Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 47 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 191833
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συναντηση με το κοριτσι σε γνωστο ξενοδοχειο των βορειων προαστειων.Ακριβεστατη στην ωρα της .Ανοιγω και αντικρυζω ενα υπεροχο πλασμα.Ακριβεστατες φωτογραφιες χωρις την λαμψη του φωτογραφου.Υπεροχο προσωπο ματια και ενα πετιτ κορμακι σκετο μπιμπελο.Βυζακι μικρο αλλα με ρωγα που ανταποκρινεται και σκληραινει στην πορεια.Κωλαρακι μια ζωγραφια.Μουνακι κλειστου τυπου .Πεντακαθαρη ευωδιαστη σε ολα τα σημεια.Παθιασμενα γλωσσοφιλα απο το πρωτο λεπτο του ραντεβου.Το κοριτσι ξερει να φερεται.Θα σκαναρει τι θελεις και θα ακολουθησει τους ρυθμους σου κανοντας οτι γουσταρεις και ποθεις για να σε ευχαριστησει.Απιστευτο στοματικο με ολη την γκαμα blowjob που εχετε δει και φανταστει .Μουλιασμα στα διδυμα οσο θες και αβιαστα.Δεν εχει μα μου .Το κοριτσι δεν εχει καμμια απολυτως διαφορα απο την πιο ερωτευμενη γκομενα που εχεις γαμησει.Με απιθανο τροπο σε κανει να νιωθεις ενας μικρος θεος με την συμπεριφορα τις πραξεις και τα λεγομενα της.Οτι εχει γραφτει απο σχολια παρακατω τα επιβεβαιωνω και επαυξανω.Παιχτηκαν 2 γυροι που προσομοιαζουν με ενα ονειρο.Μουνακι στενο χωρις χρηση τζελ αφου το περιποηθηκα με αλησμονητο γλυψιμο.Το κοριτσι ανταποκρινεται και δειχνει να σε θελει σαν να μην υπαρχει αυριο.
Ενδιαφερον λιγολεπτο σοσιαλ(εγω το ορισα) με ικανοποιητικα αγγλικα διχως γκουγκλ.Δεν εκλεψε χρονο δεν χαζεψε στο κινητο δεν προσπαθησε ουτε μια στιγμη να λουφαρει.
Το κοριτσι αυτο τιμα μεχρι και το τελευταιο σεντς που πληρωνεις(δεχτηκε τα χρηματα διακριτικα στο τελος).Δεν θα μπω σε πολλες λεπτομερειες σε οτι αφορα την συναντηση γιατι οτι ακουσατε παρακατω απο συναγωνιστες ισχυει και οτι εχετε ονειρευτει να κανετε θα το κανετε.Μπραβο στο εξαιρετικο γραφειο και στο κοριτσι αυτο που ειναι ο ορισμος του εσκορτ.Μια βραδια που θα την θυμαστε αρκετο καιρο.την προτεινω ανεπιφυλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
arxidakos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
2.444
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, piko, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Φεβρουαρίου, 2023
Καλη κριτικη. Φαινεται οτι οι υπηρεσιες και η ορεξη της ειναι σταθερη σε ολα τα ραντεβου
review reaction 1 hornyasfuck, arxidakos
14 Φεβρουαρίου, 2023
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.!!!
review reaction 1 hornyasfuck
14 Φεβρουαρίου, 2023
Αυτή είναι πράγματι η διαφορετικότητα στους ανθρώπους . Έχω διαβάσει τόσες κριτικές για την κοπέλα και δεν έχω λόγω να τις αμφισβητήσω . Εμένα όμως αυτή η γυναίκα μου είναι παντελώς αδιάφορη . Ευτυχώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα !! Καλά να περνάμε
review reaction 1 hornyasfuck
14 Φεβρουαρίου, 2023
#koursaros την δοκιμασες προσωπικα ή αξιολογεις την εμφανιση συμφωνα με το γουστο σου;Γιατι αλλο το ενα και αλλο το αλλο.το κοριτσι στο πεδιο μαχης τα σπαει! Τωρα εαν σαν εμφανιση γυναικας δεν σου αρεσει αυτο ειναι σεβαστο.
review reaction 1 hornyasfuck
14 Φεβρουαρίου, 2023
Η Sasha έχει σταθερά πάνω από 8 στις κριτικές, εκτός από αυτούς που δεν μπορούν να βάλουν πάνω από 7. Αυτό την τιμά πάρα πολύ, φτάνει να μην γίνει υπερεκτιμημένη κάποια στιγμή.
review reaction 1 hornyasfuck, piko, pavlaras21 και 2 άλλα μέλη
15 Φεβρουαρίου, 2023
@arxidakos δεν υπάρχει πρόθεση να μειώσω την κοπέλα . Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι απλά εμένα δεν μου κάνει κλικ από αυτό που βλέπω . Αυτό είναι και καλό γιατί για όλους έχει ο μπαξές !! Αν όλοι και όλες είχαν τα ίδια γούστα κάποιοι και κάποιες θα έμεναν στα αζήτητα !!! ???
review reaction 1 hornyasfuck, arxidakos
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6