει το 100% των δυνατοτήτων του, τόσο ως μαθητής όσο και ως άνθρωπος. Θα αναρωτιέσαι αγαπητέ μπουρδελιάρη γιατί έκανα αυτή την εισαγωγή. Μα γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση για να πάρουμε κάτι από τη συγκεκριμένη κορασίδα πρέπει να φορέσουμε την καθηγητική τήβενο. Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος.
Κλείσιμο ραντεβού με δυο μηνυμάτα στο Viber. Άφιξη στη συμφωνημένη ώρα. Στα της εμφάνισης, οι φώτο είναι απόλυτα ακριβείς, ύψος 1,68 με 1,70, πρόσωπο καθημερινό και χαριτωμένο, ελαφρύ χνουδάκι σε σώμα και πρόσωπο που ίσως χρήζει προσοχής, γυαλιά που είναι καλοδεχούμενος νεωτερισμός σε κοπέλα του χώρου και δυστυχώς απαραίτητα λόγω οφθαλμολογικού θέματος. Στο θέμα της ομιλίας ήμουν προετοιμασμένος και δεν έκανα ιδιαίτερες προσπάθειες για άνοιγμα συζήτησης. Ντουζάκι από την κοπέλα, επιβεβαιώνω τους προηγούμενους ότι πάει με το πάσο της. Με το που βγήκε την έβαλα να διαλέξει από μια σειρά αξεσουάρ. Οι επιλογές της ήταν λιπαντικό Durex, bullet vibrator (όποιος δε ξέρει τι είναι να το γκουγκλάρει, εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ) και ...χειροπέδες (!!!).
Όντας προετοιμασμένος (η ψυχολογία του δασκάλου που λέγαμε παραπάνω) της έκανα ένα μασαζάκι να χαλαρώσει πριν αρχίσω υπομονετική δακτυλοσκόπηση 4 δακτύλων παρακαλώ (και σύντομης διάρκειας ψευτοfisting), στο μουνάκι της με βοήθεια άφθονης ποσότητας λιπαντικού και παράλληλη χρήσης του bullet. Έδειξε να το ευχαριστιέται και υγράθηκε αρκετά αλλά δεν αφέθηκε. Δε σκάω και αράζω για πίπα. Ρηχή αλλά ακολουθούσε οδηγίες. Έγινε πιο βαθιά όταν την έβαλα στα γόνατα και της τον κάρφωσα αλλά ήταν φανερό πως δεν αντέχει και πολλά. Φιλια με το σταγονόμετρο. Χειροπέδες με τα χέρια πίσω από την πλάτη, στήσιμο στα 4 και casual σεξάκι διότι πέρασα δύσκολη εβδομάδα. Μπατσάκια στον πισινούλη και τελείωμα στο στοματάκι της. Ξεκλείδωμα χειροπέδων και μεταβασή της στο μπάνιο για φτύσιμο και ντουζάκι, πίστευα ο αφελής ότι ίσως τα καταπιεί μέχρι να ξεκλειδώσω, αλλά γελάστηκα. Ντουζάκι από την πλευρά μου και η Λουίζα είχε ήδη ντυθεί, ωφέλιμος χρόνος γύρω στα 40 λεπτά! Μου ζήτησε άδεια (ενώ είχε ήδη ντυθεί) να φύγει και αποχώρησε. Λόγω κούρασης δεν είχα όρεξη για δεύτερο βόλι. Προς τιμήν της ζήτησε τα χρήματα στο τέλος.
Ξαναγυρίζοντας στην εισαγωγή λοιπόν θα πώ ότι για να περάσει κάποιος καλά πρέπει να έχει την ψυχολογία, την επιμονή και την υπομονή του δασκάλου. Το λέω αυτό μετά λόγου γνώσεως ότι θα φάω πέσιμο από πολλούς εδώ μέσα ότι ρε μεγάλε να πηδήξουμε θέλουμε όχι να δώσουμε πτυχία. Πριν λοιπόν μου την πείτε εσείς θα σας σφυρίξω φάουλ εγώ. Πολλοί παραπονιέστε ότι η τάδε ή η δείνα δεν κάνει βαθιές πιπές, δε φιλάει με γλώσσα, δε πολυμιλάει, είναι ακριβή, δε χορεύει σάμπα, δε λέει το φλυτζάνι και δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Δυστυχώς η δουλειά αυτή είναι άκρως προσωπική και περιέχει τεράστια δόση υποκειμενικότητας. Η απάντηση είναι μια και λέγεται ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Σου αρέσει, καλώς. Δε σου αρέσει, πάμε για άλλα.
Για να σας προλάβω και πάλι με τους χαρακτηρισμούς αγαπούλης, προμότορας κλπ. θα σφυρίξω φάουλ και τεχνική ποινή σε αυτές που δεν σέβονται τον χρόνο (και τα χρήματα) του πελάτη διότι η μέτρηση του χρόνου μετά και την ανακάλυψη των ρολογιών εδώ και μερικούς αιώνες είναι απόλυτα αντικειμενική. Εν κατακλείδι λοιπόν έχουμε μια εντελώς άματουρ φάση που σας την προτείνω ΜΟΝΟ αν έχετε τα χαρακτηριστικά που περιέγραψα παραπάνω. Η κοπ΄έλα θες λόγω συνεσταλμένης φύσης, θες λόγω χαλαρότητας στα όρια της τεμπελιάς ΔΕΝ θα πάρει πρωτοβουλίες. Δε γεννήθηκε να κάνει αυτή τη δουλειά και μάλλον δεν επιδιώκει να τη συνεχίσει για πολύ ακόμη. Για εμένα μια φορά ήταν αρκετή μάλλον. Καλά να πηδάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
hard_rocker
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
63
Likes:
2.690
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rebirthed Sapiens Sapiens, mancunian1986, anthotypos και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2023
Τυπε μπορεί πιο απλά να μην γουστάρει το σενάριο σου ή και την φάτσα σου ή και τα 2 μαζί. Οπότε όση προσαρμοστικότητα και να έδειχνες δεν θα κέρδιζες κάτι παραπάνω. Η φυγή στο 40' δείχνει ότι μάλλον κάτι την χάλασε.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1