Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 23 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ζωή είναι μια κατηγορία από μόνης της. Να το κάνω ψιλά για να βοηθήσω την ομήγυρη: Αν δεν σας αρέσουν οι μπαμπάτσικες μιλφ, με πιασίματα, με έντονη προσωπικότητα κ χαρακτήρα λίγο μαγκιώρο και θέλετε πετιτ φάσεις κ skinny κορμιά, να φύγετε να πάτε αλλού.

Η Ζωή δεν υποτάσσετε, δεν χαλιναγωγείται, δεν μπαίνει σε καλούπια.. Ας χάσει πελάτη, αλλά δεν θα κάνει εκπτώσεις σε αυτό που λέει εξαρχής. Δεν θυμάμαι άλλη κοπέλα του χώρου να μην κάνει CIM (δεν έχει να κάνει με εξτραδακι, το διευκρινίζω) και να έχει τέτοια ζήτηση κ φανατικούς μύστες να περιμένουν για να βρεθούν μαζί της. Είναι γυναίκα, αλλά με "αρσενικές" αρχές. Δεν μπορεί παραπάνω σε μια μέρα (είτε γιατί κουράστηκε, είτε γιατί δεν της βγαίνει), δεν θα βάλει ένα ακόμη ραντεβού για να πάρει το μαρούλι. Σέβεται τον πελάτη, αλλά κ τον ευατό της. Συνειδητοποιημένη μέχρι εκεί που δεν πάει σε αυτό που κάνει. Δεν σε πέρνει να κάνεις "πουστιά" μαζί της, θα σε βάλει στην θέση της. Και αν υπάρχει χημεία, ο χρόνος περνά σε δεύτερη μοίρα.

Αν θες να περάσεις καλά ? απλά αφήσου, άστο πάνω της δηλαδή.. Ξέρει κ έχει τον τρόπο. Λένε οι περισσότεροι για την πίπα της, εγώ θα πώ ότι τόσα χρόνια στην πορνοκαριέρα μου (δηλωμένος μιλφάκιας κ βυζολάτρης) δεν θυμάμαι καλύτερο ισπανικό.. Να με συμπαθάτε αλλά το ισπανικό θέλει μαστοριά (πέρα από μαστάρια) και τέχνη, για να πετύχει. Με την Ζωή κλείσε τα μάτια κ απόλαυσε το.. Κινδυνεύεις άμα τα ανοίξεις να ψάχνεις να βρεις τον καμεραμάν, γιατί νομίζεις ότι είσαι πρωταγωνιστής σε ταινία πορνό. Οπότε αφήσου στην Ζωή, θα κάνει αυτό που ξέρει κ θα το κάνει καλά. Με φτύσιμο, με γλώσσα (ναι σωστά μαντέψατε, ισπανική με πίπα μαζί), με κοίταγμα στα μάτια και άλλα πολλά..

Άμα θέλετε να το ανταπωδώσετε και το έχετε με το "γλύψιμο", δοκιμάστε το μαζί της κ δεν θα χάσετε, θα ζήσετε μεγάλες στιγμές αν την καταφέρετε να ολοκληρώσει..

Είπαμε όμως: μόνο αν είστε λάτρης του είδους. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε μια διαδικασία που είναι χαμένος χρόνος κ χρήμα. Σε μια εποχή αφθονίας, πάντα θα υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές.

La Vie Est Belle, ή αλλιώς Ελληνιστι, η ζωή είναι ωραία (και μόνο για μυημένους..).
Εις το επανειδήν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 31, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, maradona7, Kontopodis και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2023
Τα είπες όλα ?...καλά να περνάτε και να τη προσέχετε...?
review reaction 1 sakarvats
20 Φεβρουαρίου, 2023
Με περιέγραψες άψογα μπορώ να πω!!! )))
review reaction 1 panbar, GIORGIO222, sakarvats
20 Φεβρουαρίου, 2023
@Ζωή50 : διαθέτων κ κληρονομικό χάρισμα ;)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3