Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Από τις ομορφότερες που έχω συναντήσει ποτέ. Αλλά η κοπέλα τα έχει παίξει μάλλον από τα πολλά ραντεβού. Ηρθε στο χώρο μου και είχα δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα. Μιλήσαμε λίγο και έπεσαν καυτά φιλιά στον καναπέ. Μετά πήγε για μπάνιο και ακολούθησε περιποίηση από μέρους μου σε κάθε σπιθαμή του τέλειου κορμιού της. Στην συνέχεια υγρή καυτή πίπα που με έφτασε στο σημείο που έπρεπε για να θέλω να την πάρω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μια μόνο στάση από πάνω που με έκανε να τελειώσω με τους αναστεναγμούς όλο καυλα στο αυτί μου ακόμα κι αν ήταν ως ένα σημείο θεατρικοί, ήταν μια μοναδική στιγμή. Δεν ακολούθησε δεύτερος γύρος, ήταν φανερό ότι η κοπέλα το μόνο που ήθελε ήταν να μπορέσει να ξεκουραστεί. Γι'αυτό και καμία φορά είναι δίλημμα να γράφεις κριτική, σίγουρα βοηθά να επιλέξεις και ξεχωρίσεις τις καλές περιπτώσεις από την άλλη οδηγεί σε πολλά ραντεβού και τις κοπέλες στα όρια τους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
39
Likes:
1.372
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, kelenor, Moku και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2023
@fournaris21: πολύ σωστός τίτλος και οι παρατηρήσεις σου για την εξουθένωση της συγκεκριμένης. παρότι ευθύνη φέρνει και η ίδια η κοπέλα που δεν διεκδικεί ρεπό, την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει το γραφείο της που έχει τις κοπέλες σε ομηρία με διάφορους τρόπους πχ πληρωμή αεροπορικών εισιτηρίων, κλπ. για αυτό και βλέπεις κάτι ωράρια ως τις 7 το πρωί!!!
review reaction 1 HoneyVoskos, djantonis666, pavlaras21 και 3 άλλα μέλη
09 Φεβρουαρίου, 2023
Το θεμα της εξουθένωσης ειναι το σοβαρότερο και μπραβο που το θίγεις. Εγω προσωπικά θα στήριζα ακομα και με αποκλειστικότητα ενα γραφειο που θα εβαζε αυστηρο ταβάνι στα ημερήσια ραντεβού. Διαφορετικά, αν συνεχίζουν αναλογες τακτικές δημιουργείται σοβαρο ζητημα με την δικη μας συμμέτοχη σε ολο αυτο. Επειδή λοιπον φαντάζομαι πως ο καθενας απο εμας εχει ως αρχη η συναλλαγή να ειναι οσο το δυνατον πιο συναινετική, και επειδή η διεκδίκηση ρεπο απο μια κοπελα που ηρθε με ενα πρακτορείο, για πρωτη φωρα στην ελλαδα απο την αλλη ακρη του κοσμου ειναι σχετικα δύσκολη, η ευθύνη είναι στα γραφεία και σε εμας που τα στηρίζουμε. Φιλικά πάντα και προς συζήτηση.
review reaction 1 HoneyVoskos, djantonis666, pavlaras21 και 3 άλλα μέλη
09 Φεβρουαρίου, 2023
Το γραφείο δυστυχώς δεν βάζει ταβάνι. Το θέμα της εξουθένωσης έχει συμβεί και με άλλες κοπέλες τους. Αν είναι έξυπνη, θα πάρει καμιά εβδομάδα ρεπό, όπως είχε πάρει μια άλλη κοπέλα του γραφείου και ήταν η τοπ τους, ή θα την κάνει νύχτα. Διαφορετικά θα κατεβεί πολύ σε απόδοση. Όταν την είχα δει ήταν στις πρώτες μέρες και ήταν ολόφρεσκο σπαρταριστό.
review reaction 1 djantonis666, pavlaras21, hornyasfuck
09 Φεβρουαρίου, 2023
Νομιζω εχουν το ελευθερο για ξεκουραση, τουλαχιστον στο Glamour.
Ηθελα να δω τη Sasha οταν ηρθα Αθηνα, αλλα την ωρα που μπορουσα, αν και ηταν ελευθερη, μιλησαν μαζι της και ηθελε κενο εκεινη την ωρα.Μου ειπαν αν μπορω λιγο αργοτερα, αλλα δυστυχως δεν μπορουσα και ετσι δεν καταφερα να την δω.
Φαινεται η Julia λογω ηλικιας νομιζε πως θα αντεχε...
Ας ξεκουραστει λιγες μερες, ανθρωπος ειναι, οχι μηνανη του sex.
Παντως και γαμω τα μουνια η Julia.
review reaction 1 hornyasfuck, Elganador, bigmountain89
09 Φεβρουαρίου, 2023
Σιγα ρε παιδια,σιγα τη φιρμα!εγω πρωτη φορα την προσεξα την κοπέλα απαρατηρητη ειχε περασει!ποση δουλεια να ειχε δηλαδη?
review reaction 1 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5