Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 23628
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αυτή κ αν είναι χρωστουμενη κριτική.. Είδα την Λεα στην αρχική σελίδα και όπως ήταν φυσικό κατευθείαν την θυμήθηκα. Και δεν γινόταν να την ξεχάσω καθώς ήταν η πρώτη κοπελα του χωρου με την οποία βρέθηκα( πριν καν ανοίξω λογαριασμό εδώ )
Σαν τώρα θυμάμαι να κάθομαι με κολλητό κ να συζητάμε την περίπτωση του να πάμε με κάποια εσκορτ γτ λογω συγκυριών τα προσωπικά μας είχαν βαλτώσει . Επίσης θυμαμαι πόσο αβέβαιος ήμουν ( μετά από 2 χρόνια γελάω ) κ ποσο "τρομοκρατημένος" όταν μίλησα για αρχή στο τηλέφωνο κ μετά άρχισα να βαδίζω στους διαδρόμους του ξενοδοχείου.
Αφού κατάφερα κ έφτασα στο δωμάτιο θυμαμαι να μ ανοίγει μια κοπελίτσα την πόρτα. Μικρή δεν την ελεγες, 27-29 λογικά , ντύσιμο όχι που θα σε προιδεαζε για εσκορτ, δεν ήταν το fancy outlook. Θυμάμαι μπαίνω μέσα αρκετά τρακαρισμενος. Για καλη μ τυχη μιλουσε αγγλικά καλά οπότε γλυτωσαμε το περισσότερο αγχος.
Αφού μιλάμε κ γνωριζόμαστε, με στέλνει γ μπανιο ( εγω απλά υπακουσα ) κ όταν γύρισα με περίμενε με εσώρουχα. Σώμα ( τότε ) ήταν ότι βλέπετε. Μινιόν πλάσμα, λεπτή, την κάνεις ότι θέλεις. Πρόσωπο έχει πειράξει πραγματα, ειδικά χειλη. Όχι κ τοσο κολακευτική δουλεια. Αλλά την έσωζε το σώμα. Ειχε ωραίο μικρουλι στήθος, τέλειο κωλαρακι, φιλούσε καλά κ μύριζε τέλεια. Από οσα θυμαμαι πίπα ήταν οκ κ από σεξ δεν είμαι κ ο κατάλληλος να περιγράψω καθώς επειδή ήταν η 1η μ εσκορτ κ το αγχος δεν μ άφησε να το απολαύσω υπήρχαν αυξομειώσεις στην απόδοση. Η ίδια όμως το παλεψε.
Θυμάμαι ότι είχαμε πει τότε ότι πρέπει να ξαναβρεθούμε γτ η 1η φορά δεν μετράει. Κ μ είπε ότι θα ξανάρθει την Άνοιξη. Από τότε πέρασαν 2 χρόνια βέβαια.
Κ μεσα σ' αυτά τα 2 χρόνια άλλαξαν πολλά. Κ όπως το ταξίδι ξεκίνησε από το δωμάτιο της Λεα , ετσι το ταξίδι θα τελειώσει με μια κριτική για την Λεα. 20η κ τελευταία κριτική.
Να περνάτε καλά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Michael Scott
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
23.111
Πόντοι:
8.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Antonis78, kwstasxat και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Φεβρουαρίου, 2023
Τον φθινόπωρο του 21 είχα επιδιώξει να την συνάντηση μαζί της...
Τότε το γραφείο σαν να ήθελε να μην μου την δώσει... ακόμη το θυμάμαι σαν γεγονός, γιατί στην συνέχεια έκλεισα με άλλη κοπέλα και το ραντεβού πήγε τελείως άκλαφτο...

review reaction 1 review reaction 4 Elganador, hornyasfuck, Michael Scott
17 Φεβρουαρίου, 2023
@Levi περίεργο.. εγω θυμάμαι την είχα διαλέξει για τον σωματότυπο της , που είναι στα γούστα μου. Όμορφη κοπέλα , αρκετά πρόσχαρη κ με διάθεση. Δυστυχώς όμως στα του αγώνα δν μπορώ να εχω ξεκάθαρη άποψη, γτ οι συνθήκες δεν μ το επέτρεψαν να το χαρώ οσο θέλω. Οχι δεν ειπε πουθενά πάντως.
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck, Leviathan
17 Φεβρουαρίου, 2023
Δεν αντιλέγω και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα σου.

Απλά θυμήθηκα εκείνη την περίπτωση - ημέρα, όχι τόσο για το άκυρο αλλά πολύ περισσότερο για την άλλη επιλογή που έκανα και δεν μου βγήκε καθόλου!

Αν ανέβει Θεσσαλονίκη σίγουρα θα την έχω στις επιλογές μου καθώς όντως όλοι γράφουν ότι έχει πολύ καλό σώμα.
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck, Michael Scott
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3