Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μολις ειδα οτι τελικα ηρθε η κοπελα κανονισα συναντηση. Μιση ωρα αρχικα, αλλα οταν ειδα οτι λογω χαλαρης κινησης θα εφτανα νωριτερα ζητησα να το κανουμε ωρα ξεκινωντας λιγο νωριτερα και το γραφειο ικανοποιησε την επιθυμια μου. Ειδα τη Μεγκαν οπως ανεβαινα η οποια με τα πολιτικα φαινεται πιο λεπτη απ οτι λεει η καρτελα της και γενικα συμπαθητικη. Οπως εφευγα ειδα και την Ελλα, μια χαρα κι αυτη.
Χτυπαω λοιπον και ανοιγει μια κουκλα.... χαμογελαστη και πανεμορφη, ακριβως οπως οι φωτογραφιες της. Με πολυ καλα αγγλικα και με συμπεριφορα που εχει τα θετικα μιας επαγγελματιας αλλα και τα θετικα της ερασιτεχνιδας. Τα νουμερα ισχυουν οπως γραφονται στην καρτελα της, αν και φαινεται πιο νεαρη στο προσωπο, το οποιο πραγματικα οταν χαμογελαει λαμπει, εχει υπεροχα ματια. Το σωμα δεν ειναι φιτ οπως προτιμω αλλα ειναι πολυ σεξυ γυναικειο πιπινοσωμα με μικρα βυζακια, σφιχτα ποδια και ωραιο κωλο.
Εκανα μπανακι και με περιμενε στο κρεβατι με ναζι. Τα ειπαμε για το προγραμμα και ξεκινησαμε με κανονικο σεξ, φιλια πολυ καλα, αγγιγματα απο μερους της πολυ εμπειρα και μετα ξεκινησε το γλυφοκωλι... μιλαμε για πολυ καλο, μαλλον το καλυτερο που μου εχουν κανει. Οι φανατικοι θα γουσταρετε τρελα! Την αφησα πολυ ωρα εκει και κρατιομουν να μην χυσω. Μετα καναμε ποδολαγνεια, κι εκει ηταν πολυ καλη, καναμε με τα τακουνια, χωρις, ορθια αυτη στο κρεβατι, εγω στο πατωμα, οτι μου ερχοταν το εκανε καλα. Υστερα απο αυτο την πηδηξα. Νομιζω οτι ειναι η δευτερη επαγγελματιας (μαζι με την Ναταλι απο AGN) που δεν μου ζητησε να το παω αργα γιατι πονουσε. Μου ζηταγε να δωσω λεγοντας οτι αυτο της δινει ευχαριστηση. Καναμε λιγο σεξ πολυ ωραιο και μετα εβαλε το στραπ. Εκει ηταν πολυ καλη, καναμε 2-3 στασεις και μετα ξανα γλυφοκωλι μεχρι χυσιματος. Με σκουπισε καλα καλα κι εκατσε και τα λεγαμε γιατι ειχε περασει ωρα και δεν το ειχα για γρηγορο δευτερο γυρο.
Να προσθεσω πως σε οτι παραξενο της ζητησα ηταν πολυ θετικη και ανταπεξηλθε αριστα ενω συχνα μου ελεγε οτι ειμαστε εκει για να περασω εγω καλα. Και το εκανε.
Στο τελος κουβεντουλα πολυ ωραια μεχρι να ντυθω και να φυγω.
Ελπιζω να την ξαναδω αν και προβλεπω να ειναι μονιμως κλεισμενη!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 28, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Annapurna, ypotaktikos97, ButtLicker και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2023
Και ο επόμενος την γλωσσοφιλαγε με μανία λέει ?
review reaction 3 review reaction 1 maryland2004, hornyasfuck
02 Μαρτίου, 2023
Ετσι πανε αυτα, μπορει το αντιστοιχο να ετυχε και σε εμενα με τον προηγουμενο...
review reaction 1 Καβαλαρης!!!, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2