Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 27 10
Call-Girls 65980
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση έγινε στον ξενοδοχείο της κοπέλας στις 1 τα ξημερώματα (ίσως να έπαιξε ρόλο στο πως κύλισε το ραντεβού). Ωραίο ξενοδοχείο με μεγάλο ευρύχωρο δωμάτιο και πολυτελή ντουζιέρα. Πολλές καθαρές πετσέτες και παρελκόμενα (shower gel κτλ), όχι σαν κάποια άλλα που δεν χωράς καλά καλά και αν δεν έχεις πάρει πετσέτα δική σου την έπαθες.

Η κοπέλα με υποδέχτηκε με γόβες και ένα ωραίο νυχτικό, είναι αρκετα ψηλή (πάνω από 1.75) και έχει πολύ ψηλά πόδια κάτι που μου αρέσει στις γυναίκες. Το πρόσωπο είναι πολύ όμορφο, ήταν βαμμένη ελαφρώς, σίγουρα θα έβαζα 8 ίσως και παραπάνω, αλλά δεν μου επιτρέπει το σύστημα. Σε σχέση με τις φωτογραφίες το πρόσωπο είναι πιο στρογγυλό, αλλά είναι φυσικό, χωρίς παρεμβάσεις.

Σε ότι αφορά το σώμα έχει πολύ ψηλά πόδια, όπως έγραψα, ωραίο κώλο (όχι κάτι το φοβερό όμως), φλατ κοιλιά και μικρό στήθος με μεγάλη ρώγα που ανταποκρίνεται και γίνεται κάγκελο. Στα περί κιλών που γράφουν οι συναγωνιστές δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά από τις φωτογραφίες, ίσως έχει πάρει λίγο στα μπούτια, η κοιλιά παραμένει φλατ, η απουσία όμως γυμναστικής πιθανών να είναι θέμα στο μέλλον. Προς το παρόν όμως, όλα κομπλέ και στην θέση τους.

Στα περί του αγώνος, δεν λέει όχι σε τίποτα αλλά δεν θα πάρει και κάποια πρωτοβουλία. Αν θα πάτε πρέπει να έχετε υπ'όψιν ότι θα πρέπει να έχετε εσείς την πρωτοβουλία. Γλυφομούνι δέχτηκε και της έκανα με ευχαρίστηση (ενώ συνήθως δεν το επιδιώκω) επειδή μοσχοβολούσε. Στην πίπα κάνει φιλότιμη προσπάθεια, για ντίπ ούτε λόγος, τα τυπικά όμως. Στο σέξ την πήρα σε 3 στάσεις, ιεραποστολικό οκ, doggy οκ, cowgirl που δεν το έχει καθόλου, ούτε σε ρυθμό, ούτε σε αντοχή, οπότε την γύρισα ξανά στα 4 όπου την είχα για κανένα 15 λεπτο με δυνατά σπρωξίματα και δεν παραπονέθηκε. Κοντά στο τελείωμα ανέβασα αρκετά ρυθμό, δεν είπε τίποτα, όλα οκ. Παίχτηκε 1 γύρος, δεν είχα χρόνο για 2ο ούτε επεδίωξα να πάρω έξτρα ώρα.

Επικοινωνιακά είναι ευχάριστη, δεν κλέβει χρόνο, αλλά και πάλι πρέπει να της πεις πότε να κάνει κάτι.

Γενικά όλο το ραντεβού κύλισε ευχάριστα, παρά την παρουσία κόφτη σε κάποιες στιγμές. Το γραφείο πολύ εξυπηρετικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Benjohnson
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
170
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, andronikos3 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού