Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 11 10
Call-Girls 28582
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ο τίτλος της κριτικής πάει στο ότι πιο εύκολο είναι να πάρει ο Ατρόμητος το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα παρά να πετύχεις τη Dasha διαθέσιμη σε ώρα και μέρα που να σε βολεύει. Πρέπει να προσπάθησα ίσα με 15 φορές να καταφέρω να την κλείσω για ραντεβού και πάντα οι απαντήσεις ήταν πανομοιότυπα αρνητικές. Χθες όμως πήρα τα μέτρα μου κατάλληλα και με μήνυμα πολύ νωρίς και εξίσου νωρίς απάντηση από το γραφείο κανονίστηκαν οι λεπτομέρειες για ραντεβού στο χώρο της νωρίς το απόγευμα. Επικοινωνία με Άγγελο στο γραφείο γρήγορη, ξεκάθαρη και άμεσα όλες οι πληροφορίες στο κινητό μου. Οπότε την προκαθορισμένη ώρα ήμουν στο δωμάτιο της να χτυπάω την πόρτα. Η σωρεία καλών και διθυραμβικών κριτικών στριφογύριζε στο κεφάλι μου και αναρωτιόμουν αν σε εμένα θα λάχει η στατιστικά αποδεκτή "στραβή"... Υποδοχή από το κορίτσι εγκάρδια, με μαύρο σετ εσώρουχα, μαύρες κάλτσες και γόβες και ένα τεράστιο χαμόγελο. Μαύρα μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο με χειλάρες έντονες γαμάτες για γούστα. Μουσικούλα και κεράκια στο δωμάτιο για ατμόσφαιρα. Γρήγορη κουβέντα με τα λίγα αγγλικά που γνωρίζει, να σπάσει ο πάγος και βουρ για ντουζάκι. Επιστροφη κρεβάτι όπου με περίμενε χαμογελαστή και ξεκινησε το παιχνίδι.

Φουλ φιλιά παθιάρικα με γλώσσα, αναστεναγμοί, αγκαλιές γελάκια και τριψίματα για να ανέβει η θερμοκρασία. Ασχολήθηκα με το στήθος της για ώρα, στο οποίο ο πλαστικός της έχει κάνει καλή δουλειά, η αντίδραση της καλή και ερωτική μέχρι που έφτασα στο υπέροχο μουνάκι της. Πεντακάθαρο και περιποιημένο αντέδρασε στην περιποίησή μου, της άρεσε αρκετά, κουνιόταν όμορφα αν και κάπως υπερβολικά και σε κάποια φάση αντέδρασε υπέρ το δέον έντονα στο γλείψιμό μου σπασμούς και δυνατή κραυγή, i didn't buy it...Σειρά για τη δική της περιποίηση, που τόσα έχουν γραφτεί. Πολλά φιλιά ξανά και γλειψίματα, μέχρι που έφτασε στην επίμαχη περιοχή. Τρομακτικά ερεθιστικό στοματικό, δεν άφησε τίποτα απεριποίητο, με λάγνες ματιές συνέχεια, στήσιμο εξαιρετικό με τουρλωμένο κωλαράκι, παιχνίδια με γλώσσα παντού, φτυσίματα και αλλεπάλληλα dt.

Πέρασμα καπότας και ξεκινήσαμε ιεραποστολικά με πάθος και ένταση, με είχε κλειδώσει με τα πόδια της, τα χέρια μας μπλεγμένα, εκείνη να αναστενάζει, να με φιλάει και να συμμετέχει φουλ. Στη συνέχεια με τα πόδια της ενωμένα μπροστά μου, έντονη διείσδυση, εκείνη να αυτοχουφτώνεται και να με τραβάει κοντά της . Πραγματικά έδινε υψηλές εντάσεις η κοπέλα και εγώ δεν είχα άλλη επιλογή από το να την ακολουθήσω. Στα 4 στη συνέχεια με σούπερ στήσιμο κ σπάσιμο μέσης, η θέα του υπέροχου κώλου της απίστευτη, δέχτηκε σκαμπίλια γρήγοροι ρυθμοί και δυνατή διείσδυση και συμμετοχή στα ίδια υψηλά επίπεδα. Ζήτησε και ήρθε από πάνω μου, και συνεχίσαμε σε λίγο πιο αισθησιακούς ρυθμούς αυτή τη φορά και εγώ να έχω στα χέρια μου το στήθος της και να απολαμβάνω την αίσθηση να τη βλέπω να κουνιέται έτσι πάνω μου. Τελευταία στάση πλαγιαστό ιεραποστολικό με θέα την καυλόφατσά της και το κωλαράκι της έτσι πλαγιαστό να με φτιάχνει απίστευτα. Για το τέλος την άφησα να με περιποιηθεί όπως της αρέσει και μου αρέσει, ξαναπεριποιήθηκε τα αρχιδάκια, το πέος μου με το ίδιο πάθος και ένταση μέχρι που κατέθεσα στο στοματάκι της ευχαριστημένος και εξαντλημένος.

Η Ντάσα δικαίως είναι τοπ όνομα, δικαίως γράφονται και ακούγονται, όσα γράφονται κ ακούγονται. Άριστες υπηρεσίες, πάθος, ένταση, καύλα όλα σε ένα. Θέλει να σου δώσει την απόλυτη ευχαρίστηση, προσπαθεί να σε "διαβάσει" και να σου δώσει όσα περιμένεις από εκείνην. Έχει κορμάρα, αλλά δεν το παίζει και δε σου σπάει τα νεύρα, αντίθετα "τσαλακώνεται" και συμμετέχει ενεργά μαζί σου. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος δεν θα περάσει όμορφα μαζί της. Είναι μια απόλυτα κορυφαία και safe επιλογή...
Αυτά από εμένα....Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, kwstasxat, hornyasfuck και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2023
εχεις ξεσαλωσει
G
geroksouras
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, Elganador, lagonisian
18 Φεβρουαρίου, 2023
@geroksouras ό,τι και να πεις έχεισ δίκιο...δεν το ελέγχω...πάει στον αυτόματο...να μαστε καλά και να γαμάμε καλύτερα
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, Elganador
18 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε τι θα γίνει, τις κάνουμε πασούλες τις γκόμενες;

Χαμόγελο με γλώσσα
review reaction 3 lagonisian, hornyasfuck, geroksouras
18 Φεβρουαρίου, 2023
δινει πασα ο ενας στον αλλον και μπαινει γκολ κι απο τους 2
G
geroksouras
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, bigmountain89
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4