Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με τη Molly μετά από ακύρωση συνάντησης με standard καλή επιλογή η οποία αδιαθέτησε. Τι πράγμα και αυτό όταν κλείνω συνάντηση μετά να αδιαθετούν ... Κάθε εμπόδιο για καλό όμως, με τη Molly πέρασα αρκετά καλύτερα από την standard καλή επιλογή.

Χτύπημα πόρτας και ακούω από μέσα να πλησιάζουν τακουνάκια προς την πόρτα, ανοίγει η πόρτα και αυτό που αντίκρυσα ήταν χάρμα οφθαλμών! Ψηλή, φρεσκότατη πλήρως περιποιημένη επάνω σε δωδεκάποντες κόκκινες γόβες. Καλωσόρισμα με άψογα Αγγλικά και αισθησιακή φωνή, αγγαλίτσα και έπεσαν τα πρώτα φιλάκια.

Μετά το φρεσκάρισμα αφαιρείται το κοντό νυχτικό και εμφανίζεται ένα ολόσωμο εσώρουχο που τόνιζε τις εξαιρετικές καμπύλες του κορμιού της. Διακριτικό αρωματικό κεράκι και απαλή κλασσική μουσική συμπλήρωναν την ωραία ατμόσφαιρα. Επιδερμίδα πεντακάθαρη και βελούδινη, βυζάκι φυσικό που δεν το χορταίνεις, νινάκι καλοσχηματισμένο, για τους λεπτολόγους μόνο του bou λίγο μεγάλη περιφέρεια. Αυτό που ακολούθησε ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό. Αισθησιακό sexακι με διάρκεια, άριστη συμμετοχή, τεχνική και συμπεριφορά. Μια εμπειρία που δεν είχε τίποτα φτηνό και δεν θύμιζε πληρωμένο έρωτα. Όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι της ηδονής, είχε αδείασει το μυαλό μου σε σημείο που πήγα να μπερδέψω την πόρτα της τουαλέτας με την εξώπορτα. Παρολίγο να βγω στο διάδρομο του ξενοδοχείου γυμνός! Υποτίθεται ότι είμαι και σοβαρός άνθρωπος στην κανονική μου ζωή.

Μια εξαιρετική συνάντηση με μια εκπληκτική κοπέλα. Ρεμάλια, με σεβασμό πάντοτε, προσέχετε αυτά τα διαμαντάκια για να συνεχίσουν να προσφέρουν τέτοιες στιγμές αναζωογόνησης που τόσο χρειαζόμαστε όλοι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 eridon1877, hornyasfuck, mancunian1986 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού