Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 61921
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Είπε ο κύριος hornyasfuck να γράφουμε κριτικές. Οπότε συνεισφέρω και εγώ εδώ προς χάριν της ενημέρωσης.

Η κοπέλα εμφανισιακά είναι καλή. Μικροκαμωμενη και όμορφη. όλοι έχουμε τύπους γυναικών που μας αρέσουν. Η κοπέλα αυτή λοιπόν είναι τύπος (ενας εκ των πολλών) γυναίκας που μου αρέσει. Μικροκαμωμενη, όμορφο πρόσωπο, ψιλομαυριδερη σαν Λατίνα λίγο. οκ.

Η κοπέλα αυτή όμως είναι ακατάλληλη για αυτή τη δουλειά. Πρώτον ήταν απροετοιμαστη. Χωρίς τζελ. Δευτερον, καμία επικοινωνία απολύτως. γρι ελληνικά ή αγγλικά. Τρίτον, καμία απολύτως διάθεση.

αφού κατάφερα να ολοκληρώσω στη μισή ώρα, με κάποια δυσκολία λόγο της έλλειψης διάθεσης και από τις 2 μεριές, αυτή απλά σηκώθηκε και έφυγε.... και που να βγάλεις άκρη όταν αρνείται να πει οτιδήποτε. Η χειρότερη εμπειρία που είχα, και διαυτό τον λογο μπήκα στην διαδικασία να γράψω κριτική.

μετά τιμής
.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
28 Δεκ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
128
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paparotriftoulas, Marcus77, tawara και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2023
Στις αρχές είχα περάσει καλά και ήταν καλή κ δοτική κ έκανε προσπάθειες…λογικά χάλασε κ αυτή η κουράστηκε η βαρέθηκε….κρίμα κ είχε όλα τα ποτενσιαλς
review reaction 1 hornyasfuck
07 Μαρτίου, 2023
«αφού κατάφερα να ολοκληρώσω στη μισή ώρα, με κάποια δυσκολία λόγο της έλλειψης διάθεσης και από τις 2 μεριές, αυτή απλά σηκώθηκε και έφυγε...»
Μισό για να καταλάβω· δλδ πληρώθηκε για 1 ώρα (ως διάρκεια ραντεβού αναφέρεις 1 ώρα), και έφυγε στη μισή; Αυτό είναι όχι απλά απαράδεκτο, αλλά εντελώς εξωφρενικό. Τος κοπέλες τις πληρώνουμε για τον χρόνο τους και τις υπηρεσίες τους. Αν είναι να φεύγουν στο μισό χρόνο, να πληρώνονται και το μισό ποσό.
review reaction 1 hornyasfuck, Mixalakis_episthmonas
08 Μαρτίου, 2023
ναι είχα πληρώσει για μια ώρα. πράγματι εξωφρενικό. εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι το πρόβλημα επικοινωνίας που γιγαντωνει όλα τα θέματα. τελείως στη μούγκα, θα μπορούσε να μου πει ότι δεν νοιώθει καλά, ότι δεν την παλεύει, θα έδειχνα κάποια κατανόηση και θα το διαπραγματευομασταν οικονομικά. αυτή απλά ντύθηκε και έφυγε...
08 Μαρτίου, 2023
Το αστείο είναι ότι το γραφείο "δεν κανει μισάωρα". Την ειχα κλεισει το καλοκαίρι, ηρθε με 45' καθυστέρηση, οπότε και δεν προλάβαινα λόγω κοινωνικης υποχρέωσης και πρότεινα ημίωρο, κάτι που δεν δεχθηκαν.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4