Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 28624
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αποφασισα να δοκιμασω την Dasha , επηρεασμενος απο τις θριαμβευτικες κριτικες που εχω διαβασει. Σκεφτηκα κιολας οτι ημουνα και τυχερος που τη βρηκα διαθεσιμη την ωρα που μπορουσα. Οι εντυπωσεις αναμικτες. Η πρωτη εντυπωση ηταν λιγο ξενερουα, γιατι η κοπελια εχει παρει σιγουρα καποια κιλακια σε σχεση με τις φωτο της. Λογω του μινιον μεγεθους της δεν εχει και πολλα περιθωρια. Λιγο φεγγαροπροσωπη, λιγα ξιγκια στην κοιλια κλπ κλπ. Η δευτερη εντυπωση ομως ηταν καλη. Ζεστη, φιλικη, γλωσοφιλα. Προσπαθει να φτιαξει ατμοσφαιρα και δεν κλεβει χρονο με μαλακιουλες. Η πιπα καλη, φιλοτιμη, ζουμερη, ρουφιχτη. Και το πηδημα καλο. Αν και τεχνικα δεν εβρισκα κανενα μειον, σιγα σιγα αρχισα να ξενερωνω. Προσπαθω να βρω τον λογο και νομιζω οτι εχει περιγραφει και απο αλλους εδω μεσα. Βρηκα οτι ειχε κατι το υπερβολικο στην εκφραση της, που τελικα φαινόταν ψευτικο και ντεγκαβλέ. Για μενα τουλαχιστον. Κραυγες, σπαρταρισματα, επιφωνηματα. Λες και ημουνα ο τελευταιος αστεράτος γαμιας του πλανήτη, που ονειρευεται η καθε κοπελιτσα. Ειχε μπει σε ρολο ασχετο και ασυνδετο. Αναρωτιόμουνα αν το πουλί μου ειχε φτασει για πρώτη και μοναδικη φορά τους 25 ποντους, ετσι ξαφνικά Τέλος παντων. Της το ειπα μετά και μου ειπε οτι έτσι ειναι σαν χαρακτηρας και οτι το απολαμβάνει. Μακάρι να λέει αληθεια, αλλά νομίζω οτι κοροιδεύει τον εαυτό της. Τα αγγλικά της περιορισμένα, αλλα σίγουρα εχει διάθεση να επικοινωνήσει και να σε κάνει να νιωσεις καλά. Μου ειπε οτι φευγει σε λιγες μερες γιατι ληγει η βίζα της. Αρα η κριτικη αυτη ίσως να μην έχει καν νόημα. Αλλα "it is good to talk". Καλές Απόκριες!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 23, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
αστυαναξ
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.189
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, hornyasfuck, maradona7 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2023
Φεγγάροπρόσωπη ;;;;
Τι φάση ;;;
review reaction 1 hornyasfuck, αστυαναξ
25 Φεβρουαρίου, 2023
Συμφωνώ μαζί σου. Πολύ καλό παιδί η Ντάσα, αλλά σίγουρα όχι η τσόντα που λένε οι περισσότεροι. Απλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
review reaction 1 hornyasfuck
25 Φεβρουαρίου, 2023
Με το φεγγαροπροσωπη εννοω στρογγυλο προσωπακι, ισως και λοφω των 3-4 παραπανω κιλων. Οχι κατ αναγκη ασκημο. Η φωτο 4 ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα σε σχεση με την 1
review reaction 1 hornyasfuck
25 Φεβρουαρίου, 2023
Ξυγκια? Δεν υπαρχει επιστροφη
review reaction 3 hornyasfuck, piko
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4