Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έξι η ώρα αξημέρωτα στο αεροδρόμια του Χίθροου κι ενώ υπάρχει καθυστέρηση, μπορείς να κάνεις από πολλά πράγματα έως τίποτα. Μια λύση θα ήταν να ξεκινήσω να βλέπω την νέα σεζόν του «Έτερος Εγώ», μια δεύτερη να ολοκληρώσω ωδή στο προς τα που οδεύει η Γηραιά Αλβιώνα μετά το Brexit, και μια τρίτη να το ρίξω στο shopping.
Αλλά μήπως να λογκάρω στο bou μπας και γράψω καμιά κριτική.
Ευτυχώς για την ποίηση και για την πιστωτική μου κάρτα, επέλεξα το τελευταίο.

“Who is Giourkas?” είχε αναφωνήσει ο Sir Alex όταν είδε το περίεργο όνομα στο φύλλο με τις συνθέσεις, (πολλώ δε μάλλον όταν ο Σεϊταρίδης άνοιξε κιόλας το σκορ).
Who is Luna? σκέφτηκα κι εγώ όταν την είδα στο site του γραφείου (πολλώ δε μάλλον όταν διάβασα ότι είναι Ελληνίδα!).

Ήρθε με ντύσιμο που δεν παραπέμπει σε κοπέλα δουλειάς που προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις από την αρχή, (Κατερίνα20, Βερόνικα20 κ.λπ.) αλλά σε κορίτσι που δεν την έχει καταπιεί ακόμα ο χώρος και σε συνδυασμό με την ανεμελιά της νιότης είναι απλά ο εαυτός της.
Σκισμένο τζιν, μποτάκια όχι ιδιαίτερα ψηλοτάκουνα, κολλητό μπλουζάκι, γυμνή στην κοιλιά, τονισμένα τα οστά της λεκάνης σαν φυσικοί οδοδείκτες προς το επίμαχο σημείο.
Είναι κοντή, αδύνατη με πολύ ωραία οπίσθια, σκουλαρίκι στην μύτη, γλώσσα, μάγουλα, και στις θηλές, μαλλιά μεσαίου μεγέθους, χωρίστρα με φραντζούλα, η δεξιά μεριά βαμμένη σε χρώμα ξανθό μείον ένα της κλίμακας Σκορδά και η αριστερή της βαμμένη σε χρώμα καστανό συν ένα στην κλίμακα Βανδή. Εκφραστικά μάτια, γλυκό καθαρό πρόσωπο.
Δυο αρνητικά της εμφάνισης που λύνονται αν σκοπεύει να μείνει στον χώρο, είναι το βυζί που είναι σχεδόν ανύπαρκτο (νούμερο 1/2) και ένα θέμα υπάρχει με την οδοντοστοιχία που δεν είναι τέλεια (τύπου Κατερινα20 στην αρχή τη καριέρας της, πριν την φτιάξει).
Εν συντομία, βλέπεις ένα ανωμαλιάρικο καυλάκι, χαμογελαστό, που σου δίνει αμέσως την εντύπωση ότι θα περάσεις καλά.
Οι άνω φωτογραφίες είναι αντιπροσωπευτικότατες, και πολύ κοντά στην πραγματικότητα είναι και τα details που έχει δώσει το γραφείο, ηλικιακά περίπου 23, ύψος 160, και περίπου 50 κιλά.
Ασφαλώς δεν φαίνονται τα τατουάζ που είναι λογικό για κάποια που δουλεύει στην χώρα της. Είναι αρκετά αλλά όχι πολλά, εμένα γενικά δεν μου αρέσουν, αλλά δεν με ενοχλήσαν καθόλου στα σημεία που είναι. Πλάτη, κώλος, γάμπες, είναι πεντακάθαρο δέρμα, όταν την έχεις στα 4 δεν βλέπεις κάτι, και από τον λαιμό μέχρι και το εφήβαιο επίσης πεντακάθαρο δέρμα.
Οπότε τα τατουάζ βρίσκονται στα πλάγια των μηρών, στα χέρια και στους αστραγάλους, άλλα διακριτικά άλλα όχι, αλλά τίποτα αντιαισθητικό. Εδώ κάνει καριέρα η Κατερινα20 δέκα χρόνια τώρα που έχει τα τετραπλάσια.
Ελληνίδα σε αυτή την ηλικία για να κάνει αυτήν την δουλειά φανερά, πρέπει να κουβαλάει και τρέλα και όλοι ξέρουμε πως είναι η εποχή μας πλέον, καλώς-κακώς. Αν δεν το δέχεσαι ψάχνεις άβγαλτη Ρωσίδα από την κάτω τραχανοπλαγιά του Γιακούτσκ που έρχεται χωρίς δεύτερο φουστάνι και νομίζει ότι τατουάζ είναι τα γκράφιτι.

Φιλική, ευγενική και αυθόρμητη, δεν τρώει χρόνο, φιλιά πολύ καλά διαρκείας, εξαιρετική πίπα, βαθιά, υγρή, αντέχει σε mouthfucking, με την μινιόν εμφάνιση δεν μου γέμιζε το μάτι αλλά τον εξαφανίζει μέχρι το λαρύγγι.
Καλό και παιχνιδιάρικο αρχιδογλείψιμο, και γλύφει και κωλοτρυπίδα με εξτρά χρέωση.
Ο σωματότυπος βοηθά σε βαθιές διεισδύσεις σε όλες τις στάσεις, η μια καλύτερη από την άλλη, τον παίρνει τέλεια και γουστάρει δυνατό πήδημα και από μπρος και από πίσω.
Στην αρχή βλέπεις την κωλοτρυπίδα όταν την έχεις στα τέσσερα και σκέφτεσαι «αυτή είναι δουλεμένη, θα μπω εδώ;» Κι όμως μπαίνεις σχεδόν ασάλιωτα, θυμήθηκα εποχές με Dominika πριν 15 χρόνια… νιάτα!!
Βγαίνεις να της τα δώσεις στο στόμα και η κωλοτρυπίδα κλείνει αυτόματα όπως άνοιξε!
(Συνειρμός επίσης με Βερονικα20 που την είχες στα 4 κι έβλεπες μια κωλοτρυπίδα πολύ ταλαιπωρημένη αλλά όχι φιλόξενη).
Δεν παίρνει πρωτοβουλίες, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό. Όποια κίνηση και να κάνεις κατά την διάρκεια του sex την αντιλαμβάνεται αμέσως και ακολουθεί τάχιστα. Μερικές φορές είναι καλύτερα έτσι, γιατί στην πλειοψηφία τους όσες παίρνουν πρωτοβουλίες μάλλον το κάνουν για να κλέψουν στο βάθος της διείσδυσης και όχι επειδή θέλουν να σε στύψουν.

Και στα call girls «φρέσκα κουλούρια» φωνάζει ο κουλουράς». Οπότε εγώ βλέπω με καλό μάτι την είσοδο τεσσάρων νομίζω Ελληνίδων στο ράστερ του γραφείου.
Οπότε το «δεν αξίζουν στο γραφείο τέτοια κορίτσια», από την ωφελιμιστική τουλάχιστον σκοπιά, είναι κουτό. Αυτός που γουστάρει snowboard θέλει να υπάρχουν πολλές πίστες κι ας μην είναι σαν τις Αυστριακές, κι αυτός που γουστάρει πίτσες θέλει να υπάρχουν πολλές πιτσαρίες κι ας μην είναι ιταλικές.
Αξίζει το κορίτσι μια δοκιμή; Φυσικά και ναι.
Είναι escort πολυτέλειας; Γελάει ο κόσμος, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα σε αυτήν την τιμή. Για κάτι τέτοιο απαιτείται τετραψήφιο ποσό, αλλιώς κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας.
Εδώ μιλάμε για μιας ώρας καλή παρέα, με καλό γαμήσι από μιά νέα κοπέλα.
Η οποία αν ξεκινούσε να γράφει σε thread ανεξάρτητη σαν φίλη της Kiara θα έπαιρνε πολλά παραπάνω και δεν θα ήταν φρικιό. Έτσι κι αλλιώς είναι παραπλήσιας εμφάνισης με την Katerina της Αυστρίας, αλλά δεν σκέφτηκε να γίνει Luna της Ελβετίας…

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Trifonbakatsoulias, ftshslv, maradona7 και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2023
Πολύ καλή περιγραφή, καλύτερη από τη δικιά μου, εύγε!

Στην τελευταία παράγραφο τα είπες όλα. Ακριβώς, δεν είναι η κλασική συνοδός αλλά μια ευχάριστη παρέα με πολύ καλό γαμήσι.
review reaction 1 FANTOM12, hornyasfuck, lagonisian
27 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε καλησπέρα.
Από ότι κατάλαβα σώμα ότι βλέπουμε.
Πρόσωπο? Πες κατι παραπάνω...πχ γλυκό ή άγφιο?
review reaction 1 hornyasfuck
27 Φεβρουαρίου, 2023
θα συμφωνήσω σε όλα έκτος της πίτσας με ανανά
review reaction 1 hornyasfuck
27 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε fandom απο το 12 που έχεις ουσιαστικά σταματήσει να γράφεις εχουμε χάσει τις κριτικές σου. Είναι ευχάριστο το οτι απο οσα καταλαβαινω τουλάχιστον δεν έχεις σταματήσει το σπορ.
review reaction 1 FANTOM12, hornyasfuck, lagonisian
27 Φεβρουαρίου, 2023
Μύστη, η κοπέλα γουστάρει το πρωκτικό ή το κάνει απλά για τα φράγκα?
review reaction 1 hornyasfuck
28 Φεβρουαρίου, 2023
Πολυ αναλυτικη περιγραφη φιλος. Μακαρι να ηταν ολες ετσι. Θενκς.
review reaction 1 FANTOM12, Γιώργος Παπ., hornyasfuck
04 Μαρτίου, 2023
@Rebirthed Sapiens Sapiens
Στο επίθετο όμορφη γίνεται δυστυχώς κατάχρηση.
Κοπέλα όμορφη φανερή του χώρου ανάθεμα κι αν υπάρχει αυτή την στιγμή στην Αθήνα. Αραιά και που να εμφανιστεί και στα γραφεία όμορφη.
Π.χ.: Όμορφες (8ράκι) μπορούσε να γραφτεί για την Masha, Vera, Χριστίνα Ανδρεάδου, ή την Βερονιθκα20 μετά το 2016 που έφτιαξε την μύτη.


@Junax
Τζάμπα προφανώς δεν θα το κάνει, αλλά γουστάρει, ναι.
review reaction 1 Junax
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7