Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως έγραψα και στον τίτλο, ευχάριστη συνάντηση με την Ρενε.
Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και κλείστηκε ραντεβού στο χώρο της κοπέλας που είναι σε διαμέρισμα και όχι στο γνωστό ξενοδοχείο. Καθαρός και ωραίος χώρος το ίδιο και η κοπέλα, εξυπηρετικη… Καθαρές πετσέτες, και κέρασμα και σοκολατάκι !

Η Ρενε Όμορφη κοπέλα, φρέσκια, παιχνιδιάρα και πολύ επικοινωνιακή, αν ξεχαστείς μπορεί να πας και να βγάλετε την ώρα με την κουβέντα… Σε ό,τι αφορά το σώμα καλό, όχι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά σφιχτό.

Ωραία μάτια, βασικά θα έλεγα καλύτερα βλέμμα το οποίο το χρησιμοποιεί στην πίπα αρκετά και σε συνδυασμό υπάρχει πολύ καλό αποτέλεσμα, Φιλιά κανονικά και με γλώσσα αλλά όχι δάχτυλο και γλείψιμό κάτω. Βέβαια δέχεται δάχτυλο και παιχνίδια στο κωλαράκι της.
Στα του αγώνα παίχτηκαν δύο γύροι ο πρώτος μουνάκι και ο δεύτερος κώλο… Στο πρώτο πεντάλεπτο ήτανε λίγο διστακτικη τραβιότανε και έλεγε μη βαθιά και τα λοιπά αλλά μετά αυτό σταμάτησε. Θέλω να πιστεύω ότι ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί θέλεις στο πρόγραμμα και το πρωκτικό, άλλωστε το ζήτησε και από μόνη της και προσπαθεί με συνοπτικές διαδικασίες να μην έχει το πρόγραμμα πολύ μουνάκι αλλά κώλο.
Στο δεύτερο γύρο άλλη κοπέλα, ζητούσε κάρφωμα όλο και περισσότερο ατο κωλο της και έδειχνε το γουστάρει πολύ αν πάρω παράδειγμα ότι από το μουνάκι της έκανε μούσκεμα το σεντόνι. Ένα δεκαπεντάλεπτο έντονους ρυθμούς δείχνοντας να το αντέχει και να το ευχαριστιέται, 5 λεπτά λίγο πιο χαλαρά και μετά σίγουρα ακόμα ένα δεκάλεπτο μέχρι να τελειώσω μέσα έντονο σφυροκόπημα. Η κοπέλα το γουστάρει το αναλ…
Σίγουρα σε κερδίζει και σε κάνει άνετα να ξαναπάς.

Συνοπτικά θα έλεγα ότι είναι πάνω από το μέσο όρο !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
SirLancelot
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Ιαν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
2.632
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Stef68, alladalla, SailorGr και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού