Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 61 10
Call-Girls 160771
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το λοιπόν την ξεμουνιασα την Ρεμπεκα για μια 1.5 ώρα περίπου και έχω να πω ότι εντάξει για τα φράγκα που ζητάει δεν το συζητάμε καν από άποψη σέρβις, τα της εμφάνισης τα συζητήσαμε και πριν.



Δεν είναι για πολλά, τα έφτυσε στην αρχή όσο την είχα από πάνω, μέσα σε ένα 5λεπτο μαξ.

Στο μισιονερι προσπαθούσε να κουνηθεί γρήγορα μπας και χάσω στα καπάκια αμ δε βέβαια. Όταν την καρφωνα με δύναμη την έβλεπα ότι ζοριζοταν. Όλα αυτά με 10κιλα τζελ έτσι.



Το τρομπόνι όταν ανέβαζε στροφές άγαρμπο και παρ όλο τις επεμβάσεις έχει μικρό στόμα και δεν μπορεί να κουμαντάρει χοντρά καυλια , εμενα μεχρι την μεση τον εφτανε με το ζόρι και έβαζε δόντι όταν ήθελε να δώσει πόνο.

Στα 4 πιο άνετη αλλά δεν είχε ωραίο στήσιμο , σπάσιμο μέσης.



Στον δεύτερο γύρο βελτιώθηκε ειδικά στο καβαλημα όταν της έδινα εγώ σωστό ρυθμό και της έλεγα να μου δείξει αν μπορεί να γαμηθει σωστά.

Και στο μισιονερι όταν χαλάρωσε επειδη ειδε οτι αυτό το δήθεν που σπαρταρανε από την ηδονη δεν πιάνει και αφέθηκε να γαμηθει με βάθος και αργά ήταν ασφαλώς καλύτερη.



Αλλά δεν με έκανε να χυσω δεύτερη φορά επειδή δεν μπορεί να σε καυλωσει εγκεφαλικά για πολύ ώρα, γυρνάει πάλι στις ίδιες μαλακιες που έκανε στην αρχη .Μου έγλυψε τ αρχιδια όσο τον έπαιζα και αντί να ψιθυρίζει η να πει αισθησιακα ενα χυσε με στα μουτρα, εβγαζε γλωσσα σαν λυσασμενη ψευτοσπαρταραγε πάλι και φωναζε ταισε με σπερμαααα με ψευτοναζι.

Οριακά δεν έβαλα τα γέλια και μου έφυγε εκείνη την στιγμή οποία αίσθηση καυλας είχα.



Γενικά για τα φράγκα που έχει ρίξει πάνω της περίμενα ότι θα γαμιεται από τους πολυέλαιους αλλά για κανένα λόγο.

Οκ δεν είναι ότι δεν μου άρεσε καθόλου το γαμησι που κάνει , και την γκρινια οτι την γαμησα για πολυ ωρα την εκανε διακριτικά (κρειζιιιι γιου αρ κρειζιιι και κατι τέτοιες μαλακιες)αλλά αν είναι να πρέπει να δώσεις μια 300αρα(για 1.5 ωρα) για να αφεθεί η γκόμενά και να μην έχει την κασέτα στο ριπιτ, ένα σκάρτο μισάωρο άστα να πάνε. Δηλαδή για να χαλαρωσει και να δώσει ένα δυνατό ωραίο σεξουαλικο γλωσσοφιλο και να μην βγάζει έξω την γλώσσα της σαν σαλαμανδρα έπρεπε να περάσει ένα μισάωρο? Γενικά παίζει πολύ κασέτα απ ότι βλέπω στα διαφημιζομενα κομματια του εν λόγω γραφειο(Κελυ, Σιενα πχ , ακόμα και η Τζες έχει κασέτα αλλά αυτή είναι και εντελώς τρελή κιολας)

Νομίζω ότι δεν το έχουν πλέον ένα μεγάλο ποσοστό από τις κοπελιές να παίξουν σωστή μπάλα με το μυαλό σου. Όσοι έχουν κάνει αίσχη με πραγματικές εργάτριες της πουτσας , αυτά τα κόλπα δεν πιάνουν.

Πάντως από σοσιαλ υπερκομπλε και άνετη και γενικά ωραίο στιλάτο καζουαλ ντύσιμο, που έχει και το σωστό εσώρουχογοβοσετ να βάλει πριν αρχίσει το ματς.


Σώμα χενται εντελώς και το πρόσωπο εγώ δεν είχα κανένα θέμα, σίγουρα δεν είναι του γούστου μου αλλά αυτά τα περί αλιεν που έχω διαβάσει διαφωνώ, αλλά οκ καταλαβαίνω ότι κάποιους θα τους ξενερώσει. Το σώμα πάντως είναι δύναμη και το βυζι παρόλο που είναι πλαστικό έχει τρομερή αίσθηση και πολύ ωραία ευαίσθητη ρογα.


Όπως και να χει αν σας ψήνει το παραμύθι που πουλάει πάνω στο γαμησι, ίσως να αξίζει για το όλο σκηνικό με τα τεράστια βυζομπαλα. Δεν θέλω να την αδικήσω αλλά με τέτοια φράγκα περιμένεις σέρβις επιπέδου Τζέσικα που φυσικά και δεν πιάνει με τίποτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.128
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chicharito, maradona7, james034 και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού